![]() |
Nu pierdeti ultimul set/ultimele 2 seturi din meciul din optimi Nadal-Del Potro care se desfasoara chiar ACUM. ambii joaca extraordinar chiar si in urma unor mici accidentari in seturile precedente
|
Surprizele continuă la Wimbledon!
Wozniacki, OUT de la Wimbledon Dominika Cibulkova (SVK) - Caroline Wozniacki (DEN) 16 76(5) 75 Cibulkova a jucat foarte bine astazi , a fost agresiva si nu ia dat prea mute sanse Carolinei sa preia controlul . Wozniacki a ratat inca o sansa sa castige un turneu de Grand Slam dar , there's always a next time . Venus Williams, Out! Tsvetana Pironkova (BUL) - Venus Williams (USA) 62 63 Ne-au luat-o bulgarii inainte la tenis Serena Williams .Out! Marion Bartoli (FRA) - Serena Williams (USA) 63 76(6) Se pare ca mai are nevoie de meciuri dupa o absenta de un an de zile . R.Nadal - Del Potro 76 36 76 , setul 4 deocamdata 2- 2 Interesant e ca din 2006 , doar de doua ori Djokovici si odata Del Potro au intrerupt seria de Grand Slamuri castigate de Federer si Nadal . |
Destul de bun jocul lui Del Potro, dar a parut obosit in setul 4 si indecis in ambele tie-breakuri. Oricum, un progres considerabil in ceea ce priveste randamentul sau pe iarba.
Nadal a fost la inaltime, daca nu ii mai joaca feste vreo accidentare, cred ca ramane favoritul la titlu. Dar precum am spus mai sus, si Fed are sansa sa, in timp ce pe Djokovic nu l-am urmarit in acest turneu. Ma astept insa la un meci foarte dificil cu Tsonga in ceea ce il priveste pe Federer. |
Federer is out, eliminat de Tsonga, in 5 seturi, asta dupa ce elvetianul a avut 2-0 la seturi. :|
Nole e si el in semi, dupa un meci greu, de 4 seturi, cu Tomic. |
Nole slabut, dar Tsonga impresionant.
|
Federer trebuie sa se gindeasca la pensie .Era un proverb care zicea ca in leul ranit orice magar da cu copita.
|
Lui Federer ii trebuie motivatie. Cred si eu ca s-a plictisit de atatea trofee, nu mai zic de perfectiune in joc. Atata timp cat se va simti provocat si va avea cu cine sa joace cred ca vom mai auzi de el ani buni de acum incolo
|
Tecau si Lindstedt in semifinale :D
|
Originally Posted by Pepper:
A fost primul meci, in care Federer conducand cu 2-0 la seturi, a fost invins. |
Eu zic ca se va schimba liderul dupa acest WIMBLEDON si Djokovici o sa treaca de Tsonga fara mari probleme.
|
Fara mari probleme ? Nu prea cred. Daca Tsonga joaca cum a facut-o cu Federer, iar Djokovici face asa de multe greseli ca in meciul cu Tomici (foarte surprinzator, mai ales la ce forma are anul asta) , tare ma tem ca nu mai ajunge sarbul in finala.
Oricum pe suprafete rapide, Nadal intotdeauna a avut probleme cu Murray, mai ales in turneele de Grand Slam si astfel s-ar putea sa avem o finala surpriza. |
Djokovici e in finala !!!!!
Djokovici is No 1 . <:-P <:-P |
Nole in finala. Asta duce la pierderea primului loc de catre Nadal? :-?
|
Macar daca a pierdut Roger sa imi mai alin supararea:D
|
Deci pana la urma a fost fara mari probleme. Dar erau vreo 2 de "daca" in postul anterior care au ramas doar la stadiul de "daca".
Deci Djokovici in finala si noul numar 1 mondial. Azi s-a vazut diferenta intre un jucator talentat si campion si intre un jucatori talentat si atat. Este vorba de mentalitate, de concentrare in momentele importante care exista doar la marii campioni astfel facandu-se diferenta(a se vedea Nadal care nu il vad nici pe departe cel mai talentat jucator din circuit, dar are o mentalitate superioara, o vointa nepamanteana si desigur o ambitie de a progresa incredibila). Felicitari Nole ! Am sa tin cu el indiferent cu cine va juca in finala. |
Hai cu titlul nr. 11!!! :D
|
Originally Posted by crin3l:
Toti jucatorii, cel putin din top 100, stiu tenis. Psihicul face diferenta. Mentalitatea, experienta...Mai aveau si finala de la australian open. Sunt amanunte, dar conteaza. |
Horay for Nadal! asa ca Djokovic nu va fi numarul 1 pana la ultima minge din finala, da?! [-(
|
Crucisatorul Rafaelkin! Nu pot decat sa sper la o finala cel putin la fel de disputata ca celebra finala dintre Federer si Nadal din anul...nu-mi aduc aminte.:D Si deznodamantul sa fie acelasi, desigur. Simpatici comentatorii, cum se rugau ei de Nadal sa greseasca :))
|
Comentatori japonezi/francezi/italieni/britanici? :))
Pe Digi sport a comentat Tziriac, care probabil si-a luat concediu de la afaceri, si unul de'al lor (cam lingusitor si imbecil). Destul de simpatic Tiriac, a avut un limbaj pe intelesul tuturor, plus ca mai povestea si despre vietile personale ale jucatorilor :)) Bine ca nu l-au invitat pe CTP #:-S |
All times are GMT +2. The time now is 20:32. |