Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Credeti in Dumnezeu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95547)

Pitbull 14 Jun 2009 00:59

Le combin.

Alex Leo Serban 14 Jun 2009 04:19

Originally Posted by Pitbull:

In "Wol's Shine", Dumnezeu chiar ESTE un regizor! ;)

in toate celelalte, regizorul kiar ESTE un dzeu! B-)

Pitbull 14 Jun 2009 09:02

Inclusiv.

Pitbull 14 Jun 2009 21:36

Domnului si mie ne place la nebunie sä glumim împreunä.
El face misto de mine, eu fac caterincä de el.
(Sau vitävercea.)
Si ne iubim.

keepwalking 14 Jun 2009 23:10

Originally Posted by Bogdan.Andro:

Originally Posted by keepwalking:

mna...voiam sa va intreb...
voi cum va rugati?
cititi rugaciuni din carti sau incercati un dialog liber cu Dumnezeu?
eu am incercat macar 5 minute pe seara sa imi inchipui ca discut cu El si n-am reusit sa-i spun nimic...ma gandeam numai la fleacuri, texte sablonarde...

“A/ţi închipui că Dumnezeu aşteaptă rugăciuni şi jertfe din partea omului înseamnă a/I atribui un foarte meschin instinct de dominaţie şi chiar anumite complexe de inferioritate” e un aforism al unui filosof creştin român ignorat de conştiinţa ortodoxă (desigur nu [doar] pentru citatul de mai devreme) şi despre care cel de necontestat în teologia românească (încercând să/l egaleze în măiestrie metaforică) i/a dat replica “domnul LB procedează cu religia ca unul care sugrumă pe cineva spunându/i cuvinte de mângâiere”.

Am putea oare sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne punem in locul Lui?...
Daca, sa zicem, 200 de oameni ne-ar bombarda zilnic cu rugamintile lor, cum am reactiona?

Pitbull 14 Jun 2009 23:18

Am putea oare sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne punem in locul Lui?...

No need.
We are already there,

keepwalking 14 Jun 2009 23:48

Originally Posted by Pitbull:

No need.
We are already there,

imi place chestia asta!

M0n0 15 Jun 2009 00:11

Ai reactiona ca Jim Carrey in Bruce Almighty...i-ai ignora. :lol:

Evident ca suntem dumnezeul nostru...altceva?

Mikala 18 Sep 2009 17:33

Un singur lucru m-a facut sa cred ca totusi e mana lui Dumnezeu.
Acum vreo3 ani , cu o sapt inainte de Pasti , mama a facut curatenie in debara. Acolo , era o sticla de o,25 l in care era apa sfintita. [ Mentionez ca sticla era aproape goala ]
In ziua de Pasti , mama a scos sticla si era plina . Eu nu aveam cum sa umblu la ea , mama nici atat . Sora mea era plecata si tata era in voiaj.

Pitbull 18 Sep 2009 22:01

Credibil.

Cinemania 18 Sep 2009 22:04

mos craciun ??

Mikala 18 Sep 2009 22:07

Daca era Mos Craciun era bine :) dar nu era nici el .
A fost foarte ciudata intamplarea .. mama a crezut ca eu am pus apa . Si imi specificase sa nu ma ating de sticla , caci era apa sfintita.
Si eu am ramas :-O . Nu credeam ca o sa fie plina.

Betti 25 Sep 2009 13:24

Originally Posted by dovey:

Dumnezeu exista cu siguranta, dar cred la fel de mult si in destin, in ideea ca nimic nu e intamplator. :)

Destinul exista.Absolut nimic din ce a creat Dumnezeu nu e intimplator!Da,cred in Dumnezeu!Dumnezeu e unul singur,iar Allah este acelasi Dumnezeu pentru toti!Asa se spune in limba araba la Dumnezeu,Allah!Inca ceva,Coranul a fost trimis pentru toti oamenii nu doar pentru musulmani!

Betti 25 Sep 2009 14:00

Originally Posted by illotempore2002:

CE E POSTUL 161?

scuze de capslock

am un limbaj vulgar pt ca imi plac injuraturile, nu gandesc in metafore atunci cand ma enervez, orice om cand se enerveaza gandeste coleric, urat, temperamental....si nu pozez in cuvinte dragute si delicate in astfel de situatii....

Acum am inteles de ce iti spui parerile,jicnind.Pentru ca iti place asemenea limbaj,vorbitul urit!Nu e bine de loc.

illotempore2002 25 Sep 2009 14:03

:-O

arata-mi te roc unde te-am jicnit. vreau sa vad. otherwise, o sa fac plangere pt calomnie la administratie.

Betti 25 Sep 2009 14:53

:-O

arata-mi te roc unde te-am jicnit. vreau sa vad. otherwise, o sa fac plangere pt calomnie la administratie.

Ba mai jicnit nitel(asa consider eu), dar trecusem cu vederea,pentru ca era si este o jicnire foarte mica.De aceea nu vroiam sa o aduc in discutie.Asta s-a intimpla la topicul "Filme de epoca".Altii n-au decit sa treaca cu vederea,dar data viitoare daca iti mai spui parerile jicnindu-ma , o sa te reclam.Totusi sint si eu om,si chear daca sint credinciasa si am un suflet bun,nu pot sa trec cu vederea la nesfirsit asemenea postari.Poate ca consideri ca nu am dreptate!N-ai decit sa crezi ce vrei,dar asa stau lucrurile.

illotempore2002 25 Sep 2009 15:21

Draga Betti,

Iti scriu aceste randuri pt a te ruga sa faci diferenta dintre jignire si ironie. Daca te jigneam te faceam vaca proasta analfabeta retardata. Eu insa ti-am zis doar ca nu ne plac recomandarile de la Acasa TV si chiar asa e. Uite, mai cauta tu pe forumul asta si daca gasesti pe inca cineva ca se uita la Acasa TV, va lasam pe amandoi sa plecati :))

Really, nu te-am jignit, dar da, te-am luat la misto, lucru pe care il poti face si tu.

Si acum, iti promit ca nu ma mai iau de tine.

Betti 25 Sep 2009 15:40

Draga Betti,

Iti scriu aceste randuri pt a te ruga sa faci diferenta dintre jignire si ironie. Daca te jigneam te faceam vaca proasta analfabeta retardata. Eu insa ti-am zis doar ca nu ne plac recomandarile de la Acasa TV si chiar asa e. Uite, mai cauta tu pe forumul asta si daca gasesti pe inca cineva ca se uita la Acasa TV, va lasam pe amandoi sa plecati :))

Really, nu te-am jignit, dar da, te-am luat la misto, lucru pe care il poti face si tu.

Eu nu pot sa fac asa ceva (sa vorbesc urit)si nici sa jicnesc pe cineva!Niciodata!Unii pot ,dar eu nu!

Mikala 25 Sep 2009 16:06

Originally Posted by Betti:

Draga Betti,

Eu nu pot sa fac asa ceva (sa vorbesc urit)si nici sa jicnesc pe cineva!Niciodata!Unii pot ,dar eu nu!

Gata , acum poti sa incetezi sa faci misto de toata lumea , ok ?
Daca n-ai ce face citeste o carte , uitate la un film si nimeni nu te-a jiCnit oke ?
Sper ca ai inteles.
Apropo , jignit se scrie cu G nu cu C !

jactati 26 Sep 2009 09:34

uita-te

apropo, in contextul de mai sus, uitate se scrie uita-te. scuza-ma ca te jiGnesc din nou.

on topic: da, cred in dumnezeu. imi amintesc ca el ne-a spus sa fim buni dar destepti. adica vigilenti. pentru ca diavolul pandeste la tot pasul. si cum el e in detalii ... incerc sa ma pastrez intransigent, dar cu duhul blandetii. ceea ce va doresc si voua. :)

All times are GMT +2. The time now is 01:38.