![]() |
Le combin.
|
Originally Posted by Pitbull:
in toate celelalte, regizorul kiar ESTE un dzeu! B-) |
Inclusiv.
|
Domnului si mie ne place la nebunie sä glumim împreunä.
El face misto de mine, eu fac caterincä de el. (Sau vitävercea.) Si ne iubim. |
Originally Posted by Bogdan.Andro:
Am putea oare sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne punem in locul Lui?... Daca, sa zicem, 200 de oameni ne-ar bombarda zilnic cu rugamintile lor, cum am reactiona? |
Originally Posted by keepwalking:
We are already there, |
Originally Posted by Pitbull:
imi place chestia asta! |
Ai reactiona ca Jim Carrey in Bruce Almighty...i-ai ignora. :lol:
Evident ca suntem dumnezeul nostru...altceva? |
Un singur lucru m-a facut sa cred ca totusi e mana lui Dumnezeu.
Acum vreo3 ani , cu o sapt inainte de Pasti , mama a facut curatenie in debara. Acolo , era o sticla de o,25 l in care era apa sfintita. [ Mentionez ca sticla era aproape goala ] In ziua de Pasti , mama a scos sticla si era plina . Eu nu aveam cum sa umblu la ea , mama nici atat . Sora mea era plecata si tata era in voiaj. |
Credibil.
|
mos craciun ??
|
Daca era Mos Craciun era bine :) dar nu era nici el .
A fost foarte ciudata intamplarea .. mama a crezut ca eu am pus apa . Si imi specificase sa nu ma ating de sticla , caci era apa sfintita. Si eu am ramas :-O . Nu credeam ca o sa fie plina. |
Originally Posted by dovey:
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
:-O
arata-mi te roc unde te-am jicnit. vreau sa vad. otherwise, o sa fac plangere pt calomnie la administratie. |
|
Draga Betti,
Iti scriu aceste randuri pt a te ruga sa faci diferenta dintre jignire si ironie. Daca te jigneam te faceam vaca proasta analfabeta retardata. Eu insa ti-am zis doar ca nu ne plac recomandarile de la Acasa TV si chiar asa e. Uite, mai cauta tu pe forumul asta si daca gasesti pe inca cineva ca se uita la Acasa TV, va lasam pe amandoi sa plecati :)) Really, nu te-am jignit, dar da, te-am luat la misto, lucru pe care il poti face si tu. Si acum, iti promit ca nu ma mai iau de tine. |
|
Originally Posted by Betti:
Gata , acum poti sa incetezi sa faci misto de toata lumea , ok ? Daca n-ai ce face citeste o carte , uitate la un film si nimeni nu te-a jiCnit oke ? Sper ca ai inteles. Apropo , jignit se scrie cu G nu cu C ! |
uita-te
apropo, in contextul de mai sus, uitate se scrie uita-te. scuza-ma ca te jiGnesc din nou.
on topic: da, cred in dumnezeu. imi amintesc ca el ne-a spus sa fim buni dar destepti. adica vigilenti. pentru ca diavolul pandeste la tot pasul. si cum el e in detalii ... incerc sa ma pastrez intransigent, dar cu duhul blandetii. ceea ce va doresc si voua. :) |
All times are GMT +2. The time now is 01:38. |