![]() |
Ce va aduce iepuratorul de Paste?
|
Mi-a luat deja o bicicleta. Si de 1 Iunie i-am cerut role, da' cred ca ma razgandesc. In iunie e si ziua lui de nastere si poate compensam.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
@Judex
Onorariul cum il recuperezi? In stil becalic? Vezi ca suntem in postul Pastelor, lasa recuperatorii, fii milos. :D |
Originally Posted by corinka:
|
Are cineva incaltaminte sport cu role la calcaie? Am observat ca se poarta. :D
|
dileme
care sunt cele mai avantajoase bănci/ dobânzi percepute pentru cardurile de credit?
ce înseamnă DAE?! dobânda pentru credite poate fluctua lunar?! PS: m-am uitat pe nişte site-uri financiare dar nu am înţeles absolut nimic. :grin: uite un ex: http://www.finzoom.ro/Carduri_de_cre...RThQkOc@Xns%3d |
Dragomara are un avatar delicios! Nu vb cu ea pt ca e agresiva (si ea si Illo) dar n-am nik cu ele.
|
Originally Posted by Judex:
(Parc-asa scrie-n D.E.X. - färä Ju...) |
:-)
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Nu e nevoie, poti da vina oricand pe Alex. Pentru orice.
|
ha?!
Originally Posted by halebardul:
dragă, tu eşti ca-n bancul ăsta, femeia perfectă: DIN CICLUL < UNDE DAI SI UNDE CRAPA !> O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si ii spune: - Uite , tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani...Cum ajungem acolo ne socotim noi. - Bine, las' ca ne socotim noi pe drum ! zice taximetristul. Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe-o mandretze de lucerna. Femeia , ingrijorata , ii zice: - Vai , dar nu pot sa fac asta , sunt maritata, am acasa doi copii! - Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna !! ☻☺ |
Mişto, de mult n-am mai auzit o snoavă ca lumea.
Petre Dulfu? |
re
cine e Petre Dulfu?!
|
|
Dobanda anuala efectiva, include toate cheltuielile pe care le faci pe an cu creditul, dobanzi si comisioane. Unele banci pot avea dobanda mai mica, dar recupereaza prin comisioane mai mari. Cand vrei un credit, intereseaza-te cat e DAE. Si alege oferta in care DAE este cea mai mica.
Dobanzile pot fi fixe sau variabile, in functie de cum convin partile in contractul de credit. Daca dobanda este variabila, banca o poate modifica. |
|
E ok daca sunt lulea dupa nevasta celui mai bun prieten al meu?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:32. |