Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Pauline Kael 13 Apr 2009 11:42

Ce va aduce iepuratorul de Paste?

corinka 13 Apr 2009 11:54

Mi-a luat deja o bicicleta. Si de 1 Iunie i-am cerut role, da' cred ca ma razgandesc. In iunie e si ziua lui de nastere si poate compensam.

Judex 13 Apr 2009 12:01

Originally Posted by Pauline Kael:

Originally Posted by Judex:

Eu tre' sa ma pregatesc ,curatenie,cumparaturi,gatit,vopsit oua,decorat, si stat in familie.Si in plus altele.

Just the same. Minus decorat, plus recuperat onorariul pe un contract mai vechi.

La toate treburile alea nu-ti trebuie un ajutor?:D

Ba da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

corinka 13 Apr 2009 12:41

@Judex
Onorariul cum il recuperezi? In stil becalic? Vezi ca suntem in postul Pastelor, lasa recuperatorii, fii milos. :D

Judex 13 Apr 2009 12:42

Originally Posted by corinka:

@Judex
Onorariul cum il recuperezi? In stil becalic? Vezi ca suntem in postul Pastelor, lasa recuperatorii, fii milos. :D

Nope! In stil Judexic. :D

corinka 14 Apr 2009 13:17

Are cineva incaltaminte sport cu role la calcaie? Am observat ca se poarta. :D

Dragomara 14 Apr 2009 15:58

dileme

care sunt cele mai avantajoase bănci/ dobânzi percepute pentru cardurile de credit?
ce înseamnă DAE?!
dobânda pentru credite poate fluctua lunar?!
PS: m-am uitat pe nişte site-uri financiare dar nu am înţeles absolut nimic. :grin:

uite un ex:

http://www.finzoom.ro/Carduri_de_cre...RThQkOc@Xns%3d

Pauline Kael 14 Apr 2009 16:37

Dragomara are un avatar delicios! Nu vb cu ea pt ca e agresiva (si ea si Illo) dar n-am nik cu ele.

Pitbull 14 Apr 2009 18:21

In stil Judexic. :D

Corect nu e "Judexätoresc"?
(Parc-asa scrie-n D.E.X. - färä Ju...)

Dragomara 14 Apr 2009 18:29

:-)

Dragomara are un avatar delicios! Nu vb cu ea pt ca e agresiva (si ea si Illo) dar n-am nik cu ele.

e eterna mea scrisoare (de fapt poza care face cât o mie de cuvinte) către Moş Crăciun. no, acum îmi tb şi-un tătic cu ochişori albaştri, ai mei fiind doar negri. şi bineînţeles că o să o cheme Dragomara. :P

Pitbull 14 Apr 2009 18:34

Originally Posted by Dragomara:

ochişori albaştri, ai mei fiind doar negri.

De fapt, nu existä ochi negri; sunt de un albastru-închis care, printr-o iluzie opticä, pare negru.

Dragomara 14 Apr 2009 18:49

Originally Posted by Pitbull:

ochişori albaştri, ai mei fiind doar negri.

De fapt, nu existä ochi negri; sunt de un albastru-închis care, printr-o iluzie opticä, pare negru.

atunci nu-mi rămâne decât să mă clonez, nu?!:) oricum, aş prefera varianta concepţiei naturale, aşa aş avea pe cine da şi io vina: "ai noştenit caracterul imposibil a lui tac'tu" :) :) :)

halebardul 14 Apr 2009 19:09

Nu e nevoie, poti da vina oricand pe Alex. Pentru orice.

Dragomara 14 Apr 2009 19:16

ha?!

Originally Posted by halebardul:

Nu e nevoie, poti da vina oricand pe Alex. Pentru orice.

care Alex?! nu-mi amintesc să am vreun copil cu vreun Alex. :eek: da'dacă va fi să-l cheme Alex pe tătic, n-o să am încotro şi o să dau vina pe el. :p :p :p

dragă, tu eşti ca-n bancul ăsta, femeia perfectă:

DIN CICLUL < UNDE DAI SI UNDE CRAPA !>

O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani.
Se apropie de un taximetrist si ii spune: - Uite , tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani...Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum ! zice taximetristul. Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne
pe-o mandretze de lucerna.
Femeia , ingrijorata , ii zice: - Vai , dar nu pot sa fac asta , sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna !! ☻☺

halebardul 14 Apr 2009 20:28

Mişto, de mult n-am mai auzit o snoavă ca lumea.
Petre Dulfu?

Dragomara 14 Apr 2009 21:57

re

cine e Petre Dulfu?!

corinka 14 Apr 2009 22:23

Judixiar. ;)

corinka 14 Apr 2009 23:04

ce înseamnă DAE?!

Dobanda anuala efectiva, include toate cheltuielile pe care le faci pe an cu creditul, dobanzi si comisioane. Unele banci pot avea dobanda mai mica, dar recupereaza prin comisioane mai mari. Cand vrei un credit, intereseaza-te cat e DAE. Si alege oferta in care DAE este cea mai mica.

dobânda pentru credite poate fluctua lunar?!

Dobanzile pot fi fixe sau variabile, in functie de cum convin partile in contractul de credit. Daca dobanda este variabila, banca o poate modifica.

Judex 14 Apr 2009 23:43

Daca vrei il recuperez si pe al tau. :D

Judex 15 Apr 2009 00:08

E ok daca sunt lulea dupa nevasta celui mai bun prieten al meu?

All times are GMT +2. The time now is 19:32.