![]() |
Da,ºi eu de-abia le aºtept.Dar mi-ar plãcea sã fie ºi E.Floares.
|
Concureaza si cel quotat de Gloria? :lol:
Eu o sa am o noapte groaznica,probabil pe la vreo 7 ma pun in pat,dupa care ma scol la 8... |
Ia in considerare si predictiile de azi; dar dupa mesajul acesta, al meu, nu se mai accepta nici o predictie; si la noapte ne lamurim cine se alege cu premiile (si aici, pe forum, si acolo, pe covorul rosu).
|
Deci pentru idioþii care doar pun predicþii:
NU SE MAI PUN PRONOSTICURI |
Eu am numarat 37 de concurenti :).Oricum o sa verific si re-verific,ca sa fie totul bine :).
|
Nu prea cred ca e real chestia asta,din cate stiam doar vreo 2-3 oameni stiu toti castigatorii pana se deschid toate plicurile,asa ca ce sens ar avea sa trimita o scrisoare?
Anyway,just for fun: ![]() |
ah, cand eram eu tanar se pronostica p'aici din placere nu pt $$$
puteti sa numi luati postul de mai sus in considerare pt concurs (de care nici nu stiam) ca nam nev de dvd-uri si chestii. i can buy my own. |
De pe lista aia mie mi-ar iesi 8. :)
Dar e sfaraiala, no? :D ;) |
Originally Posted by Longshot:
good point, si la mine la fel, it's not for the $$$ donez anticipat orice poster posibil... :D |
a, pai de fapt nu sunt premii, am pomenit de ele asa, la vrajeala
(gluma :D) |
Nu stiu voi,dar eu vreau sa rad tot :lol: .
|
care au fost cei mai slabi ani ai Premiilor Oscar?
am impresia cã anii 80 se numãrã printre ei... |
Originally Posted by Proletar:
|
Originally Posted by buticut:
|
http://www.imdb.com/features/rto/200...r-rm2931854080
As putea jura ca arata fix ca ala din Ratatouille...macaraua lui Remy, Linguini? Hai, in juma de ora incepe... :D . De abia astept... |
Asteptand ceremonia, noaptea asta am vazut The Reader, era singurul film nominalizat la best picture pe care nu il vazusem.
Vreau sa va spun acum, inainte de inceperea ceremoniei, ca mi-a placut cel mai mult si vreau sa castige, desi nu cred ca are sanse la best picture. |
I like Hugh's Aussie accent :D.
|
The Bat-Poooood!!!!!Kinda IN YOUR FACE moment haha!
Anne are voce grozava,am auzit-o pe Broadway :D. Pana acum e destul de ok,glamorous :). |
Ce numar tare... :lol:
Chiar nu ma asteptam sa fie asa de tare...si inca nu e gata. |
Eu nu stiu ce sa cred, WTF :P
|
All times are GMT +2. The time now is 15:07. |