![]() |
Iti zic eu cand apare Republik,ca am abonament la ea :D.
|
Mersi. :D
|
ªi apropo,cam ce filme au apãrut la Re:publik?
|
Originally Posted by buticut:
eu il am deja pe DVD original :P il vazusem la TIFF acu ceva vreme si I had to have it |
In 23 Martie apare "Saptamana Financiara" cu Bandits (Bruce Willis,Billy Bob Thornton,Cate Blanchett).
|
Începe Jurnalul Naþional o colecþie nouã de cãrþi Biblioteca pentru toþi ºi va apãrea cu:
Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 1- (18 martie) Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 2 - (25 martie) Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 3 - (1 aprilie) Mircea Eliade – Maitrey- (8 aprilie) Cella Serghi - Pânza de pãianjen (15 aprilie) Mateiu Caragiale - Craii de Curtea Veche (22 aprilie) George Cãlinescu- Enigma Otiliei vol 1- (29 aprilie) George Cãlinescu- Enigma Otiliei vol 2 - (6 mai) Fãnuº Neagu - Îngerul a strigat (13 mai) Propun sã sriem ºi CD-urile si cãrþile care cu ziare/reviste. |
Astazi a aparut in Romania Libera "Double Indemnity" si nu
„To kill a mockingbird”,cum spunea Suspy. Cred ca mie mi-a luat cineva Republik din posta,am inteles ca trebuia deja sa apara :(. |
Las' cã tot tre' sw aparã „Sã ucizi o pasãre cântãtoare” si un sfat,nu vã cumpãraþi filme de la Universal,cã România Liberã se ocupã de ele,dar poate scoate altele dupã ce le scoaate pe cele de anu' trecut din nou.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
salut ideea |
Originally Posted by buticut:
Nasolica.Scrie`le si intreaba`i daca ti`au trimis`o ... si daca da ... du`te la posta cu scandal. |
De ce la Posta? Daca nu are lacat la cutia postala? Nu-s cei de la Posta de vina ca vecinii ei sau cine-o fi subtilizat-o [daca a subtilizat-o] sunt asa de "cinstiti"...:?
|
Da' o apărut revista?Să ştiu,că mă duc atunci într-o plimbare la Auchan.
|
Originally Posted by corinka:
Am lacat,dar cum mi-o indeasa in cutia postala ca pe un ziar, e usor de scos fara sa o deschizi.Macar daca as sti daca a aparut sau nu...Mai stiti ce filme urmeaza sa apara prin reviste? |
Mă duc io imediat pân' la Auchan să văd.Că stau aproape.
|
buticut poţi să stai liniştită că n-o apărut.Am fost la Auchan si la două magazine inmedio(la una dintre ele am văzut mai demult că are Re:publik) şi nu aveau.
|
România liberă apare pe 24 martie,adică mâine,cu genialul Vertigo,care aş zice eu este cel mai bun film a lui Hitchcock.
Ieri a început Romania Libera să apară cu Biblioteca Cunoasterii – o perspectiva moderna asupra umanitatii Pămantul şi Universul- 23 martie Corpul uman- 30 martie Artă - 6 aprilie Literatură - 13 aprilie Biologie- 27 aprilie Istorie I - 4 mai Istorie II - 11 mai Geografie- 18 mai Muzică- 25 mai Religiile lumii- 1 iunie |
"Babe" maine in Romania Libera.
|
"Gangs of New York" in ultimul nr Esquire, la 17 RON.
Daca mai stiti alte ziare/reviste care au aparut cu DVD-uri, nu ezitati sa le scrieti :). |
A aparut Republik cu "Labirintul lui Pan"
|
Fix amu' am venit acasă de la Auchan de unde l-am luat.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:00. |