Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   .adevarul(sau adevaruri?) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87371)

raptor 06 Apr 2006 13:56

.adevarul e ca se prea paote sa fie herpes. cine pula mea a auzit de herpes pe pleoapa? si totusi, adevarul e ca exista...

Ambra Blu 06 Apr 2006 15:21

Propolis, arde orice alunita din asta mai dubioasa. Sau foi de varza, dar mai bun propolisul.

raptor 06 Apr 2006 15:37

.fuck. deci chiar ai dreptate. cum dracu de nu mi-am adus aminte de propolis?! adevarul e ca multam fain.

silver_boy 06 Apr 2006 15:54

Adevãrul e cã azi dimineaþã am vãzut un documentar pe Discovery Science despre iminenta coleziune a galaxiei Calea Lactee cu Andromeda...aºa cã peste ºapte miliarde de ani ( ceea ce, în timpul universului, echivaleazã cam cu o secundã) am belit-o
Oricum în centru galaxiei Calea Lactee e o gaurã neagrã care cicã absoarbe, de fapt, evit sã spun -suge- non-stop materie, planete..ºi o sã ne sugã ºi pe noi într-un final!
Ca sã nu mai amintesc cã soarele n-o s-o mai ardã aiurea decât tot vreo 7 miliarde de ani, apoi- consumându-ºi hidrogenu- se va transforma într-o piticã albã...plus cã universul fiind în expansiune toate corpurile cereºti se vor îndepãrta unele de celelalte
Adevãrul e cã toate chestiile astea m-au deprimat pt. cã imi dau certitudinea cã voi avea o bãtrâneþe de calvar .!

Nightwane 06 Apr 2006 16:06

adevarul e ca mi-e somn

raptor 06 Apr 2006 16:34

Quote:

NIGHTWANE

=Doamna Doubtfire, taticul nostru traznit

Nightwane 06 Apr 2006 16:48

LOL

4Hero 07 Apr 2006 11:46

Adevarul e ca s-a tras azi-noapte la universitate .

raptor 07 Apr 2006 12:33

.s-a tras apa?

Leonard 07 Apr 2006 13:45

.s-a rupt apa.
.s-a tras în þeapã.

Bulumulu 08 Apr 2006 01:00

adevaru e ca unii isi baga poula-n film

Nightwane 08 Apr 2006 13:05

adevaru' e ca tre sa ma duc sa-mi iau bilet de autobuz.

Bulumulu 09 Apr 2006 00:41

adevaru e ca blatistii traiesc mai mult

raptor 24 Apr 2006 19:06

.ok. adevarul e ca degetul mare de la picior mi s-a cam infectat, chiar linga unghie. se vindeca oare doar punand zilnic plasturi si dezinfectant? adica infectia nu e prea mare-mi-am smuls ca prostul din greseala niste carne in timp ce ma unghiam de zor-iar apoi, colac peste pupaza, am facut prostia sa ma bag in mare/nisip/alge/bacterii si toate alea(si inca avind convingerea ca apa sarata o sa-mi faca bine-lol)...si voila!
.care se simte mai asistenta pe-aici sa ma puna putin la curent cu situatia? adica ce altceva sa mai folosesc ca remediu?(ca tare rau mi-ar parea sa ajung pe masa de operatie).

Ambra Blu 24 Apr 2006 19:14

Nu stiu.
In schimb, pot sa spun ca mina mea dreapta prezinta urmatoarele semne de boala: la incheietura, rana usor rosiatica, arsura de tigara.
Degetul mare, basica de arsura de la carbune pentru gratar incins.
Degetul aratator, pielita rupta cu bricheta in incercarea de a desface o sticla.
Degetul 4, punctii si rani, ce rani, plagi deschise rezultate in urma amestecului mortarului (nisip+ ciment) direct cu mina in recipient.
Plus mai am si la rotula o buba de la calorifer.

raptor 24 Apr 2006 19:25

Originally Posted by Ambra Blu:

Nu stiu.
In schimb, pot sa spun ca mina mea dreapta prezinta urmatoarele semne de boala: la incheietura, rana usor rosiatica, arsura de tigara.
Degetul mare, basica de arsura de la carbune pentru gratar incins.
Degetul aratator, pielita rupta cu bricheta in incercarea de a desface o sticla.
Degetul 4, punctii si rani, ce rani, plagi deschise rezultate in urma amestecului mortarului (nisip+ ciment) direct cu mina in recipient.
Plus mai am si la rotula o buba de la calorifer.

.remedii nu am, ca altfel nu ceream-dar pot sa iti dau niste sfaturi de viitor ;) :
.incheietura- e de la tigare, deci.... elimina tigara, si gata, ai eliminat cauza accidentului. doar stim cu totii ca fumatul ucide(cu toate ca habar nu aveam ca atit de brutal )
.degetul mare- ai fost la padure, ai facut mici. IN POSTUL MARE!!!!!!!!!!!! nu cred ca trebuie sa iti mai zic ca de bunavoie si nesilit de nimeni ai atras pedeapsa divina .
.degetul aratator- pentru intrari in efractie prin ferestre iti trebuie o piatra de-i zice diamant-aia de la bricheta nu-i buna la asa ceva.
.degetul 4 - daca lucrezi si tu ca chioru' fara protectie- data viitoare pune si tu o pereche de manusi chirurgicale
.despre calorifer nu zic nimic, ca dau si eu in el cind e frig si rahatul nu da pic de caldura, doar sta acolo si suge spatiu vital.

silver_boy 25 Apr 2006 13:53

Adevãrul e cã Osama ( de cuvinte) bin Laden a mai scos un L.P. difuzat în premierã de Televiziunea al Jazzera (cred cã are contract cu ãºtia)
Ce zice omu ? Pãi zice cã izolarea internaþionalã impusã guvernului Palestinian condus de Hamas e dovada irefutabilã (cum s-o pronunþa cuvîntul ãsta în arabã?) a cruciadei contra islamului.
Analiºtiiiiiiiii ºi sociooologiiiiiiiii zice cã Recycle Bin Laden are bãþu, dovadã cã înregistrarea e una audio ºi nu video.
Eh pe dreaq! Omu s-a decis s-o facã audio dintr-un motiv care n-are nici pe departe de-aface cu bãþu in the ass : a observat ºi el, finaly, cã lumea occidentalã "nu prea îl vede bine".

hehehhehe

77ravens 26 Apr 2006 15:37

the truth is out there,somewhere,maybe

All times are GMT +2. The time now is 11:59.