Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Cel mai recent desen animat vizionat (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86084)

Mikala 16 Sep 2009 21:48

Finding Nemo

Medicate 17 Sep 2009 13:21

....

Ultima animatie pe care am vizionat-o a fost : Battle for terra ..... slabutz .... doar efectele 3D merita .

Avalhon 19 Sep 2009 10:13

Originally Posted by Medicate:

Ultima animatie pe care am vizionat-o a fost : Battle for terra ..... slabutz .... doar efectele 3D merita .

Am vazut trailer-ul si niste faze pe Kiss. Dupa acest review nici nu cred ca ma mai gandesc sa-l vad.

Medicate 24 Sep 2009 12:51

....

:) incearca-l din curiozitate .... poate te va atrage .... !

Avalhon 24 Sep 2009 14:40

Inca mai dau cu banul. Sa ma decid.

Ilila 29 Sep 2009 10:44

Am urmarit un film de animatie mai vechi (1968) realizat de Isao Takahata intitulat Prince of the Sun: The Great Adventure of Horus
Din pacate cinemagia nu are pagina filmului ...
http://www.imdb.com/title/tt0063668/

TZurtzur 15 Dec 2009 13:10

Am vazut SOMETHING, SOMETHING, SOMETHING, DARK SIDE.

E ultimul filmulet Family Guy in care parodiaza Star Trek.
A fost savuros.

The dark side has a better gym! B-)

Wix2 25 Dec 2009 19:28

Ultima animatie vazuta a fost UP, care mi s-a parut exceptionala. Pentru mine e un mare pas inainte pentru gen, sper sa apara din ce in ce mai multe animatii cu subiecte la fel de serioase abordate intr-o maniera atat de jucausa si copilareasca. :-bd

@TZurtzur, e vorba de Star Wars, nu Trek, probabil ai facut un typo.

Wonka 30 Jan 2010 19:00

My Neighbor Totoro , genial

vave 30 Jan 2010 21:14

Corpse Bride.
Drăguţel şi pe alocuri amuzant.

I'm in "Johnny Depp" mood. ;;)

bogdan0125 04 Feb 2010 08:52

ultima animatie este Cloudy With a Chance of Meatballs. Mi-a placut inceputul dar ultimele 30 de minute nu au fost cine stie ce.

Gospin 05 Feb 2010 01:58

The Simpsons (2007)
Cat am putut sa rad =)), genial!

marcusARCUS 08 Feb 2010 09:06

Niste filme scurte:Runaway,Angry Man(Care a fost premiat sambata la Clermont Ferrand),Nuvole Mani si Pigeon Impossible.

BLACK-SPIDER 21 Feb 2010 23:52

Green Lantern First Flight :D Bine facut, merita incercate filmele de animatie create de DC sau Marvel

BLACK-SPIDER 22 Feb 2010 04:36

Planet Hulk

Planet Hulk, e in regula daca nu aveti pretentii prea mari. Scenariul cu profetia care trebuie sa se indeplineasca si cu Mesia cazut din cer, e fumata de mult. Pe langa scenele de actiune, cu care suntem obisnuiti ca doar '' Hulk Smash" :D , vedem si o alta fata a sa, mai umana. Uriasul verde evolueaza, ajunge sa isi inteleaga conditia, aceea de a fi doar un monstru si sa si-o accepte, iar finalul e ca in povesti :)

fdianamaria 25 Feb 2010 11:18

Printesa si broscuta a fost dragutel, dar mult mai slab decat crezusem.
Monstrii si extraterestrii - dragut si asta

claudiu-daniel-lugoj 25 Feb 2010 12:43

claudiu-daniel lugoj

ultima animatie vazuta a fost Flushed Away(aruncati in canal),este o animatie super tare.:)

vave 26 Feb 2010 19:54

The princess and the frog [2009]

Nu am mai văzut de o grămadă de vreme un film [de animaţie sau nu] care să mă facă să râd atât, deşi la un moment dat mă săturasem de cântece. În rest nota zece cu cinşpe steluţe sau Evangeline.

bogdan0125 14 Mar 2010 19:03

Ultima animatie pe care am vazut-o este Tim Burton's Corpse Bride. Filmul a fost super tare inafara faptului ca a fost putin cam scurt.

BLACK-SPIDER 14 Mar 2010 19:21

Azi dimineata, am vazut un desen animat, pe care mi l-a recomandat o prietena de pe forum, The flight of dragons (1982). Ar trebui vazut deorice iubitor de fantasy, e un film facut cu cap, poate fi urmarit cu placere atat de copii cat si de adulti,ideea de baza e lupta intre magie si stiinta.
In ce priveste dragonii filmul se bazeaza pe cartea cu acelasi nume scrisa de Peter Dickenson, acesta face unele afirmati si aduce unele argumente care te pun pe ganduri cu privire la existenta acestor creaturi mitologice.
Si tot astazi m-am decis sa vad si eu proaspatul oscarizat, colaborarea Disney/Pixar, Up!
La inceput eram sceptic, un batran, un baietel, o casa zburatoare si o pasare ciudata....o combinatie care nu promitea nimic amuzant sau macar distractiv.
Insa incet incet, povestea te captiveaza si odata ce batranul se ridica cu casa sa cu tot, prinsa intr-o gramada de baloane multicolore, devii partas la o aventura, iesita din comun dar care iti va oferi multe in care iti va fi imposibil sa nu zambesti macar.
Si ...atentie la ciocolata ! :D

All times are GMT +2. The time now is 11:44.