![]() |
ca tot vorbeam de presupushii clubberi ... ciorile de zi cu zi ...
http://wdl.lug.ro/poze/RomaniaPitoreasca/DSCF0032.jpg :lol: "Bling Bling! Look @ my God Damn ring!" |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Misiune: urmareste la Mtv Club Zone sau cum dracu' se numeste = COMPLETED
Misiune: vizoneaza Club Rotation de Duminica dimineata la Viva = COMPLETED Task: compara... Concluzie: dupa 3 emisiuni MTV atent analizate + John Digweed @ Kristall (Tv Klumea - :lol: ) luate si amestecate cu bir emisiune Club Rotation la Viva => am realizat ca romanul care frecventeaza cluburile se imparte in 2 categorii: 1 - femei bune 2 - oameni care nu au ce cauta acolo. Suntem varza la capitolul asta. |
Olivver McGregor a bagat noaptea trecuta 6 ore ... de la 2 la 8 dupa care a intrat Livio ... a fost mirobolant.
Credeam ca e o janghina de DJ Oliver dar toata noaptea progressive ... de nota 10. Cel mai tare! |
Originally Posted by Gaandalf:
Unde ?? |
Amnezia ... o coliba de club din CTA.
|
Aquasky... bah necioplitilor... :P ..
pe 19 marite... luati-va bilete din timp ... ca o sa ramaneti pe afara... daca nu stiti de unde... contact me |
@jay
da, cu marika in deschidere totusi nu cred sa fie vreo calcare in picioare |
merge cineva la moonspell !?
mai sunt 6 zile,dar totushi...paote shi-a luat careva din timp bilet :? |
Originally Posted by WraIth:
neah...it's not worth it. Therion is more than worth it though ;) |
nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu Therion,dar de ce sa nu mergi la concert,mai ales ca vine shi rotting christ.
vad ca shtii despre ce ii vb.te intrb: nu cun pe unu care merge shi mai shi filmeaza sau whatever ?! tare ashi vrea sa vad..shi la tv nu dau porcii |
acum mi-am adus aminte :shock: mergi la therion!? iti iei din timp bilet :P
klumea de tot therion...ca haggard.super |
Originally Posted by Jay:
eh, pula, daca nu stiu de unde. www.synthplantsekzit.ro aquasky ma lasa rece; in schimb, intr-un tm base workshop, in aprilie, dj vadim la timisoara. |
Stiu de Vadim ... dar mai stiu ca anul asta.. la Exit va fi rupere...
|
Mi-a zis un amic din Cj care a fost anul trecut ca in ultima zi a iesit cu pogo si rupere: te lua direct de pe strada, cu valul.
|
Daca totul e bine eu ma duc... pt un Theivery, Underworld, Roni size sau un Fatboyslim.... :w00t:
|
da, ar fi interesant un fatboyslim
|
Unde vine Fatboyslim???????? :w00t:
|
La EXIT./.... vi si tu?? :w00t:
Weekendul asta... eastern sound architects... la preoteasa... va astept viitor.... DJ Vadim la Timisoara... daca mere careva... sa-ne-anturam fratilor.... |
What? Fatboy Slim where?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:25. |