![]() |
Pai..
Garfield - 2/10 - cel mai prost film vazut in ultima vreme Shrek 2 - 9/10, se alatura lui Ice Age la filmele de animatie preferate The Chronicles of Riddick - 4/10, nu-mi place SF-ul |
Eternal sunshine of the Spotless Mind 9/10 M-a cam socat filmul... :shock:
|
Punch Drunk Love...... superb...10/10
|
Gegen die wand, si mi-a placut tare mult (mie si la ceilalti 3 oameni din sala, drept e ca m-am dus la o ora imposibila :D ). Eram foarte curioasa, si conditionata pozitiv, dar nu m-a dezamagit deloc. Sunt perfect de acord cu Frances McDormand care a zis ca filmul asta e rock'n roll-muzica si atmosfera sunt extraordinare.
Am mai vazut si Mala educacion si Garfield- singura legatura fiind ca se facea coada la amandoua, din motive de avanpremiera la primul si motive de mami, tati, copilu, catelu si purcelu merg la film la al doilea. Garfield a fost groaznic :x , desi eu pe matza asta pur si simplu o ador. Actorii sunt nepotriviti in rol (excuse me, but that is NOT Jon :(( ), Garfield e animat cam stangaci iar povestea nu e deloc true to the spirit of Garfield. Mala educacion-superb ca imagine (culorile alea, imi scaldam ochii in ele, nu alta) si destul de captivant ca poveste, iar Gael Garcia Bernal e superb. |
Good Will Hunting - 8/10 destul de interesant filmul, dar dupa parerea mea a cam fost un exces de injuraturi... :P
|
Good Will Hunting 10/10. Robin Williams nota 20!
|
The four feathers - 9/10 Un film excelent!!
PS: 1) felicitari Gandaalf pentru cele 3000 de mesaje! :happy: 2)nice avatar pinky! ;) :happy: |
Interstate 60. !!!! (*) 9 (*) !!!!!dupa mult timp,in sfarsit un film pe gustul meu.
|
Crime Spree - 6/10
|
The Ring (pentru a doua oara) - 8.5/10. Ramane cel mai scary ever.
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Philadelphia - 6.5/10 (cu comment-ul ca puteau sa-i dea Oscar-ul lui Denzel, nu lui Hanks... care nu joaca rau, dar negrul fura spectacolul; filmul e bunicel inspre mediocru, nimic sparkling in afara de scena cu "disectia" pe opera --- poate pentru aia a si luat Hanks premiul cel mare)
|
revazut
'8 1/2' - 10/10 - oh, absolut cel mai 'fellini'-an film cu putinta !! nu cred ca am mai vazut vreun film italian mai bun so far... ca fapt divers, se alfa pe locul 9 dintr-o lista cu filme recomandate de vatican intocmita candva prin 1999, pe care-am citit-o in 'PRO cinema'. se mai vedea pe lista si 'lista lui schindler' (era chiar primu' :) ), 'la vita e bella', 'timpuri noi', 'il gattopardo', 'iisus din nazaret' s.a. nu-i rau! ;) p.s.: ma pregatesc sa (re)vad 'ladri di biciclette' |
Cruel Intentions 3 6/10 , frumos film dar care nu s-a ridicat la nivelul primului , merita vazut
|
Le Sang d'un poete (1930, Cocteau) - 7
Magician (1958, Bergman) - 6,5 Irma La Douce (1963, Wilder) - 7 Signs (2002, Shyamalan) - 2 (film de un tembelism rar, nu m-as mira sa fi luat ceva "razzies") Death in Venice (1971, Visconti) - 5 Double Indemnity (1944, Wilder) - 6,5 Around The World in 80 Days (2004) - 3 |
Super Size Me - documentar despre MacDonalds...si ce iti face daca mananci timp de o luna (esti la un pas de moarte... :) ) ... pretty cool :D
|
Originally Posted by Nightwane:
High Crimes - the end ... straight up with a twist! bun film. Ma ashteptam la ceva in gen "Rules Of Engagement" dar m-a surprins! |
Furia - 5.5/10. Film romanesc din 2002. Un film in care se arata numai exemple proaste de urmat dar, de fapt, reflecta pura realitate.
|
Out of Time - nu prea mult: 5-5.5/10
|
L-am vazut acum cateva, dar as nota "Out Of Time" cu un 8.Chiar mi-a placut.
Ultimile vazute: Cujo - 8; Maximum Overdrive - 6; Firestarter - 5 |
Terminalul: super film; ma gandeam ca va fi bun, dar mi-a depasit asteptarile. 9/10
|
All times are GMT +2. The time now is 22:00. |