![]() |
Originally Posted by Sidonix:
aia cred ca e alta poveste.pentru ca si eu am vazut din astea.in plus in desene animate poti sa scoti animeuri XXX mult mai "dubioase" decat orice film cu sharon stone. :D |
Originally Posted by Garu:
Asta era deci! :) Pervershilor! ;) |
Originally Posted by Demona:
Demona STF!!!stii tu ce inseamna asta!trebuia sa spui la toti.oricum Kamura e unul din preferatii mei.daca ambra blu are voie cu avatar de "mujer",am si eu voie cu avatar de "hombre". ;) |
Originally Posted by Anne Claire:
STF right back at ya! ;) Yeah! I know girl, da` nah! In fine. Doar e avatarul tau. Ne spuneam shi noi parerea. Don't get to grumpy dear! ;) Ai voie cu ce vrei! :D Shtii ce mai imi place la tine? Imaginea de la semnatura...She found the body! So you found the body?! Guess who put it there... ;) |
...ce fete dulci...si ce tandrete isi exprima intre ele.. :D ... Apropo de exprimare...cinemagia nu are canal de chat !?...ar fi mult mai usor sa mai inlocuim spamul asta demential de pe topicuri...voi ce crede-ti ne bagam..?
|
|
hmm...adica lumea are o tendinta de spam bine definita... :hmm: Ar fi fost mai usor sa se discute pe teme de genu nonsense si ce nu tine strict de lumea filmului...Pacat ca nu ai reusit proiectul chat TLD
|
pai cum sa nu se vb despre lumea filmului daca siteul se keama "CINEMAgia" :happy:
|
Ai dreptate creatura mica si urita :D ..insa uite cel putin cite nu se vorbesc pe topice gen "ASTA"...fara suparare Demona ;) care s-ar putea face in direct cu un debit de 10 interlocutori simultan...Iti dai seama ce Turnu babel o sa iasa...bestial de distractiv...Tot cred ca ar fi o idee buna Chatu...
|
am impresia ca s-a incercat ideea unui chat dar a fost lasata balta...
|
|
pai asta discutam cu TLD...el a avut idea, pus in practica, nu venit nimeni...si canci chat...si ca urmare discutam in jde mii de posturi inutile(cum spamuim noi 2 acum), discutii care pot fi facute live...Poate se teme lumea de reprosuri si categorisiri gen "pierde vara "...cum fac tinerii nostrii copii pe mirc...insa se pot face si discutii interesante...putem in fiecare zi pune un topic pe canal...
Vad ca deja este un op pe #cinemagia...paote vin si restu... ..am reeditat...putin...vazut postu lui TLD late...pai sa vedem la vara ce o sa iasa... |
Sincer nu e suparare! Da` la fel de sincer itzi zic, ca mai bine faci chatu` aici, decat pe un topic pentru un film anume! Pana vine chatu` pe CineMagia...va multzumitzi cu asta... |
I KNEW YOU KILLED IT! YOU...DEVIL-YOU! |
Nu-mi vine sa cred ca iar tzi-ai schimbat avatarul! :) Cred ca eshti singura persoana de pe forum care shi l-a schimbat de asha multe ori in asha timp scurt! Girl...you need therapy! ;)
|
multe s-au schimbat pe aici de ultima oara cand am intrat.si iti postez iar aici DEMONA,cu rugamintea sa NU MAI URLI LA MINE PENTRU CA NU ITI DUC MATARIALUL LA TIMP!!!PE CAPUL MEU E TOT A2ul,NU NUMAI TU!Si nu mai urla in general in hala.Stii ca Tulvan a intrebat care urla?Oricum,toti stiu ca nu te putem opri din fazele astea,dar macar urla dupa ce pleaca Tulvan! :D Si sa nu uit...imi place mai tare avatarul asta al tau,decat celalalt! :)
|
Originally Posted by Flow:
Pai, beeeeeeeeeey! De aia n-ai tu timp sa-mi duci mie materiale ca stai pe net. Lasa bey computeru` in pace shi urca sus pe rafturi shi adu formzuschnitt J Li + Re, ca trebuie sa lasam la schimb! Capisci?! Thx pentru complimentul adus avatarului meu! :oops: |
IAR SI-A SCHIMBAT ANNE CLAIRE AVATARUL?!?! :shock: WOW!si asta e fain.Flow...tu lucrezi cumva in acelasi loc cu Demona?
|
De-acum incolo imi dai 10.000/compliment ca deja s-aduna |
Originally Posted by BeNnY:
Hahahahahahaha! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Bun asha...deci intram in afaceri! ;) |
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |