![]() |
Utilizatori inregistrati: Ambra Blu, BeNnY, Charlotte, Demona, Evanescence, Ilila, TLD
:) Sunt de parere ca nu ar trebui sa fie asa de aproape una de alta :) Nu de alta dar it might get ugly! |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
ce ar fi sa nu ma mai comparati cu vaca aia?se crede mult prea importanta si nu e nimic de capul ei.dar sunteti prea prosti sa observati chestia asta.ce naiba?v-ati indragostit de ea.ochii ei v-au fermecat de nu vedeti ce prefacuta e? |
Cred ca vorbesc in numele majoritatii cand spun ca noi consideram ca tu esti vaca.
Ea nu se crede importanta, ea e chiar modesta, dar noi o facem importanta... e o diferenta sa stii. Ceva imi spune ca esti purtatorul Vacii Nebune Din nou cred ca vorbesc in numele majoritatii cand spun ca nu mi s-a parut de nici un fel prefacuta! |
Originally Posted by Evanescence:
Draga mea...te-ai uitat in oglinda in ultima vreme sa vezi care e vaca shi care nu e? Nu o sa comentez prea mult chestia de mai sus. Cat despre alegerea celorlatzi le apartzine. Cand o sa le demonstrez ca sunt o prefacuta atunci o sa itzi dea dreptate, cat despre tine...demonstrezi tot mai des cat de cretina potzi fi! Oops! E cuvantul prea greu pentru tine? Asta e! Shi tocmai am observat ceva...semnatura ta..."Everybody's fool" - Evanescence...asculta bine versurile melodiei..."somehow u got everybody fooled...now you're everybody's fool!" ...Te regaseshti in spusele astea? |
Hm... Haideti so luam ca atare... Vaca fiind Demona, Evanescene este Balena. Deci am ajuns inapoi de unde am inceput... Evanescence, mai bine lasate pana nu iti da Demona foc la casa si in consecinta iti va da foc si tie. :D
|
cred ca abia asteapta Demona sa-i faca o baie in formol lu Evanescence.
|
Pe zi ce trece, devine tot mai evident...
Demona, Evanescence, please get a room! :o |
Am citit tot ce s-a scris mai sus.
Nu comentez cuvintele si jignirile care m-au intristat... Aici este un forum unde se poarta discutii despre filme. V-as ruga sa incetati acest conflict, si ii rog pe toti userii sa nu mai puna paie pe foc! Daca mai vad astfel de discutii la acest topic sau altundeva mesajele vor fi sterse, sau topicul inchis. Deci va rog sa incetati! Multumesc! |
k.Oricum...hmmm...o sa apar si eu in capitala,desi asta se cheama k o sa pierd vizionarea de 9 ore lotr care o s-o fak astia la tifff... :evil: grrr....
alea-altele,contatzi pe mine.! |
Pai, mai e timp pana atunci... poate il sarbatorim la Cluj, nu?
Cel mai mare cadou pentru el ar fi sa vada 9 ore de LOTR la cinema... ar fi ziua perfecta pentru un adevarat fan... si mai stiu eu pe cativa care ar veni la acest eveniment... :wink: Poate facem intalnirea la Cluj in mai, cine stie??? |
Mie mi-ar conveni,iti dai seama...oricum,am zis,eu in mai vin la reuniune,k-o fi in cluij,in bucuresti,in constantza sau mai stiu eu unde...
|
Eu as veni la Cluj :)
|
Originally Posted by raptor:
|
Si ne oferi tu hosting? :) 8)
|
Originally Posted by emanuel:
9 ore LOTR? Guys...are you tryin` to kill me or somethin`? |
Demona...9 ore...imagine that...care face pauza de 'umblatoare' nu e fan LOTR!!!Am zis.Aici nu umblam cu jumatatzi de masura...ori stai si te uiti ori te uiti si-o-ncasezi!! :lol: Ar fi 'k.Vad ca benny ma sustine-oricum e mai 'guru' in mesaje dekat mine,deci nu pot decat sa-l aprob :D .iar probunerea lui gaandalf e logica...dar nu in timpul sesiunii,fo' god's sake!!prin julye...
|
Originally Posted by raptor:
Asha mey! Adu-mi aminte de sesiune...ca shi asha am restantza de la prima! :cry: Da` sa moara mama...sa traisca LOTR-ul shi alea noua ore in care numa` noi shtim cum facem sa nu mem` la "toilet". Io aleg sonda shi tot vad alea 9 ore. :lol: Shi tu itzi dai seama...daca se face shi cu Extended Editions...aia suntem! :lol: |
Putine sanse sa se vizioneze extended editionul... insa si eu vreau sa vad trilogia cap-coada :)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Nu special pentru TIFF! Special pentru noi!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:04. |