![]() |
Paradoxala piesa: eterica in sound, pagina in suflet. Bjork buna de mori, iar piesa - conceptual vorbind acum - in spiritul lui Otherwise de la Morcheeba (asa cum era ea explicata de un membru al trupei: o fata frumoasa iti cinta la ureche in timp ce iti taie gitul).
|
Hai ca a ieshit shi ultimul videoclip Evanescence, "Everybody's Fool". Shi e bunicel. Mai mult conteaza in el mesajul care vor sa il trasmita cu el...sell sex-sex-sex by TV, radio, etc...Daca eratzi curioshi cum arata Amy Lee cu bucle blonde, o vedetzi acum...
|
am vazut si eu clipul si e destul de klumea, dar nu numai clipul ci si melodia
|
'Army of Me' , in regia lui Michel Gondry (dezamagitor la lung-metraje); alaturi de 'Human Behaviour' acompaniaza vizual perioada debutului solo al lui Bjork (no mo' Sugacubes). Clipul e facut in 1995, e al doilea clip semnat de Gondry pentru Bjork si face parte si din soundtrack-ul filmului Tank Girl. Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
L-am vazut acuma 7-8ani,il dadeau pe Tvr1-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul). Astept sa vad Pagan Poetry. |
Originally Posted by Serghei:
Bachelorette. |
Originally Posted by Serghei:
toate, gondry-uri.... |
1. n-am vazut 2. sunt mare "fan" si wkw si shadow asa ca m-am cam scapat pe mine de cand am auzit ca e in the making clipul 3. io-s mai simplut si de la tara asa dar chiar m-a spart clipul (l-am vazut inainte sa ascult psyence fiction)... mi se rupe de comparatia cu street spirit |
|
Originally Posted by K's:
Aibagatspirtoaselecasaiticinteformatiilelaurecheci ntecusireneicarenavigheazainoceanuinternet? |
mai intreb inca odata (am pus aceeasi intrebare pe topicul Muzica si nu m-a auzit nimeni):
Stiti vreun site (baza de date) pe internet care sa contina toate videoclipurile incluzand realizatorii lor (regizorul in special)?. pe Google n-am reusit sa gasesc. adica de unde stiti ca cutare melodie de bjork e regizata de gondry sau cutare melodie de wong kar wai sau mai stiu eu ce? pe imdb nu gasesc astfel de informatii la regizorii respectivi, iar in videoclipul propriu-zis nici vorba sa scrie regizorul. |
Originally Posted by Leonard:
Bey incearca pe site-ul oficial al fiecaruia care il cautzi. Altfel nu vad cum. Uhm...Papa Roach are videoclip nou! :) "Gettin` away with murder". Destul de comerciala shi melodia shi videoclipul, but at least it's somethin` new! :) |
pe mezzo: oumou sangare - nebife .
|
semnalizez descoperirea celui mai tare clip romanesc evermade
egali din nastere |
Mai da-mi detalii Korbeen.... eu oricum raman la Paranoia... evermade... Nnu se poate egala cu nici unul...
|
Originally Posted by Jay:
scuze ca ma bag in seama in locul lui korben , e vorba de ombladon-egali din nastere. (din punctul meu de vedere cam toate videoclipurile celor de la parazitii is bune) + mentiuni speciale pt. cold (ab4), romania(bug mafia) si copilul rebel(ocs). |
Aha... am sa fiu atent... dar ma indoiesc ca va fi peste Paranoia...
|
Parazitii intr-adevar au videoclipuri bune....pe langa Ombladon, mi se pare genial videoclipul la "Vicii"...in acelasi timp sarcastic, haios, etc...cel putin cum sare si se balangane sicriul ala in masina
|
Originally Posted by Jay:
paranoia, nivelu unu. slabut clip si subtitrarile il fac de-a dreptul infantil. andreea paduraru & parazitii rule. |
Originally Posted by Leonard:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:59. |