Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Videoclipuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82932)

Ambra Blu 17 Jun 2004 10:05

Paradoxala piesa: eterica in sound, pagina in suflet. Bjork buna de mori, iar piesa - conceptual vorbind acum - in spiritul lui Otherwise de la Morcheeba (asa cum era ea explicata de un membru al trupei: o fata frumoasa iti cinta la ureche in timp ce iti taie gitul).

Demona 18 Jun 2004 19:14

Hai ca a ieshit shi ultimul videoclip Evanescence, "Everybody's Fool". Shi e bunicel. Mai mult conteaza in el mesajul care vor sa il trasmita cu el...sell sex-sex-sex by TV, radio, etc...Daca eratzi curioshi cum arata Amy Lee cu bucle blonde, o vedetzi acum...

Ionutz55 18 Jun 2004 19:52

am vazut si eu clipul si e destul de klumea, dar nu numai clipul ci si melodia

Ambra Blu 21 Jun 2004 02:19

'Army of Me' , in regia lui Michel Gondry (dezamagitor la lung-metraje); alaturi de 'Human Behaviour' acompaniaza vizual perioada debutului solo al lui Bjork (no mo' Sugacubes). Clipul e facut in 1995, e al doilea clip semnat de Gondry pentru Bjork si face parte si din soundtrack-ul filmului Tank Girl. Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

Serghei 21 Jun 2004 07:45

Originally Posted by Ambra Blu:

Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

L-am vazut acuma 7-8ani,il dadeau pe Tvr1-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Astept sa vad Pagan Poetry.

Ambra Blu 21 Jun 2004 09:07

Originally Posted by Serghei:

-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Bachelorette.

zizi 21 Jun 2004 11:10

Originally Posted by Serghei:

Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

L-am vazut acuma 7-8ani,il dadeau pe Tvr1-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Astept sa vad Pagan Poetry.

toate, gondry-uri....

moebius 22 Jul 2004 11:42

in caz ca le-ati vazut, as vrea sa imi dati feed back/ul vostru legat de trei clipuri:
1. instigare la cultura/ parazitii
2. six days/ dj shadow - regia wong kar wai
3. rabbit in your headlights/ dj shadow, unkle and radiohead

1. n-am vazut
2. sunt mare "fan" si wkw si shadow asa ca m-am cam scapat pe mine de cand am auzit ca e in the making clipul
3. io-s mai simplut si de la tara asa dar chiar m-a spart clipul (l-am vazut inainte sa ascult psyence fiction)... mi se rupe de comparatia cu street spirit

K's 22 Jul 2004 17:03

2. six day war/ dj shadow

Ai scapat prea mult fard pe iele, iar player-ului meu ii place naturaletea. Poate-l combin mai incolo, dupa ce macheste si el niste spirt(oase).

Ambra Blu 22 Jul 2004 21:36

Originally Posted by K's:

2. six day war/ dj shadow

Ai scapat prea mult fard pe iele, iar player-ului meu ii place naturaletea. Poate-l combin mai incolo, dupa ce macheste si el niste spirt(oase).

Aibagatspirtoaselecasaiticinteformatiilelaurecheci ntecusireneicarenavigheazainoceanuinternet?

Leonard 23 Jul 2004 01:26

mai intreb inca odata (am pus aceeasi intrebare pe topicul Muzica si nu m-a auzit nimeni):
Stiti vreun site (baza de date) pe internet care sa contina toate videoclipurile incluzand realizatorii lor (regizorul in special)?. pe Google n-am reusit sa gasesc.
adica de unde stiti ca cutare melodie de bjork e regizata de gondry sau cutare melodie de wong kar wai sau mai stiu eu ce? pe imdb nu gasesc astfel de informatii la regizorii respectivi, iar in videoclipul propriu-zis nici vorba sa scrie regizorul.

Demona 07 Aug 2004 17:58

Originally Posted by Leonard:

mai intreb inca odata (am pus aceeasi intrebare pe topicul Muzica si nu m-a auzit nimeni):
Stiti vreun site (baza de date) pe internet care sa contina toate videoclipurile incluzand realizatorii lor (regizorul in special)?. pe Google n-am reusit sa gasesc.
adica de unde stiti ca cutare melodie de bjork e regizata de gondry sau cutare melodie de wong kar wai sau mai stiu eu ce? pe imdb nu gasesc astfel de informatii la regizorii respectivi, iar in videoclipul propriu-zis nici vorba sa scrie regizorul.

Bey incearca pe site-ul oficial al fiecaruia care il cautzi. Altfel nu vad cum.

Uhm...Papa Roach are videoclip nou! :) "Gettin` away with murder". Destul de comerciala shi melodia shi videoclipul, but at least it's somethin` new! :)

EgoN 12 Aug 2004 23:50

pe mezzo: oumou sangare - nebife .

KORBEN 13 Aug 2004 00:26

semnalizez descoperirea celui mai tare clip romanesc evermade
egali din nastere

Jay 13 Aug 2004 14:30

Mai da-mi detalii Korbeen.... eu oricum raman la Paranoia... evermade... Nnu se poate egala cu nici unul...

EgoN 13 Aug 2004 17:11

Originally Posted by Jay:

Mai da-mi detalii Korbeen.... eu oricum raman la Paranoia... evermade... Nnu se poate egala cu nici unul...

scuze ca ma bag in seama in locul lui korben , e vorba de ombladon-egali din nastere. (din punctul meu de vedere cam toate videoclipurile celor de la parazitii is bune) + mentiuni speciale pt. cold (ab4), romania(bug mafia) si copilul rebel(ocs).

Jay 13 Aug 2004 17:15

Aha... am sa fiu atent... dar ma indoiesc ca va fi peste Paranoia...

iepurilah 13 Aug 2004 21:54

Parazitii intr-adevar au videoclipuri bune....pe langa Ombladon, mi se pare genial videoclipul la "Vicii"...in acelasi timp sarcastic, haios, etc...cel putin cum sare si se balangane sicriul ala in masina

Ambra Blu 14 Aug 2004 00:28

Originally Posted by Jay:

Aha... am sa fiu atent... dar ma indoiesc ca va fi peste Paranoia...

paranoia, nivelu unu. slabut clip si subtitrarile il fac de-a dreptul infantil. andreea paduraru & parazitii rule.

Ambra Blu 27 Aug 2004 16:18

Originally Posted by Leonard:

Stiti vreun site (baza de date) pe internet care sa contina toate videoclipurile incluzand realizatorii lor (regizorul in special)?.

Normal ca stim. Cum altfel am ghici ca videoclipul piesei On a lui Aphex Twin este regizat de Jarvis Cocker si Martin Wallace sau ca How does it make you feel a lui Air este regizat de H5/ Antoine Bardou Jaquet?

All times are GMT +2. The time now is 17:59.