![]() |
La multi ani!
Hehe...acum cinci ani visam la ce visez si acum.
La multi ani maestre si tot asa! Prezenta ta aici este singurul ( sau printre singurele motive ) pentru care citesc in fiecare zi forumul. Zi de zi. Cu bune si rele, viata sau forumul merge inainte. La multi ani si multa sanatate! |
Am jucat domnule Columbeanu in filmu Neinvinsa-i dragostea, eu Brad Alexandru, fratele si sora mea. in film ma numeam Bobi Capatana, tin minte ca tata era Geo Costiniu. Imi aduc aminte am venit la preselectie si erau cred 50 de insi acolo, am intrat separat de frati meii la preselectie, la sfarsit s-au strigat cel care au fost alesi adica eu si fratii mei si ne explicati ca in acest film vom fi frati, la care noi am spus ca chiar suntem frati si nu venea la nimeni sa creada. A fost o experienta frumoasa va multumesc..
As dori sa-mi spuneti de unde putem face rost de acest film, ca sa-l avem si noi. |
In primu rand cui nu-i place sa nu uite in al doilea rand vb. multi care nici macar nu au vazut filmul. Va spun este un film chiar prea tare pt vremea cand a aparut pt ca a avut scene de toate felurile de la scene fierbinti pana la actiune si asta va spune unu care a jucat in film, hai va pup:)
|
Mie abramburicul imi suna a pitbullic.
|
Daca pitbull s-a dat drept diaree ar cam fi in dezavantajul lui.
|
Daca as fi regizat un film si as crea o clona prin care sa imi aduc osanale, m-as fi exprimat mai inteligent si inteligibil. Or grafia rahatului lasa de dorit...
|
si care e faza? avetzi prea mult timp liber si nu shtitzi ce sa facetzi cu el:D asha se vede din afara.
|
Eu am de invatat si mi-e lene. Am avut o zi plina, si-s prea obo si fara chef ca sa invat sau sa ma culc.:))
|
Eu zic ca amandoi sunt Pit :)).
|
'Neata, popor!
"Diaree" e un user legitim - chiar cel care se declarä: Alexandru Brad, interpretul rolului Bobi Cäpätânä din "Neînvinsä-i dragostea". Aparitia lui aici tocmai acum, în timp ce nu puteam posta, n-a fost decât o coincidentä destul de comicä - oricum, l-am contactat prin mesaj privat si ulterior am vorbit la telefon, ne vom întâlni curând la o bere, cu el si fratii lui, sä ne mai amintim... (Desigur, si pe mine m-a surprins nepläcut nick-ul - dar mi-a explicat cum de a ajuns la acel cuvânt... well... so sick.) In schimb, Ambraburicul e sigur clona cuiva. S-a înregistrat în noaptea de 19 februarie, când am splitat eu cele câteva off-topicuri din micro-thread-ul "Offtopic Asylum - to be merged with", si a început sä posteze acolo un räspuns - dar, pânä sä-l trimitä, eu am încuiat topicul si l-am trimis la Condicä (unde stä si acum, desi ar fi trebuit sä fie unit de mult cu cel principal...) Acum, a venit iar sä se manifeste aici. Nick-ul lui contine o trimitere la räposatul Ambra Blu - dar e improbabil sä fie el... Cam asta ar fi... |
Originally Posted by buticut:
|
E, hai acuma, recunoaste: si tu esti tot una dintre clonele mele, te-am pläsmuit doar pentru ca userul Serban sä aibä încä un partizan neconvingätor. :P
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Exclus. Patosul e un mijloc de expresie desuet, nu-l mai folosesc de prin liceu.
|
daca as putea dovedi ca pitbull foloseste clone, ar primi o pedeapsa conforma cu regulamentul
acum reveniti on topic |
Pitbull are o smecherie pe care mi-a destainuit-o, dar, pentru ca ma consider o persoana corecta, nu voi face public mp-ul respectiv.
Gata cu offtopicul, scuzati! |
Nu-i nimic - o destäinuiesc eu: îti multumesc pentru discretie, Cori.
Nu e o "smecherie", e doar un router - fiindcä am în casä trei computere conectate la net. Routerul îsi alocä singur IP-ul, mereu altul, la fiecare restartare. Prin urmare, bannarea de IP nu are efect. Oricum, nu folosesc abuziv acest avantaj tehnic. Inainte de a-mi banna IP-ul, Gloria m-a rugat sä nu-i mai trimit userului Serban mesaje private - si i-am îndeplinit rugämintea. De clone nu am nevoie: cât timp sunt bannat, pot urmäri activitätile forumului si doar ca simplu vizitator (si nici mort nu m-as folosi de asta ca sä reproduc diverse mesaje de la noi pe alte forumuri, însotite de insulte). Asta-i tot. |
Originally Posted by corinka:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sexul, dragul meu man..., tot Dumnezeu ni l-a lasat. E drept, nu poti fi concomitent si antrenat intr-un act sexual (presupune sa fii in viata), si cu sufletul in rai (acolo se presupune ca poti ajunge dupa moartea trupului). Dar (teoretic) nu doar cei casti pot ajunge in rai.
Si am fost, oarecum, si ontopic. Daca vei vedea filmul, vei intelege.;) |
Originally Posted by corinka:
am retzinut:D B-) |
All times are GMT +2. The time now is 19:23. |