![]() |
Originally Posted by Jay:
adica Gling Glo? i have it! si mai am si o "chestie" :P care nu stiu exact ce e da' suna bine de tot Bjork & Kukl - Holidays in Europe din 1987 :) |
Produs nou-nout semnat Massive Attack: soundtracku filmului Danny The Boy, ce urmeaza a fi lansat in februarie 2005, regia: Louis Leterrier (The Transporter), scenariul: Luc Besson & Robert Mark Kamen (The 5th Element, The Transporter), cu: Jet Li, Morgan Freeman si Bob Hoskins. ["Danny The Dog is a film about the power of love, the terrifying realities of a man's capacity for violence, and the wonder of music."]
Sint 21 de piese, produsul (film scoru) se poate cumpara dupa 11 Octombrie, de aici puteti (doar daca pcu va citeste .asf-urile) vedea traileru' si asculta citeva piese (pe care eu le aud ca fiind super misto). apropos de Bjork si de Lisa Ekdahl- am vazut ca ambele cinta It's Oh So Quiet. Care dintre ele baga (pasiune pe firu' microfonului) mai frumos? |
Originally Posted by K's:
Bjork zic eu... |
depinde zic eu...
de ce anume depinde? Ei bine... de ...de... of damn m-ati prins... nu pot sa aleg... :oops: |
hello! Bjork!
Numai k Oceania nu mi-a placut. Which was a surprise 2 me. Ashtept albumul sa-l ascult tot din cap pana'n chishoare! |
Anyone 4 Dalida, Joe Dassin, Brel ... ?
|
vad ca se asculta pe aici Lisa Ekdahl... dar Patricia Barber, Dave Brubeck, John Surman asculta cineva? Mi-ar placea sa gasesc pe cineva care asculta John Surman, caut albumele "Such Winters of Memory" si "Upon Reflection"...
|
Originally Posted by Nightwane:
aveam super asteptari de la the faint cu noul album, insa e mult mai superficial, fara prea mult feeling facut. :( |
Originally Posted by cherryblossom:
Poate se rezolva... |
Originally Posted by keyzer soze:
hmmmmmm.. jazz, the music of the mind. ati uitat : marcus miller, miles davis, louise armstrong, dear ella si hai sa fim seriosi, isn't jaco pastorius the king? |
a propos de jazz de ce nu si... Duke Ellington, Martial Solal, Didier Lockwood
|
recunosc mari pasionati... heheh...
ce ziceti, all time best jazz cd? dupa mine la distanta se tine 'fat times' a lu' miles davis cu: marcus miller (best bassist on this planet), mike stern (funky guitar player), bill evans (percusion king) si john scotfield (another king of jazz-guitar)... best song: Jean Pierre live din '81... pentru toti pasionatii de jazz, this is a must! |
asculta cineva?
albumu lui tiesto-just be o facut furori vara asta
imi place rank1 , blank and jones ,BT ,armin van buuren,echomen..john creamer, deep dish si neaparat..SASHA rulz!! |
Re: asculta cineva?
Originally Posted by Gioana:
:) |
no-a zis nimeni de trane? :shock:
the count, bird, satchmo, chet, duke, dizzy, django and the cameleon... i love jazz talk :w00t: |
te referi poate la Coltrane... yeah, the man is great.
dar si Maceo Parker si Herbie Hankock... ahhh the sweet jazz... ati auzit de the great trumpetist wynton marsalis in versiune cu the lincon-jazz-big-band-orchestra? rulez! |
sigur ma refer la coltrane... si apropos de asta, recomand elvin jones special quartet, live at pit inn, tokyo - a love supreme (parts i, ii, iii)... 47 minute (!) de nebunie
|
hmmm elvin jones... imi zice ceva, but please, refresh my memory...
|
|
muzica in general cu ditai bassu...
shi inca un gen pe care nu-l mentionez aaa..shi pio |
All times are GMT +2. The time now is 06:59. |