Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

Nightwane 26 Sep 2004 12:16

Originally Posted by Jay:

Ca tot vorbeam de jazz.... hai sa va vad cine are albumul lui Bjork scos in Islanda(in islandeza + 2 piese in engleza) si pe care canta numai jazz... :D

.

adica Gling Glo? i have it! si mai am si o "chestie" :P care nu stiu exact ce e da' suna bine de tot Bjork & Kukl - Holidays in Europe din 1987 :)

K's 26 Sep 2004 17:26

Produs nou-nout semnat Massive Attack: soundtracku filmului Danny The Boy, ce urmeaza a fi lansat in februarie 2005, regia: Louis Leterrier (The Transporter), scenariul: Luc Besson & Robert Mark Kamen (The 5th Element, The Transporter), cu: Jet Li, Morgan Freeman si Bob Hoskins. ["Danny The Dog is a film about the power of love, the terrifying realities of a man's capacity for violence, and the wonder of music."]
Sint 21 de piese, produsul (film scoru) se poate cumpara dupa 11 Octombrie, de aici puteti (doar daca pcu va citeste .asf-urile) vedea traileru' si asculta citeva piese (pe care eu le aud ca fiind super misto).

apropos de Bjork si de Lisa Ekdahl- am vazut ca ambele cinta It's Oh So Quiet. Care dintre ele baga (pasiune pe firu' microfonului) mai frumos?

Nightwane 26 Sep 2004 18:37

Originally Posted by K's:

apropos de Bjork si de Lisa Ekdahl- am vazut ca ambele cinta It's Oh So Quiet. Care dintre ele baga (pasiune pe firu' microfonului) mai frumos?

Bjork zic eu...

Jay 26 Sep 2004 19:03

depinde zic eu...
de ce anume depinde? Ei bine... de ...de... of damn m-ati prins... nu pot sa aleg... :oops:

Gaandalf 27 Sep 2004 07:54

hello! Bjork!
Numai k Oceania nu mi-a placut. Which was a surprise 2 me.
Ashtept albumul sa-l ascult tot din cap pana'n chishoare!

Gaandalf 28 Sep 2004 10:08

Anyone 4 Dalida, Joe Dassin, Brel ... ?

cherryblossom 28 Sep 2004 10:42

vad ca se asculta pe aici Lisa Ekdahl... dar Patricia Barber, Dave Brubeck, John Surman asculta cineva? Mi-ar placea sa gasesc pe cineva care asculta John Surman, caut albumele "Such Winters of Memory" si "Upon Reflection"...

capitain 29 Sep 2004 12:23

Originally Posted by Nightwane:

ce abureala e noul album Prodigy :D

u're so fok*** right! la girls mi-a placut sound-ul, dar...s-a dovedit a fi o pacaleala.

aveam super asteptari de la the faint cu noul album, insa e mult mai superficial, fara prea mult feeling facut.

:(

Jay 29 Sep 2004 17:42

Originally Posted by cherryblossom:

vad ca se asculta pe aici Lisa Ekdahl... dar Patricia Barber, Dave Brubeck, John Surman asculta cineva? Mi-ar placea sa gasesc pe cineva care asculta John Surman, caut albumele "Such Winters of Memory" si "Upon Reflection"...

Poate se rezolva...

Nae 29 Sep 2004 18:27

Originally Posted by keyzer soze:

oh yeah, dear moebius... let's go jazzy!
orgasm garantat - Jarret, Petrucciani, Garbarek, Rypdal si, de la sine inteles, Corea

hmmmmmm.. jazz, the music of the mind.

ati uitat : marcus miller, miles davis, louise armstrong, dear ella si hai sa fim seriosi, isn't jaco pastorius the king?

Leonard 29 Sep 2004 22:57

a propos de jazz de ce nu si... Duke Ellington, Martial Solal, Didier Lockwood

Nae 29 Sep 2004 23:59

recunosc mari pasionati... heheh...
ce ziceti, all time best jazz cd? dupa mine la distanta se tine 'fat times' a lu' miles davis cu: marcus miller (best bassist on this planet), mike stern (funky guitar player), bill evans (percusion king) si john scotfield (another king of jazz-guitar)... best song: Jean Pierre live din '81... pentru toti pasionatii de jazz, this is a must!

Gioana 30 Sep 2004 01:28

asculta cineva?

albumu lui tiesto-just be o facut furori vara asta
imi place rank1 , blank and jones ,BT ,armin van buuren,echomen..john creamer, deep dish si neaparat..SASHA rulz!!

Gaandalf 30 Sep 2004 10:44

Re: asculta cineva?

Originally Posted by Gioana:

albumu lui tiesto-just be o facut furori vara asta
imi place rank1 , blank and jones ,BT ,armin van buuren,echomen..john creamer, deep dish si neaparat..SASHA rulz!!

Intra aici sa discutam ... mai mult despre cei pe care i-ai enumerat mai sus.
:)

moebius 30 Sep 2004 19:01

no-a zis nimeni de trane? :shock:
the count, bird, satchmo, chet, duke, dizzy, django and the cameleon... i love jazz talk :w00t:

Nae 30 Sep 2004 23:18

te referi poate la Coltrane... yeah, the man is great.
dar si Maceo Parker si Herbie Hankock... ahhh the sweet jazz...

ati auzit de the great trumpetist wynton marsalis in versiune cu the lincon-jazz-big-band-orchestra? rulez!

moebius 01 Oct 2004 00:01

sigur ma refer la coltrane... si apropos de asta, recomand elvin jones special quartet, live at pit inn, tokyo - a love supreme (parts i, ii, iii)... 47 minute (!) de nebunie

Nae 01 Oct 2004 00:07

hmmm elvin jones... imi zice ceva, but please, refresh my memory...

moebius 01 Oct 2004 10:29

http://www.drummerworld.com/drummers/Elvin_Jones.html

mihai770 02 Oct 2004 13:43

muzica in general cu ditai bassu...
shi inca un gen pe care nu-l mentionez
aaa..shi pio

All times are GMT +2. The time now is 06:59.