![]() |
da, Bellocchio
|
Ceva ultra-simplu:
![]() |
Young Frankenstein cred.
|
Corect.
|
...
|
![]() |
Parca aduce a Unbreakable.
|
mă așteptam să-l recunoști! :-bd
|
Originally Posted by charles:
Cum asa?:)) Daca te referi cumva la pasiunea mea pentru supereroi,atunci inteleg de ce. E printre filmele mele preferate legate de subiectul asta si e si unul din cele 3 filme de calitate pe care le-a facut Shyamalan. ![]() |
da, la asta ma refeream.
ăsta din Unbreakable e unul dintre puținii (pe moment chiar nu-mi vin alții în minte) supereroi care-și au obârșia în cinematografie, sa zic așa, nu? majoritatea sunt imprumutați din bduri și literatura. |
Originally Posted by charles:
Da,a fost in afara celor mentionate de tine si mi-a placut ca a fost tratat subiectul cu ceva mai mult realism fata de ce ne-a obisnuit ideea de supererou. Bruce Willis zicea intr-un interviu acum vreun an ca a vorbit cu Shyamalan si ca vor face si a 2a parte dar se pare ca ideea s-a cam evaporat intre timp.:( |
a hint, please!
|
Ma mir ca nu l-a ghicit deja cineva.Film britanic din 2011.
|
Kill List?
|
In sfarsit.:P
|
![]() |
L-am tras si eu acum cateva zile, sa-l revad. Cum de abia acum? :P
|
Asta-i film de blu-ray, nu i-o mai trageti atita. Putin respect, stimabililor...
|
Nu stiu de ce l-am tot amanat de un an si ceva. Nu ma dau in vant dupa subiectele de genul asta si probabil mai era si lungimea care m-a tinut putin departe de el, desi nu ma deranjeaza deloc filmele peste 2h in mod normal, ba chiar imi plac mai mult ca se pot dezvolta mai bine... so i guess it was the subject. Prostie mare oricum, e superb filmul, vizual, dar si ca naratiune. Ar trebui pus alaturi de No country for old men si There will be blood pentru ca cele doua filme sunt adesea numite impreuna. Din pacate filmul asta e de cele mai multe ori scos din ecuatie in mod inexplicabil. Mai e si faza ca toate 3 sunt rude putin mai indepartate ale western-ului.
@Windom - I'll repent once i buy me a nice video projector :P Ah, si oricum am luat un BRrip foarte bun. LE: Oh yea, pune o poza omule. |
Corect, stimabile, dar daca n-averm scule, ne descurcam si noi cum putem. Nu-s un fan al western-urilor, dar asta-i superb. Liviu, nu uita nici de coloana sonora, care-i :x
Cedez. Ah, sa nu existe dubii http://www.youtube.com/watch?v=_CpOQxA0gJ4 |
Originally Posted by omudindulap:
Pai oare ce ascult acum? :D Mi-a adus putin aminte de muzica folosita de Bela Tarr, dar, mai evident, de cea din The Road (doar aici au un numitor comun). Probabil o sa ramana pe repeat cateva zile, asa cum facut mai inainte cu cea din Tinker Tailor si inainte de asta cu cea din Shame. Si daca tot am zis de muzica trebuie sa-i laudam si pe Affleck & Pitt. |
No bine...
![]() |
Scanners?
|
:) Da.
|
![]() |
Daca nu va descurcati va pot ajuta:
Primul hint:film frantuzesc din 2010. |
al doilea hint: e film unguresc:D
|
Ceva film evreiesc,nu?
|
nu, aşa-s semnele de circulaţie în Franţa...
|
Probabil,n-am facut acolo scoala de soferi.
|
La Rafle?
|
Exact.Your turn.
|
Si ca de obicei...Cedez.
|
incerc eu ceva !
buna seara ! :) ![]() |
Poongsan( trebuia sa schimbi titlu la poza , ti se vede adresa URL de unde ai copiat poza )
![]() |
Originally Posted by sabotage:
Shit , am uitat sa-i schimb numele inainte s-o incarc pe photobucket. Merci, data viitoare o sa fiu mai atenta, ;) |
@sabotage
lady snowblood |
Pune poza, bre!
|
ca să nu batem pasul pe loc până se întoarce Malombra cu ceva:
![]() |
![]() |
Looks like some kind of SS Nazi exploitation flick...
|
poor guy:
![]() |
Ilsa: She Wolf of the SS (1975)
haha, tare. vreau şi eu să-l văd de ceva timp. |
![]() |
haideţi oameni, fiţi cooperanţi!
regizor cunoscut pentru faptul că se ocupă cu înscenarea picturii occidentale, ca mai sus. a scos un film şi în 2011, nu cel de mai sus. |
Filmul ala din 2011 e cumva The mill and the cross?Tin minte ca am vazut trailer-ul acum ceva vreme si seamana foarte mult stilurile.
|
@ malombra
multi se ocupa cu treaba asta (Greenaway, Jarman, Webber, etc, etc,). decat sa dai indiciile astea mai bine adaugi inca un screen (stii tu, o imagine poate spune cat 1000 de cuvinte :P) |
da, da greenaway se ocupă de altă perioadă, se vede cu ochiul liber
KK, da, mill and the cross. |
Originally Posted by Malombra:
In cazul asta sa se considere ca am facut rost de un indiciu pentru cel care va ghici ca n-am vazut nimic de dansul si ar insemna sa iau toata lista lui de filme si s-o postez aici pana imi zici care e ala corect.:)) |
cineva tre' s-o faca si pe asta, ca sa nu zabovim prea mult. Angelus?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:23. |