![]() |
Jos palaria in fata Argentinei. =D>
|
Originally Posted by SoX:
|
Originally Posted by Judex:
Dacă am plânge pentru toți perdanții... Vorba sărmanului Kaita, care a primit sute de mesaje de amenințare din cauza greșelii - s-a văzut astăzi - decisive pentru eliminarea Nigeriei din turneu: (reformulez ca să se înțeleagă ideea) trebuie să ne împăcăm cu gândul că soarta nostră, oameni, echipe, e hotărâtă de forțe independente de noi și imposibil de controlat de către noi. (Vezi aici exact ce a spus Kaita.) Până acum, trei echipe sud-americane s-au calificat în optimi (celelalte două având șanse mari de calificare), iar trei echipe africane sunt deja eliminate (plus încă una ca și eliminată). Întrebări: 1. Câte echipe sud-americane își câștigă grupa? A. Toate 5! B. 4 sau mai puține. 2. Se va califica vreo echipă africană în optimi? A. Da. B. Nu. |
Da... Mondialul a inceput bine.
Am trecut asa prin posturi, parca prea analizati si cea mai mica eroare. It`s football :). In primul rand sunt foarte dezamagit de Franta, care era printre favoritele mele pana la sfarsitul meciului de astazi. Nu au jucat nimic in nici un meci :|. Zidane, prezent si el la toate meciurile dezamagit. Nimeni nu a iesit in evidenta cu nimic. Cea mai proasta prestatie din ultimii 10-15 ani la mondiale. Pacat :( Argentina intradevar, joaca incantator, dar are si cu ce. Tot lotul este o bijuterie. Numai jucatori 1 si 1. Astazi nici nu s-a observat ca a fost schimbata echipa 80 % fata de primele meciuri. Clar, este favorita. Nu si in viziunea mea. Italia, ca intotdeauna, joaca la rezultat. Urat fotbal, urat au castigat si in 2006 in fata Frantei! Anglia, cu greu, dar cred ca se va califica si ii urez bafta :). Portugalia, in opinia mea, cred ca va castiga acest mondial. O surpriza placuta ese Uruguay. Le doresc sa ajunga cat mai departe. Am uitat de Spania :">, care are cei mai buni mijlocasi de la acest turneu, indiscutabil. Dar nu cred ca va ajunge departe! |
Incep cu un citat:
Quote:
Quote:
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-...zece-carti.htm Enjoy! Carte de vizita - Peter Esterhazy - Peter Esterhazy s-a nascut la Budapesta, in 1950. A absolvit matematica la Universitatea din Budapesta si a lucrat ca matematician. - Cartile sale au primit numeroase premii europene printre care premiul Herder, premiul Cavour, Premiul Pacii la Targul de Carte de la Frankfurt. Este decorat cu Ordre des Arts et des Lettres dar si cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor al Romaniei. - Romanele sale au fost traduse in 25 de limbi. |
Franța - Africa de Sud: arc peste timp sau ce-a(m) fost și ce-a(m) ajuns
CM Franța 1998 grupe: - cu Zidane în teren 90 de minute, Franța - Africa de Sud 3 - 0 - cu Zidane 90 de minute, Franța - Arabia Saudită 4 - 0 - fără Zidane, Franța - Danemarca 2 - 1 optimi: - fără Zidane, Franța - Paraguay 1 - 0 (d.p.) sferturi: - cu Zidane 120 de minute, Franța - Italia 4 - 3 (d.p.d.) semifinală: - cu Zidane 90 de minute, Franța - Croația 2 - 1 finala: - cu Zidane 90 de minute și cu 2 goluri ale lui, Franța - Brazilia 3 - 0 CM Coreea și Japonia 2002 grupe: - Zidane accidentat, nu joacă: Franța - Senegal 0 - 1 - Zidane accidentat, nu joacă: Franța - Uruguay 0 - 0 - Zidane reintră totuși și joacă tot meciul: Franța - Danemarca 0 - 2 CM Germania 2006 grupe: - cu Zidane tot meciul, Franța - Elveția 0 - 0 - cu Zidane tot meciul, Franța - Coreea de Sud 1 - 1 - fără Zidane, Franța - Togo 2 - 0 optimi: - cu Zidane tot meciul și cu un gol al lui: Franța - Spania 3 - 1 sferturi: - cu Zidane tot meciul, Franța - Brazilia 1 - 0 semifinală: - Zidane joacă 90 de minute și înscrie din penalti, Franța - Portugalia 1 - 0 finala: - Zidane joacă 110 minute, el și Materazzi înscriu câte un gol, dar Zidane dă și cu capul, Franța pierde d.p.d. CM Africa de Sud 2006 Rezultatele Franței, cu Zidane în tribună: 0 - 0 cu Uruguay 0 - 2 cu Mexic Franța - Africa de Sud 1 - 2 |
CM da senzatia unui eveniment prafuit, dpdv sportiv. Jucatori blazati , obositi, cu gandul la vacanta...
Tristul adevar e ca CM se joaca in fiecare an din septembrie pana in mai. Se cheama Champions League. Restul e...ce se vede. |
Un articol interesant:
Quote:
|
Originally Posted by danonino:
Nu inteleg ce ai cu Maradona, nu e deloc usor sa faci 9 puncte intr-o grupa la CM, indiferent de adversari. Si inca ceva, de la infrangerea cu Spania din noiembrie 2009, Argentina a castigat TOATE meciurile jucate, inclusiv in deplasare cu Germania. |
Originally Posted by moltisanti88:
Lasa-ma cu grupa aia de campionat mondial. Te cheama Argentina. Ai super-talente. Cu jucatorii care au fost lasati in afara lotului mai poti forma o echipa care sa se bata pentru trofeul mondial. ex: Zanetti, Garay, Riquelme, Banega, Lavezzi, Coloccini, D'allesandro, Gambiasso, Gabriel Milito, Fernando Gago Nu poti compara Nigeria, Coreea de Sud sau Grecia cu Argentina. Acuma se va vedea valoarea, in meciurile tari. Mexicul e un adversar greu, e departe de valoarea Argentinei, dar peste Nigeria si restul. La fel e si Brazilia. Cu jucatorii pe care i-a lasat acasa Dunga, mai poti face cel putin 2 echipe competitive. Lucas Leiva, Fabio Aurelio, Ronaldo, RONALDINHO, Pato, Diego, Alex, Marcelo, Adriano. |
Totally fucking awesome =))
http://www.youtube.com/watch?v=rLglF...layer_embedded tre sa-l pun si la dedicatii ... |
Si The Vuvuzela Song e tare :))
|
|
Daca eram noi in locul slovenilor IAR le-o trageam englezilor, care apropos joaca slab, dar asa stau si ma amagesc...
Later edit: ultimile faze, acolo la coltul terenului, imi aduc aminte de a noastra deplasare din Danemarca, atunci nu am tinut de minge si ne-au egalat aia.... A dat gol SUA, yupiiiiii...:) |
GOOL! U-S-A! U-S-A!
Ha, ha, pleaca slovenii acasa! |
Eu i-as fi vrut si pe englezoi acasa, si azi au jucat cu un sictir...
|
Felicitari Anglia! V-ati asigurat un meci in OPTIMI cu Germania si ne lasati cu o semifinalista dintre USA, Coreea de Sud, Serbia si Uruguay.
Doar pentru ca nu au mai marcat un gol... |
USA si Coreea de Sud sunt favoritele mele. Ma bucur ca s-au calificat. Mai sper si la Coasta de Fildes, dar au sanse infime.
Si Anglia nu va intalni Germania, ci Serbia, pentru ca sarbii vor castiga grupa. |
Originally Posted by marius_em:
|
Nu se pune meciul direct?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:22. |