Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

WraIth 10 Apr 2005 10:14

nu-s dealer :P
dau ce am

cu msa te dea mai afara? nu mai erai logat adik ? asta pt ca ai stat prea mult timp logat shi nu ai facut nik .

Longshot 10 Apr 2005 10:18

stiu ca nu esti dealer. am uitat sa pun un @beren la post. lui ii spuneam sa mai dea cu sapa.

cat despre paranoia lui, lasa-l ca e beat. :sleep:

Faenor 11 Apr 2005 07:28

Wraith, daca ti-a placut ROTK jocul incearca Demonstone-in acelasi stil, dar numai ca plasat in Forgotten Realms, pe un scenariu de R.A. Salvatore-pour les connaisseurs ;) -cu vocile lui Patrick Stewart si Michael Clark Duncan; senzatia cinematica, sunetul si detaliile de gameplay sunt exceptionale.

Faenor 11 Apr 2005 09:53

A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:

Gaandalf 11 Apr 2005 14:04

lipsesc si eu 3-4 zile si knd ma intorc sectia fanatic e cuprinsa de haos!

WraIth 11 Apr 2005 16:01

k.mersi.am sa-l incerc.intai sa-l gasesc :P

pe ala inca nu l-am terminat ,ca mi-a dat cd 3 futut shi nu pot sa termin.mai ma 4-5 nivele. ah :P

mda.cam scoala din morti topicuri prea vechi. totushi...2001

Sm�agol-Gollum 11 Apr 2005 21:33

Originally Posted by Faenor:

A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:

exista o persoana...si aia cred ca e jiji...

Faenor 12 Apr 2005 06:45

Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:

Gaandalf 12 Apr 2005 14:06

Originally Posted by Faenor:

Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:

fierbe sangele in el ca e la inceput si posteaza pe unde apuca...
we must be patient ... use the force... think and wait ... and he will cool down!
http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1113003625 -
sa inteleg ca aceasta discutie se va purta pe Mirc ?

WraIth 12 Apr 2005 15:10

shi normal.eu m-am invatzat minte :P

Sm�agol-Gollum 12 Apr 2005 21:34

"Later, Ungoliant wandered south into the deserts of Harad, where - finding nothing else to eat - she consumed herself" !!!

that's sick man! :sick:

Faenor 13 Apr 2005 06:51

E clar ca e vorba despre un chat...probabil in gen mirc, desi ridica si semne de intrebare: 45 minute de live chat are bound to bring chaos :hmm: fiecare se grabeste sa scrie ceva si nu reuseste nimeni sa inchege ceva coerent si mai substantial ca volum ca deja topicul s-a mutat spre altceva-prea dinamic motor pentru asa discutie.

Gaandalf 16 Apr 2005 16:36

Singer helps Pee Jay with Kong & Pee Jay helps Singer with Superman
http://www.joblo.com/index.php?id=7200

Pee Jay is fat free ... arata ciudat. :shock:

WraIth 18 Apr 2005 06:50

arata cam distrus.tras rau de tot

beren! 21 Apr 2005 07:17

Originally Posted by SarumanTheWhite:

SCOALA

salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!

WraIth 21 Apr 2005 14:57

da-mi shi mie un link :P

SarumanTheWhite 21 Apr 2005 22:48

Originally Posted by beren!:

SCOALA

salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!

Hey!

Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.

beren! 22 Apr 2005 11:58

Originally Posted by beren!:

SCOALA

Hey!

Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.

salut!esti cel ami tare de pe coming soon forum.deci forumul ala voi l-ai facut?oricum mersi ca ni l-ai recomandat.asa am dat de el.namarie :D

SarumanTheWhite 23 Apr 2005 22:40

Nu, eu nu fost implicat in construirea forumului.

A fost placerea mea sa te ghidez spre ComingSoon deoarece gasesti pace si liniste acolo.

Oricum trebuie sa fim rezistenti acum, deoarece termenul de 'coming_soon' nu prea se mai potriveste filmului LOTR --- exista cativa moderatori, ofticati ca thread-ul filmului a rezistat o perioada de timp foarte indelungata in comparatie cu alte filme ale caror subiecte au fost inchise dupa iesirea DVD-ului filmului respectiv, care sunt impotriva noastra (fanilor) -unele subiecte celebre cum ar fi 'The Green Dragon' si 'ROTK EE Official News etc.' au fost blocate la cerinta cretorilor.

Ma bucur ca esti membru al forumului CS!, desi mai exista unele dedicate in totalitate lui Tolkien / filmului, dar acest loc este unul special --- dupa cum probabil vei observa.

flav 29 Apr 2005 22:04

hey

A jucat careva jocul Lord Of The rings de aici?
eu le-am jucat pe toate...
Am de vanzare jocul original LOTR:Return Of The King.
mai multe info la [email protected]

All times are GMT +2. The time now is 18:02.