![]() |
Unde ai scris de el? Partea misto e ca eu am luat Cathedral downloadand chestii la intamplare de pe DC++. Si mi-a placut si am luat cam la fel de la intamplare si Fallen Art. It's a sign from God.
|
nu mai stiu unde am scris de el, ideia este ca filmul asta e o capodopera care nu a iesit la suprafata. e plin de fineturi, are o regie impecabila, si o ideiecare devine incet incet mai placuta cu cat il vezi mai des.
monajule este de zile mari, pe muzica aia, care este Fanfara Ciocarlia, daca nu ma insel. eu il am pe un CD pe undeva, si de fiecare data cand vreau sa ma amuz, si sa invat ceva, il scot si ma uit la el.... |
lucia y el sexo, l-am revazut si parca mi-a placut mai putin ca prima data. mi s-a parut cam saracutz, vorba titlului... povestea, interesanta, cred ca putea fi exploatata mai mult.
|
Pai,unul semneaza hartiile,face mai multe la CRS(nu stiu ce inseamna).
Si d-aici incepe suspansul.Mai intai la casa,ii vorbeste televizorul si etc. |
benny, daca tot dai, da si mie filmuletele :)
|
Shaolin Soccer 7.5/10 now that's what i call a football match!! foarte interesanta ideea de a combina kung-fu cu fotbalul...oare se poate aplica si in realitate?... :?
American pie 2 7.5/10 am vazut si eu in sfarsit filmul asta si nu am regretat deloc! :lol: am murit de ras cand l-am auzit de fratele lui stiffler vorbind! si ca orice film care se respecta trebuia sa fie un happy ending, in sensul ca everybody f*cked everybody! |
Originally Posted by Denis_Stelistul:
mexic. |
Who am I? 0/10 foarte foarte prost! am rezistat doar jumatare din film (si asta cu mari eforturi)...firul actiunii parca este discontinuu, scenariul este prost, replicile sunt proaste, majoritatea actorilor sunt f slabi..ce mai..a crapy movie!
First daughter 7/10 asta mai merge ca film...pacat ca subiectul asta a mai fost folosit deja(chasing liberty)...abia astept sa o vad pe katie holmes :oops: in batman begins.. |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
o vad eu azi, ce sa-i transmit din partea ta? :) |
oo...nice of you to do that, but...eu nu vreau sa ii transmiti nimic...eu vreau altceva de la ea.. :oops:
|
Fallen Art - 10/10 of course
bla bla in traducere libera: Nu am stiut niciodata ca un film de 5 minute 41 de secunde poate fi asa de profund si de simplu. DE VAZUT NEAPARAT. |
Milionari de weekend 7/10 Filmul n-a avut parte de droguri si alte prostii,dar in schimb crima si bani la maximum.Dar cu reclamele alea,bagau din sfert in sfert de ora,n-am inteles nimic.
|
Hide and Seek - 5/10 Schizofrenic bullshit...un Robert DeNiro sub standardele normale, Dakota ca intotdeauna...
mai mult m-am enervat la filmu asta... |
Seed of chucky 2/10 :sick: asta e total bullshit! adica trebuia sa fie horror? yeah, right! mai mult am ras decat m-am speriat... faza cu "baiatu" n-am inteles-o! ce p mea era ala pana la urma? parea un schitofrenic de ala cu vreo 5 personalitati. bleah...iar sfarsitul..just don't get me started with that! per total a fost o pierdere de timp si nu recomand nimanui care are o parere buna asupra horrorurilor, pt ca dupa ce vizioneaza filmu asta s-ar putea sa si-o schimbe..
|
Natural Born Killers - 9.8/10 - Sublim. Oliver Stone a facut asta? Nenorocitu'. Se vede QT in el. Il pun pe acelasi piedestal cu Pulp Fiction.
|
Originally Posted by Airlight:
thx... :D |
Originally Posted by nume:
I say we shoot him |
Originally Posted by europe_east:
da' pentru Paz Vega merita!!! :w00t: |
Originally Posted by Cinemania:
mai bine sa-l incoltim cu mesaje lungi. numai posturi lungi :) sa crape matzele invartind motoceii legati la soba si sa salvam definitiv timpul lui nume ! :) |
Natural Born killers 9.9/10 Un film ce a inspaimantat lumea.Oliver Stone respect.Filmul e criminal,romantic si dramatic. 8)
Distributie de nota 10 si Un film de (*) (*) (*) (*) (*) stele,of course. |
All times are GMT +2. The time now is 14:01. |