![]() |
numai cand aud anii ashtia 2008 sau 2009 ma apuca fiorii. parca nu ashi avea rabdare sa ashtept atat,dar in schimb mi-ar place sa vad shi eu,in viatza mea, cum fac un film, in special din astea:lord,hobbit.
dar sunt doar dreams...i'm jusst a dreeeeamer :P |
stie cineva vreun site de unde pot sa comand niste carti...dar sa fie in engleza...
|
Am vazut Fellowship of the ring de vreo 20 de ori la calc,Two Towers de vreo 10 ori si Return of the King nu lam vazut decat o data.
Este trilogie cu 14 sau 15 oscaruri,bine reusita. |
daca te referi la ce cred eu au fost 11 no?! :P
|
cred ca se refera la oscarurile luate de toata trilogia...
|
Originally Posted by WraIth:
Pai,ma refer la toata trilogia,nu la Lord of the Rings 3 :D |
a.k.carry on.
ashtia de ce nu se gandesc sa faca o parodie la lord,dar asha klumea cum au facut aia la top gun,etc ar fi pisdos de tot ai la ce rade aici |
Am o rugaminte de facut: daca puteti sa-mi comunicati adresa forumului creat de un / o fan/a LOTR; tot dupa acest forum l-am aflat -- iar acest lucru a fost mai de mult si nu imi mai amintesc exact locul unde am vazut adresa, iar cum nu exista motor de cautare...
Multumesc anitcipat. |
a?! :huh:
|
Adica am vazut pe aici o adresa a unui forum creat de o persoana din Romania. Daca puteti sa ma ajutati (adica daca stii adresa forumului) va rog sa o impartasiti si cu mine...
|
cred ca ala de care vb tu este www.stapanulinelelor.net, dar site-ul respectiv nu mai exista....
|
Nu, nu este acela, dar ms oricum!
|
fratilor...am apucat shi eu(cu o intarziere enorma) sa joc RoTK. pisods de tot frate, dar nu ii chiar asha ushor. ce rupe sam ala :P
|
:? jocu' e foarte ljr, dupa mine, dar giving credit where credit is due, bossu de la scena cu mortzii, e tare in p*** rau.
|
Aaaaaaaaaaaaa
De joc.Este super bestial.Mai ales a 3 a parte.Poti juca cu toate personajele,nu chiar toate,dar este super. |
nush ce sa spun, dar mi s-a parut ca aragorn se mishca cel mai greu, mai ales cu two-handed sword al lui.mult mai lejer mergea chiar shi la gandalf care avea shi sabie shi staf. vad eu mai incolo.cand ajung pe la sf am sa ma mai dau cu parerea
greu,ushor cum o fi de mult nu am mai jucat de genu asta.imi palce |
fotr ext
cine imi da fotr extended pe cd?please?dau bani!
|
am TTT shi ROtK. no FoTR sorry
|
orice dealer respectabil de cd-uri le are. keep shoving.
|
the world is changing
cine naiba m-a dat afara?oricum repet:cine are sa-mi dea fotr pe cd?si inca ceva:sa nu credeti ca sunteti mai destepti decat mine doar ca m-ati dat afara.pun pariu ca nici unul dintre voi nu stie elvish.pe curand si nu uitati fotr ext!
|
All times are GMT +2. The time now is 18:02. |