![]() |
Nu ma las :)) Este unul dintre cei pe care i-ai propus in turneu, parca erau (si ceva) francezi?
l.e. De fapt, n-ai mai propus nimic acum. I give up :)) |
louis malle?
|
Nu are cum sa fie Malle, pt ca, oricare ar considera Anaemona ca ar fi capodopera sa (Au revoir les enfants, Le feu sau Ascenseur pour l'échafaud ), personajul din imagine nu se regaseste in niciunul, cel putin, nu ca principal. Gresesc? :D
|
Pfff, sa le-ncerci si pe cele enumerate, in ordinea inversa, te-ar putea surprinde (placut) :)
|
Nu, nu e Malle :) hai mai, ca personajul din poza e un actor foarte cunoscut. A jucat si in filme italienesti, cel putin 2 stiu eu, absolut capodopere, care au luat fiecare Oscarul. S-a mai limpezit?
|
Mi se pare cunoscut tipul, dar nu stiu de unde sa-l iau. Nu cred ca am vazut prea multe filme cu el :(
Mie-mi aduce un pic cu Yves Montand, dar nu-i el. In fine, las' sa se mai adune lumea pe forum, poate l-o recunoaste careva. |
S-ar putea sa imi fi dat seama de regizor, insa n-am vazut nimic de el si nu imi dau seama care ar putea fi.
Actorul in cauza a jucat intr-un film de Tornatore, nu? |
omule, sa stii ca l-am avut in cap sa-l propun in turneu, dar nu cred ca am 5 filme sa-mi placa, de fapt n-am vazut eu destule. M-am si chinuit sa aleg un shot in care sa nu se vada prea bine cine-i in poza, ar fi fost prea simplu. >:)
|
Da, florryinn.
|
Hai sa imi incerc norocul... L'horloger de Saint-Paul ?
|
Ce filme ale d-ale lui Tavernier au fost nominalizate la Oscar? :-? Nu gasii niciunul.
|
Pai ar fi, de exemplu, "Coup de torchon"...
|
A, scuze, m-am lasat indus in eroare de pagina lui de pe imdb cu premiile, unde nu apare nimic de la Academy Awards.
|
1 Attachment(s)
Ma gandeam ca am inteles ceva gresit sau n-am fost atent cand am cautat informatii.
Am verifiat, L'horloger de Saint-Paul este Attachment 1817 |
Originally Posted by omudindulap:
Pai Coup de torchon, de asta e vorba ca e capodopera dpmdv si 'Round midnight. Si era vorba de Oscaruri si la filmele italienesti: Il Postino si Cinema Paradiso. |
Nu mai pune nimeni? Pun eu una:)
![]() nu am observat ca a pus florin. o las si pe asta aici s-o ghiceasca omu' |
The Dreamers la tine :D Florrynn, indiciuri?
|
nu am observat poza lui flo
i vitelloni :D |
Si ce astepti, ma..dam? Hai cu poza! Ia ceva de pe net, daca nu ai filme-n calc, numa fara scuze! :D
|
![]() |
|
nuu:P
tiff 2010 păi şi cum putem recolta cartofi dintr-un vagin? |
Originally Posted by Malombra:
Asa am zis si eu, in gind :) dar imi aminteam ca era mai mult toamna si aveau pardesiile alea pe ei. Oricum Alberto Sordi cred ca a jucat in o multime de filme in perioada aia, iar eu am vazut foarte putine. omule, cum se recolteaza cartofii aia nu stiu, dar figura tipului mi se pare cunoscuta, filmul sint sigura ca nu l-am vazut. |
Originally Posted by anaemona:
chiar azi mă gîndeam cum ar fi să faci o retrospectivă completă sordi - ţi-ar trebui un an. neobosit a fost omul ăla. |
filmul e despre un caz similar roşiei montane întîmplat în anzi. în cariera mea de "cinefil" a însemnat mult, pentru că rămăsesem cu gura căscată la un film care împăca documentarul cu poezia, cu suprarealismul, cu protestul. film făcut de un cuplu de regizori - nu ştiu dacă sunt şi cuplu pe bune, nu cred.
|
Altiplano (2009)
|
aşa e
|
1 Attachment(s)
|
wuthering heights? nu cred, dar nah..
|
mark of the devil meets muukalainen :))
|
Nău. Western.
|
Tipa aduce cu Faye Dunaway :-? Little Big Man?
|
apăi să zică cine ştie, că mie gugîl sărciu îmi dă numai fetish bondage and related depravity.
|
Nu vreau sa va stric distractia cu gargara mea, dar mie nu-mi place deloc tactica asta pe care-o adoptati voi -- ghiceste filmul obscur dupa poza celebra. Daca a vazut cineva filmul ala o sa-l recunoasca, de cele mai multe ori, fara nicio dificultate. Pentru cei care nu cunosc filmul deloc, jocul e fara sens. Nu stiu dac-ati observat, dar cand mai treceam si eu pe-aici tactica mea era ghiceste filmul celebru dupa poza obscura. Just saying. Poate se gaseste cineva caruia sa-i surada ideea.
|
cel mai tare ar fi : ghiceşte filmul vaianta cut după o poză din varianta uncut =))
nu-ţi surîde, fed? |
Ar fi de-a dreptul genial.
|
De acord cu Federico, parca n-are niciun farmec cand e vorba de nu stiu ce obscuritate. Parca e mai intersant cand incerci sa-ti storci creierii pentru niste poze si alta e sa-ti dai seama din start ca n-ai vazut filmul si sa mergi mai departe. Modalitatea asta de joc mi se pare utila doar prin prisma faptului ca poza s-ar putea sa ne convinga sa vedem un film, dar asta s-ar putea intampla in alt topic, de exemplu ala nou mutat in sectiune. Pun mai degraba suflet intr-un joc atunci cand cineva imi pune o poza din Oldboy si eu nu-mi dau seama (true story). Just saying'... voi jucati cum vreti. Pana la urma se poate in ambele feluri.
|
Acum obscuritatea asta depinde de orizontul cinematografic al fiecaruia. De exemplu, filmul asta poate fi considerat 'celebru'. Regizor 'celebru' (nu cit ar trebui sa fie, dar e). Actor 'celebru' (de-l stie tot trollu')... Decada interesanta (the 70's)...
|
Păi dacă te uiți pe pagina filmului de aici de pe site vei vedea că n-are notă, nimeni nu și-a dat cu părerea despre film și doar o persoană a bifat chestia aia cu văzut.
|
Miroase a Straw Dogs dar western si bondage ???:(
|
Pe net indiciile că e Ulzana's Raid sunt covârșitoare
Pun eu acuma alta: ![]() |
Si de cind e Cinemagia un etalon in ceea ce priveste celebritatea unui film? :-/ Mai ales cind notele-s date de toti trolli care vor sa se burduseasca cu puncte?
|
Sergiuuu?
|
Ok ceva mai multe informații...
![]() |
adica sa cautam pe net dupa replica?:) eu am gasit. sa pun raspunsul?:-?
|
Dacă tot cauți pe net căută direct imaginea, ce te mai complici cu replica?
Dar, da pune răspunsul și imaginea următoare de asemenea... |
ideea era ca: nu o sa ne ajute replica daca nu o recunoastem pe doamna din imagine. eu nu caut de obicei daca nu recunosc, dar acum eram curioasa daca se gaseste pe net replica
|
klaudya, daca nu ti-e cu suparare, am eu ceva:
![]() ps. filmul era Mean Girls (nu, nu l-am recunoscut :D) |
oricum nu puneam. imaginea e dintr-un film f. cunoscut?
|
ultra-mega-giga cunoscut! sau altfel spus, malombra nu s-ar uita la el nici daca ar avea un ak47 la tamplă! (just kidding, sper sa nu se supere malo)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:47. |