![]() |
Vroiam sa va urez vacanta placuta (tuturor celor care au, desigur), deoarece eu o sa lipsesc temporar. Asa ca, sa auzim numai de bine.
Distrati-va si relaxati-va! :) |
bafta si numai bine! 8)
|
fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)...da anyway mijto si filmele si cartea.,, desi la un moment le cam lalaie...si imi plac la nebunie parodiile d la mtv movie awards dupa LOTR
|
Originally Posted by SunsetG|rl:
nu ai ratat cine shtie ce...doar cateva poze,cateva discutii shi in rest forumeala. las' ca are sa se mai repete :P bafta Saruman |
bine ai venit SunsetG|rl....sper ca ai adus si cu tine niste idei sau niste intrebari ca incepe sa se duca de rapa topicul asta.. :)
|
Vad ca threadul asta a intrat in hibernare....cu toate ca se prefigurau la un moment dat destul de multi membri noi cu idei :sleep: ...ah well ..toate se schimba ....in bine sau in rau... ;)
|
majoritatea tre' sa fie in vacantza pe la tzara :P
|
:lol: :lol: :lol: ;)
|
Originally Posted by WraIth:
what's that supose to mean? :D |
Originally Posted by WraIth:
|
well....maybe it's time :P
la o tzarishoara, langa-o fetishoara cu o berishoara :D |
Salutare!
I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul.... How's everybody? |
Originally Posted by SarumanTheWhite:
shi care alegi sa incepi? :D |
SCOALA
|
i almost feel sorry for you... :P |
esti sigur ca asta vrei??? mai ai timp sa te razgandesti! |
asta se intampla daca nu ai de udne sa alegi
oricum,hai mai propuneti un subiect de discutat, ceva... |
Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)
|
Originally Posted by Faenor:
jocul War of the Ring (strategy) l-am jucat pana mi-a dat eroare si m-am enervat ... grafica prea "patratzoasa" ... si nu era de la placa video ci chiar de la joc. Battle 4 Middle Earth inca joc cu "bajetzii" in retzea... :D Andy Serkis face motion captures la King Kong si o sa revina in The Hobbit prin 2008 sau chiar 2009 inca nu se stie. Lord Elrond a implinit pe 4 Aprilie 45 de ani ... PJ este foarte slim ... more to come... :D |
Pana una alta din cate stiu eu-si in ciuda faptului ca sper din toata inima sa se faca The Hobbit cat de mai repede, pentru a beneficia de cativa din actorii din cast-ul LOTR-situatia drepturilor de autor nu s-a clarificat si e o discutie care dureaza din martie 2004 imediat dupa Oscaruri. Asa ca cu toate declaratiile lui PJ proiectul pare mai mult wishful thinking..pacat :((
|
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |