Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

SarumanTheWhite 22 Mar 2005 19:54

Vroiam sa va urez vacanta placuta (tuturor celor care au, desigur), deoarece eu o sa lipsesc temporar. Asa ca, sa auzim numai de bine.

Distrati-va si relaxati-va! :)

Sm�agol-Gollum 22 Mar 2005 21:14

bafta si numai bine! 8)

SunsetG|rl 22 Mar 2005 22:36

fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)...da anyway mijto si filmele si cartea.,, desi la un moment le cam lalaie...si imi plac la nebunie parodiile d la mtv movie awards dupa LOTR

WraIth 23 Mar 2005 08:28

Originally Posted by SunsetG|rl:

fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)

nu ai ratat cine shtie ce...doar cateva poze,cateva discutii shi in rest forumeala. las' ca are sa se mai repete :P

bafta Saruman

Sm�agol-Gollum 23 Mar 2005 20:54

bine ai venit SunsetG|rl....sper ca ai adus si cu tine niste idei sau niste intrebari ca incepe sa se duca de rapa topicul asta.. :)

Faenor 30 Mar 2005 06:55

Vad ca threadul asta a intrat in hibernare....cu toate ca se prefigurau la un moment dat destul de multi membri noi cu idei :sleep: ...ah well ..toate se schimba ....in bine sau in rau... ;)

WraIth 30 Mar 2005 09:27

majoritatea tre' sa fie in vacantza pe la tzara :P

Faenor 31 Mar 2005 07:03

:lol: :lol: :lol: ;)

Sm�agol-Gollum 31 Mar 2005 19:54

Originally Posted by WraIth:

what's that supose to mean? :D

Gaandalf 31 Mar 2005 22:47

Originally Posted by WraIth:

dude! nu am mai gustat vacantza de ... :sleep: dk stau sa ma gandesc a'dorm ...

WraIth 01 Apr 2005 09:17

well....maybe it's time :P

la o tzarishoara, langa-o fetishoara cu o berishoara :D

SarumanTheWhite 02 Apr 2005 17:22

Salutare!

I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....

How's everybody?

WraIth 03 Apr 2005 15:45

Originally Posted by SarumanTheWhite:

Salutare!

I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....

shi care alegi sa incepi? :D

SarumanTheWhite 03 Apr 2005 16:49

SCOALA

Sm�agol-Gollum 03 Apr 2005 20:52

SCOALA

i almost feel sorry for you... :P

radu83 03 Apr 2005 21:33

SCOALA

esti sigur ca asta vrei???

mai ai timp sa te razgandesti!

WraIth 04 Apr 2005 16:15

asta se intampla daca nu ai de udne sa alegi

oricum,hai mai propuneti un subiect de discutat, ceva...

Faenor 05 Apr 2005 07:12

Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)

Gaandalf 05 Apr 2005 08:04

Originally Posted by Faenor:

Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)

Tom Bombadil n-a primit atentia care i se cuvenea...
jocul War of the Ring (strategy) l-am jucat pana mi-a dat eroare si m-am enervat ... grafica prea "patratzoasa" ... si nu era de la placa video ci chiar de la joc.
Battle 4 Middle Earth inca joc cu "bajetzii" in retzea... :D
Andy Serkis face motion captures la King Kong si o sa revina in The Hobbit prin 2008 sau chiar 2009 inca nu se stie.

Lord Elrond a implinit pe 4 Aprilie 45 de ani ...
PJ este foarte slim ...
more to come... :D

Faenor 05 Apr 2005 09:07

Pana una alta din cate stiu eu-si in ciuda faptului ca sper din toata inima sa se faca The Hobbit cat de mai repede, pentru a beneficia de cativa din actorii din cast-ul LOTR-situatia drepturilor de autor nu s-a clarificat si e o discutie care dureaza din martie 2004 imediat dupa Oscaruri. Asa ca cu toate declaratiile lui PJ proiectul pare mai mult wishful thinking..pacat :((

All times are GMT +2. The time now is 16:27.