Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

klaudya_e 19 Mar 2012 21:13

ace in the hole

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 21:14

Ce mult s-a mentinut misterul:))

klaudya_e 19 Mar 2012 21:22

:) l-am vazut de curand. nu aveam cum sa uit scena

charles 19 Mar 2012 21:23

quote molombra:The Big Sleep?
crezi ca ma puteam abtine sa n-o postez pe Slim?
--------------
The Bad & the Beautiful?

Malombra 19 Mar 2012 21:30

păi mă miram io.

nu am văzut nici unul, nici altul, chiar dacă maltezul îl am din 2004. :"> azi văd the big sleep oricum.

le:
Bogart usually called Bacall "Baby," even when referring to her in conversations with others.

isuse, poţi să vrei mai mult de la viaţă? =P~ 8->

c0nt 19 Mar 2012 21:33

Hannah and Her Sisters

si poza

Pepper 19 Mar 2012 21:41

It happened one night :D too easy

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 21:46

Originally Posted by Malombra:

păi mă miram io.

nu am văzut nici unul, nici altul, chiar dacă maltezul îl am din 2004. :"> azi văd the big sleep oricum.

le:
Bogart usually called Bacall "Baby," even when referring to her in conversations with others.

isuse, poţi să vrei mai mult de la viaţă? =P~ 8->

Vezi ca ambele sunt pe bluray si daca nu-ti suporta laptop-ul/pc-ul 720p sau 1080 poti sa-ti iei brrip-uri de pe tracker-ul ala unde o arde Jack Sparrow de la un anume user pe care ti-l zic prin pm ca sa nu zica lumea ca fac reclama la propriile produse.:))
Si la mine zace The big sleep in laptop de cateva luni dar il mai las putin.

Namaste 19 Mar 2012 21:46

Mon oncle :P

Să visăm frumos.

Malombra 19 Mar 2012 21:56

Originally Posted by Kriss_Kringle:

poti sa-ti iei brrip-uri de pe tracker-ul ala unde o arde Jack Sparrow de la un anume user pe care ti-l zic prin pm ca sa nu zica lumea ca fac reclama la propriile produse.

hai că am pierdut toate reperele. @-) ce, cum, cînd, unde şi cum?

Malombra 19 Mar 2012 21:57

coast guard

kim ki duk

Namaste 19 Mar 2012 21:58

Exact. Ce rapid! :))

Malombra 19 Mar 2012 22:00

mie un accident idiot mi-a şters toate filmele de pe comp. şi decît să vă chinui cu horror mexican din 1950, singurul rămas, mai bine las pe cineva să posteze ceva mai interactiv.:D

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 22:07

poti sa-ti iei brrip-uri de pe tracker-ul ala unde o arde Jack Sparrow de la un anume user pe care ti-l zic prin pm ca sa nu zica lumea ca fac reclama la propriile produse.

hai că am pierdut toate reperele. @-) ce, cum, cînd, unde şi cum?

Vrei sa-mi zici ca nu esti familiarizata cu torrentele?
Brrip-urile sunt ripuri dupa bluray la fel cum dvdrip-urile sunt ripuri dupa dvd-uri doar la ca la primele calitatea e evident net superioara.
M-am gandit sa te anunt ca exista calitate superioara din moment ce ai mentionat ca ai The big sleep in pc din 2004,asta daca te intereseaza calitatea sau te multumesti cu dvdrip-uri.

Malombra 19 Mar 2012 22:11

ha, ştiu care e faza cu torentele, dar nu am înţeles faza cu sparrow care are ceva de la un user, care etc. ceva de genul cumnaturl fratelui unchiului cumnatului fratelui unchiului care e văr cu sora mătuşii fratelui mamei.

Pepper 19 Mar 2012 22:13

ma ofer, poate se ghiceste peste minim 5 minute :-w

omudindulap 19 Mar 2012 22:14

Lola?

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 22:15

ha, ştiu care e faza cu torentele, dar nu am înţeles faza cu sparrow care are ceva de la un user, care etc. ceva de genul cumnaturl fratelui unchiului cumnatului fratelui unchiului care e văr cu sora mătuşii fratelui mamei.

Aia cu Sparrow era trimitere catre piratebay si treaba cu userul era vorba ca eu cu un prieten ripuiam inainte filme si le-am scos si pe alea 2 dar iti dadeam numele doar prin pm ca sa nu se zica ca fac reclama la filme piratate.
Everything clear now matey?

Pepper 19 Mar 2012 22:15

:(( :(( :(( why youuuuuuu!

Malombra 19 Mar 2012 22:22

Aia cu Sparrow era trimitere catre piratebay
Everything clear now matey?

da, chiar că, nu am pricepu aluzia, chiar dacă era mai transparentă ca apa de la chiuvetă. i am a bit of a birdbrain these days. X_X :)) mersi :D

omudindulap 19 Mar 2012 22:31

Malombra 19 Mar 2012 22:38

nu ştiu, dar risc
Thirst?

Namaste 19 Mar 2012 22:39

strange Japanese intrapartum :-S

omudindulap 19 Mar 2012 22:47

Nu e un Park, regizor japonez, renumit pentru gradul ridicat de violenta din filmele sale, anii 2000.
Da, inainte de termen :))

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 22:49

Audition de Miike?Desi nu pare la prima vedere.:-?

omudindulap 19 Mar 2012 22:52

Miike, intr-adevar, nu Audition, insa. Mult dupa termen, voiam sa zic.

Namaste 19 Mar 2012 22:54

Ichi the Killer?

omudindulap 19 Mar 2012 22:54

Nici.

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 22:56

Dead or alive?

omudindulap 19 Mar 2012 22:57

Am spus anii 2000.

Kriss_Kringle 19 Mar 2012 23:01

Originally Posted by omudindulap:

Am spus anii 2000.

Dead or alive 2 e din 2000.;)

omudindulap 19 Mar 2012 23:08

Dead or alive?

Quote:

Dead or alive 2 e din 2000

;)

Nu e nici 2. A luat si ceva premii pe la festivalurile europene.

omudindulap 19 Mar 2012 23:19

Malombra 19 Mar 2012 23:19

gozu?

omudindulap 19 Mar 2012 23:20

Gozu :D

Malombra 20 Mar 2012 00:01

indicii aveţi deja

omudindulap 20 Mar 2012 00:09

El hombre sin rostro?

Malombra 20 Mar 2012 00:11

ahamz

omudindulap 20 Mar 2012 00:16

Any good? Poza maine, cand m-oi trezi, acum film, apoi somn. Daca, intre timp, vrea sa puna cineva, feel free!

charles 20 Mar 2012 00:52

Brrip-urile sunt ripuri dupa bluray la fel cum dvdrip-urile sunt ripuri dupa dvd-uri doar la ca la primele calitatea e evident net superioara.

pai daca tot piratezi de ce sa nu te intinzi direct la blurayuri sau la dvd full? eu scot rippuri, doar dupa ce am scotocit bine netul si sunt sigur ca nu-l gasesc (bineinteles, in locurile la care am acces) in varianta mai buna.

omudindulap 20 Mar 2012 01:00

Anna :x Pierrot le fou Poti pune tot tu, daca ai ceva.

Kriss_Kringle 20 Mar 2012 01:36

Originally Posted by charles:

pai daca tot piratezi de ce sa nu te intinzi direct la blurayuri sau la dvd full? eu scot rippuri, doar dupa ce am scotocit bine netul si sunt sigur ca nu-l gasesc (bineinteles, in locurile la care am acces) in varianta mai buna.

La vremea aceea aveam scule mai slabe care nu duceau bluray-uri full de 720p sau 1080p si ne saturasem sa vedem cum ies brrip-uri si dvdrip-uri la filme cu Van Damme sau American Pie 1000,asta fiind motivul pentru care ne-am apucat sa scoatem noi,ma rog,el se ocupa cu ripurile iar eu cautam filmele in primul rand,apoi gaseam surse si in final le uploadam si adaugam copertile.Eram un duo dinamic ca Batman si Robin daca vrei.:)) Eu eram Batman evident.B-)
Acum vreo 3 ani cand am inceput,ideea era sa scoatem ripuri la filme clasice sau trecute cu vederea de catre alti encoderi in calitate dvd sau HD cat mai buna si la o marime accesibila.
De fapt,vroiam initial sa le scoatem doar pentru noi,dar am zis ca n-are rost sa fim asa de egoisti asa ca am ajuns sa le impartim si cu restul lumii.
Cand au aparut prima oara brrip-urile,Secretmyth era tatal lor,omul era un rock star al encoderilor si culmea,era roman.El ne-a inspirat in mare parte sa incepem sa scoatem filme datorita calitatii video si audio care le aveau ripurile lui dar si din cauza ca nu avea destule filme vechi.L-am contactat mai demult si ne-a propus sa intram in grupul lui,promitandu-ne ca ne da toate spec-urile care le foloseste la ripuri dar asta ar fi insemnat ca trebuia sa scoatem doar ce vroiau ei si am refuzat.Apoi s-a lasat si ceilalti encoderi din grupul lui si-au format propriul lor grup care se numeste HDLiTE,desi nici ei n-au mai scos nimic de vreun an.
Alt encoder roman mai e 3Li,singura problema a lui e ca scoate multe gunoaie printre care mai gasesti cate un film bun dar chiar daca majoritatea sunt gunoaie,se vad foarte bine.
Noi n-am mai scos de mai bine de juma de an nimic dar cand se intoarce colegul meu din voiaj e posibil sa ne apucam din nou,depinde si de ACTA.
Ne-au bagat cateva din ripuri si pe filelist si hotii le stergeau numele si treceau Filelist la sfarsit de parca ar fi fost ale lor.Dupa ce le-am facut observatie au trecut Thanks in descriptie.
Si pe lasttorrents am avut noroc cu un admin de treaba care ne-a urcat multe ripuri.
Sub ce nume iti scoti ripurile si unde le uploadezi?

anaemona 20 Mar 2012 03:51

Cita activitate pe topicul asta :)) K-K eu n-am priceput nimic din mesajul tau, dar nu te chinui sa-mi traduci, tot n-o sa pricep, prea multe detalii tehnice. Oricum, nu cred ca-i corect sa vorbiti de chestiile astea aici, nu pe topicul asta, asa, in general.

Daca tot e poza de pus, una usoara de la mine.

Kriss_Kringle 20 Mar 2012 12:01

Da,suntem off-topic cam tare.Astept macar sa raspunda charles si cred ca ca ne mutam posturile la topicul IT unde eventual continuam discutia acolo.:))

charles 20 Mar 2012 13:12

K_K, m-ai inteles gresit. nu ma ocup cu ripuiri (cred ca nici nu stiu sa ripuiesc un blue-ray). prin piratezi (din pai daca tot piratezi de ce sa nu te intinzi direct la blurayuri sau la dvd full) ma refeream la a downloada chestii piratate de altii :D. eu caut filme in format full pentru uz personal. sunt pretentios cand vine vorba de calitatea imaginii + ca mai contin si extra stuff (such as comment-uri). in orice caz, interesanta feliuţa ta din istoria pirateriei.

Kriss_Kringle 20 Mar 2012 13:24

Aa n-am fost eu atent,mea culpa.:P
Ideea e sa multumesti pe toata lumea,nu toti au posibilitatea de a descarca bluray-uri full,da pai sa le redea pc-urile lor asa ca cea mai buna solutie era cu brrip-urile si dvdrip-urile,si pentru noi,si pentru ei.
Si eu sunt foarte pretentios legat de calitatea imaginii,mai ales ca acum ies din ce in ce mai multe bluray-uri la toate genurile de filme.
Cum au evoluat lucrurile,prin 2006 ziceam ca filmele lui Axxo se vedeau brici si acum ma uit la dvdrip-uri doar daca nu gasesc variante hd la filmele care le caut.
Poti sa descarci un sample la filmele scoase de noi daca esti curios de calitatea imaginii.Iti las numele in pm pt orice eventualitate si cu asta basta,s-a incheiat off-topicul.

omudindulap 20 Mar 2012 13:39

Originally Posted by anaemona:

Daca tot e poza de pus, una usoara de la mine.

Rohmer sau Bunuel? :-?

anaemona 20 Mar 2012 15:34

Nici, nici, dar e regizor francez. Mai demult s-a pus o poza din filmul lui pe care-l consider capodopera (parca tot eu am pus-o :)) ). Ah, si filmul asta si ala au acelasi actor principal, care e si in poza de altfel. Cred ca te-am lamurit :)

omudindulap 20 Mar 2012 16:01

Daca as fi stiut cine-i personajul din imagine, probabil ca acum as fi fost ceva mai aproape de raspunsul corect, dar asa...Nu-l stiu :(
Chabrol? X_X

anaemona 20 Mar 2012 16:23

Nu, probabil nu e foarte cunoscut, desi e regizor mare si mai multe filme de-ale lui au avut nominalizari la Oscar.

All times are GMT +2. The time now is 06:47.