![]() |
Mie imi pare rau de Camerun...:(
|
Au avut multe ocazii mari înainte ca Danemarca să înscrie golul de care avea nevoie.
|
Asa se intampla cand te joci cu ocaziile, daca dadea Eto'o gol la faza cand a nimerit bara..:(
|
1-0 Noua Zeelanda cu Italia, de i-ar bate!>:)
|
Io nu prea le am cu italiana, dar nu se pronunta cumva 'ia-cuin-ta'? :-?
|
Italienii au ajuns sa se bucure intr-un hal pentru un gol ce a adus egalarea cu Noua Zeelanda...dintr-un penalty. Rusinica!
PS: @Judex, bine ai revenit! :D |
Grazie, SoX! ;)
Earle, sa nu-mi comentezi intrebarea de mai sus. :D Acum vin cu o alta: care e neozeelandezul cu bunic nascut in Romania, cumva ala de pe dreapta cu aspect usor maori? =)) Serios vorbind, Hobana - cred ca el e, daca pronunta 'pănă' in loc de 'până' - o tot da cu micile noastre legaturi cu acest World Cup: cativa jucatori cu origini romanesti, vreo 4 stranieri care joaca in Liga lu' Mitica, rubedenii, chestii etc. Dar nu credeti ca a uitat ceva? Joaca Italia-n pana mea!!! :-O |
Pai nu tre' sa fim si noi cumva prezenti acolo..?!:D
|
1-1 Noua Zeelanda - Italia...>:)
|
Bravo voua NZ ! Campioana mondiala - jenant. Parca-i vad iar in finala...
|
Originally Posted by rrs85:
|
Olaszország (Pronunțați „olosorsag”, accentuând prima silabă.)
|
Messi: „În preliminarii nu eram eu.” (Citește interviul integral aici, iar originalul aici.)
|
Originally Posted by Ipu:
Concluzie: prin astia suntem la Mondiale. Si se vede. =)) Apropo de interviul lui Messi, Cristina Negrila, cea care semneaza articolul romanesc (probabil tot ea a si tradus interviul):
Quote:
=)) |
Eeee, daca arbitrul valideaza al 2lea gol al lui Fabiano si apoi tot el ii spune ca a fost henţ la preluarea mingii, atunci DA-O DRACU' DE TREABA!!!
|
Oribil!!!!!!!!!!!!!!!!
Rusine Cote D'Ivoire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inceputul mizeriilor ivoriene fatise: http://uk.eurosport.yahoo.com/200620...010200253.html |
Luis Fabiano joaca handbal :)
Mana lui Dumnezeu revine ! "La golul doi am atins balonul cu mana, dar a fost involuntar. A fost mana lui Dumnezeu ", a spus Luis Fabiano dupa meci . ![]() ![]() ![]() http://www.sport.ro/cm-2010/brazilia...vezi-faza.html |
Și cu stângul, și cu dreptul... Cu ambele brațe!
Când joci cu Brazilia și mai ești și furat în halul ăla, normal că încep să te lase nervii. Dacă eram în locul lui Sven, scoteam echipa de pe teren. ;) Puneți-vă în locul lor! Sunteți nedreptățiți atât de flagrant și vă așteptați ca Brazilia s-o dea la pace în ultimul meci și voi să fiți eliminați. Cum v-ați simți? V-ați putea păstra calmul? :|
Vai, Ricardo, stând atât în preajma lui Cristiano, ai deprins fără să vrei golănia... Rușine! „Luis, nu-i așa că tu ai preluat cu pieptul, nu cu brațul, cum mi s-a năzărit mie? :) ” (Stephane Lannoy către Fabiano) |
Cam multi se cred Dumnezeu.....
|
|
All times are GMT +2. The time now is 02:21. |