![]() |
aduce doar :P
regizor lituanian, din câte văd nu prea s-a bucurat de favorurile audienței. e de la 8 în jos. filmul e o operă de artă. |
Sharunas Bartas->The House
|
la țintă
|
Si desigur...Cedez.
|
urât
unul rapid. strămoșul lui wall-e. și să mai zică cineva că 3D-izarea filmului și exportul de gunoi în cosmos nu sunt viitorul omenirii. ![]() |
ding!
|
Le mepris. Stramosul lui Wall-E e Charles Chaplin, nu biciclopul ala.
![]() |
Baran?
|
Corect.
|
|
|
![]() |
omule, sper sa nu te superi si tu acuma. Poza a doua o stiam, ai avut-o la avatar intr-o vreme?
|
Nu am avut-o la avatar, dar cred ca am postat-o la Recunoaste personajul, acum ceva timp.
Mi-a trecut :P |
eu nu am vrut să zic, că iar luam țeapă după aia :| . numa țepari pe forumul ăsta, mai rău ca-n bișniță :))
|
|
Genunchiul Clairei
|
Hai cu poza.
|
TA-DA!
![]() |
Pff, imi pare foarte cunoscuta tipa, dar nu stiu daca doar actrita sau si personajul. Ne mai spui/arati ceva? Imi apare-n minte o imagine cu ea imbracata intr-o geaca de piele :)) :-?
|
![]() |
Aaaa, e cumva tipa care-a jucat in La femme Nikita, Anne Parillaud?
|
Ea e! Și ăla e filmul!
|
|
|
Stiu, dar las pe altcineva sa ghiceasca. Cum ti s-o parut? :)
|
In stilu-i caracteristic, dement, precum un foc de artificii :D Ma asteptam, asa cum li se intampla majoritatii regizorilor, ca dupa ce ating varful creativitati, sa se stinga, usor-usor. E, asta nu se intampla si in cazul niponului, cel putin, nu acum.
... Am exagerat un pic, ca un joc de artificii e cel la care ma uit acum, stii tu, ala pe 3 cd-uri :D |
Kokuhaku ?
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Cu a 2a poza Shion Sono e aproape o certitudine. Restul indiciilor indica spre Cold Fish pe care nu-l vazui inca. Cedez...
PS: Love Exposure ftw :D |
|
|
|
Surviving Life de Jan Svankmajer
Cedez. |
Surviving life? Daca da, o sa pun dintr-un film american, iei :))
LE: Dammit Film noir, actori celebri: ![]() |
The Big Clock
|
Right.
|
|
Say Anything
|
Nu, din 2011.
|
hm,ciudat...we bought a zoo?
|
Ori apare mesajul si-n Say Anything? :)) Nu tin minte :-?
Da, We bought.. |
nu, cred ca le-am incalcit eu. vorbeau niste colegi de faza asta dar nu mai stiam exact la ce film s-au referit :D.
![]() |
Casablanca ?
|
nu.
![]() |
The Big Sleep?
|
tot nu.
![]() |
Vroiam sa ghicesc dar am asteptat sa vad daca e corect raspunsul Malombrei.
The maltese falcon,e chiar mura-n gura acum ca l-ai pus pe Peter Lorre.:)) Cu toate ca l-am ghicit tot n-am vazut filmul. |
wow, deja ghicit! :)
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 03:31. |