Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

bremen1980 17 Jun 2010 18:42

Tot Coreea cred ca se califica .

Asa trebuia sa joace Nigeria pentru a cistiga :
http://www.youtube.com/watch?v=ZptbN...eature=related

Ipu 17 Jun 2010 19:05

Rectific: Coreea nu se califică dacă pierde. Primul criteriu de departajare între echipe cu același punctaj este golaverajul.

hellsteed 17 Jun 2010 19:07

Ai vazut filmul Bremen ?

Ipu 17 Jun 2010 20:04

Dar cine nu l-a văzut? Dar tot Totul pentru fotbal e mai bun. „Se rejoacă!” :)

SoX 17 Jun 2010 21:54

Viva el Mexico!!!!! <:-P

Amantul_Taciturn 17 Jun 2010 23:44

Bonjour tristesse...Ah, si sa nu uit: Hai Rapiduletu'!<):)

Ipu 18 Jun 2010 03:08

Păcat. Un egal ar fi menținut suspansul până marți.

rrs85 18 Jun 2010 14:37

Na, ca Germania e in corzi.. Ce bine imi pare!:D

Ipu 18 Jun 2010 18:27

Era să opresc televizorul de câteva ori la Germania - Serbia...

Dacă bătea, Slovenia ar fi fost prima echipă calificată în optimi.
Apropo, ce preferați: meciuri tacticizate între echipe redutabile, precum Coasta de Fildeș - Portugalia, sau partide între echipe deschise și cu apărări slabe, precum Slovenia - SUA?

miercuri 18 Jun 2010 18:31

Slovenia - SUA a fost printre cele mai bune meciuri de pana acum. Din repriza a doua m-am trezit tinand cu americanii, ar trebui ca mai multa lume sa-i ia in serios. Iar golul ala a fost perfect valabil, cea mai evidenta greseala de arbitraj de la cupa asta pana acum.

Ipu 18 Jun 2010 18:47

Sunt două echipe slabe în apărare. Nicio selecționată cu pretenții la titlu n-ar fi luat golurile alea... Meciul a adus cu o partidă de șah în care jucătorii se întrec în gafe tactice.

Golul s-a anulat, probabil abuziv, pentru că arbitrilor li s-a pus în vedere după golul Argentinei cu Nigeria ca la împiedicarea jucătorilor de a se apăra (mai ales în faze în care se înscrie) să acorde fault în atac. Primul meci în care această recomandare s-a aplicat a fost Coasta de Fildeș - Portugalia, când golul portughezilor a fost anulat pentru că un apărător ivorian a fost împiedicat să-l taloneze pe lusitanul care a centrat decisiv.

SoX 18 Jun 2010 19:48

In meciul Slovenia - SUA, s-au dat goluri ca in curtea scolii, mai ales golul lui Donovan. A fost un meci slab din punct de vedere tactic cu o gramada de greseli personale. Dar in general, ziua de ieri si cea de astazi au fost cele mai frumoase din punct de vedere fotbalistic. In primul rand media golurilor e de 3 pe meci, apoi doua surprize si doua rasturnari de situatie. A, da, am observat foarte multe greseli de arbitraj peuntru un CM, nu decisive dar totusi...

Chambord 18 Jun 2010 20:10

Ar fi tare ca Australia sa castige maine. Toate cele 4 echipe din grupa D ar avea 3p inaintea ultimei etape :D

Ipu 18 Jun 2010 20:17

E interesant de văzut câte echipe de pe continentul-gazdă se califică în optimi. Deocamdată, niciuna nu e eliminată. Să fie Algeria prima?

miercuri 18 Jun 2010 23:03

Ce neputinta la englezi, ce plictiseala!!!

SoX 19 Jun 2010 00:18

Rooney e inca cu gandul la conserva de tocanita cu fasole. :)

Ipu 19 Jun 2010 08:17

Periculoși, dom'le, partizanii ăștia...

„Jovanović și Stoiković au stricat Panzerul” („Danas”, Belgrad)

„Vulturii zboară din nou la înălțime...” (continuarea aici)

Ipu 19 Jun 2010 22:36

Ziua celor doi „lei”

Prima eliminată: Camerun :(

Prima calificată: Olanda :)

Camerun - Danemarca 1 - 2, rezultatul perfect... pentru Japonia.

moltisanti88 19 Jun 2010 23:29

Originally Posted by Ipu:

Camerun - Danemarca 1 - 2, rezultatul perfect... pentru Japonia.

Nu e atat de perfect daca nu scot egalul in meciul urmator.

Pacat insa de Camerun. Au jucat bine dar au avut ghinion.

Ipu 20 Jun 2010 10:15

Tu înțelegi sensul adjectivului „perfect”? Eu l-am folosit cu sensul de „ideal”, „optim”. Tu la ce te gândești?

În a doua repriză, Danemarca jucat excelent. S-au apărat mereu în superioritate numerică și au redus foarte bine spațiile de manevră ale adversarilor. Camerunul n-a mai avut decât ocazii neconcludente, dar în schimb nu s-a apărat cum trebuia. Jucătorii nu s-au dublat în apărare și au luat un gol dintr-o fază simplă. Norocul Japoniei e că Danemarca n-a mai marcat al treilea gol la sfârșitul numeroaselor contraatacuri din final. M-am și mirat că nu au forțat mai mult, deși aveau nevoie să mai marcheze o dată. În fond 2-1 sau 2-2 era cam același lucru (dacă acceptăm imposibilitatea Camerunului de a învinge Olanda), pentru că oricum trebuie să bată Japonia.

All times are GMT +2. The time now is 22:31.