Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

WraIth 11 Mar 2005 14:42

mda...cam ati murit.
hai at ziceti despre joc,poate asha mai ziceti cate ceva.
care l-a jucat shi ucm i s-a parut..oricare joc lord.nu cont

Faenor 11 Mar 2005 16:29

Personal am testat si jucat 3 jocuri marca LOTR: War of the Ring-strategy, interesant la capitolul unitati si eroi plus story, mai putin reusit grafic si sonor (a inlocuit vocile personajelor principale ca nu aveau licenta de care a beneficiat EA.. ;) ). Return of the King si Battle for Middle Earth excelente din toate punctele de vedere, ambele deschizatoare de drumuri in genul sau si cu un mare potential de replay. BFME super si la capitolul mutiplayer; tot ce mi-as mai fi putut dori ar fi fost un caracter mai expansive cu mai multe regiuni disponibile-e totusi battle for Middle Earth nu doar for Gondor si Rohan, mai multi eroi la dark side (unele din personajele episodice sau secundare din film si carti puteau primi acest statut) si niste spell-uri mai interesante pe care sa cheltuiesc power points tot la evil kind...in rest pe viitor imi doresc noi productii sau expansion-uri la acelasi nivel.. :D

Nightwane 11 Mar 2005 16:53

Hai sa vorbim si despre jocurile cu Sailor Moon. Pun pariu ca-s mai misto decat alea cu LOTR. :alien: :alien: :alien:

WraIth 11 Mar 2005 19:26

u don't say....
is there anything else u would like to share with the rest of the group ?!
:sleep:

V_Rossi 11 Mar 2005 20:25

Stergeti mah topicu asta... e varza.. adik... nu merita discutat atata pe marginea lui.. HUAAAAAAAAaa

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2005 20:44

Originally Posted by V_Rossi:

Stergeti mah topicu asta... e varza.. adik... nu merita discutat atata pe marginea lui.. HUAAAAAAAAaa

mars ma mue de aici

WraIth 11 Mar 2005 20:48

Originally Posted by V_Rossi:

..nu merita discutat atata pe marginea lui..

pai hai sa dicutam pe mijlocul lui

Nightwane 12 Mar 2005 06:10

Originally Posted by WraIth:

u don't say....
is there anything else u would like to share with the rest of the group ?!
:sleep:

my name is Nightwane...and i stopped drinking 2 months ago. :sad:

WraIth 12 Mar 2005 07:46

very good N. let your emotions loose. there's only one prb. this is a "anger management" class not AA :P

Nightwane 12 Mar 2005 07:59

very good N. let your emotions loose. there's only one prb. this is a "anger management" class not AA :P

oh...uhm...well...i'm stepping away now...

WraIth 12 Mar 2005 08:06

take a deap breath and count to 10....

------------------------------------------
mah eu nu am inteles ceva...la noi nu a aparut FoTR Extended Edition sau Collector's Gift ?!

V_Rossi 12 Mar 2005 16:21

VARZAAAAAAAAAAAAAAa acest film!

Gaandalf 12 Mar 2005 19:30

The Hobbit - na' ca o sa inebuneasca astia de nervi ... se face filmul ... :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum 12 Mar 2005 20:53

uh..uh...i can't wait...i can't wait!! :happy:

WraIth 13 Mar 2005 09:29

Originally Posted by Gaandalf:

... se face filmul ...

peste 3 ani :shock:

Gaandalf 13 Mar 2005 10:13

Originally Posted by Gaandalf:

... se face filmul ...

peste 3 ani :shock:

sa inteleg ca tu te-ai trezit cu LOTR deja in cinema...
Eu cand am citit despre Lord of the Rings prima data mi-au ieshit si mai mult ochii din orbita. Era vb de 7 ani. Si atat a durat. :shock:

WraIth 13 Mar 2005 13:07

pai...belive it or not,primea mea legatura cu lotr a fost Fotr-filmul.nu shtiam nimik de lotr,tolkien,etc.
cum am mai zis,aici la mine,in "capitala tzarii" lucrurile ajung cam greu.ce mai fac rost de pe net hsi de la iashi

Gaandalf 13 Mar 2005 15:06

cum am mai zis,aici la mine,in "capitala tzarii" lucrurile ajung cam greu.ce mai fac rost de pe net hsi de la iashi

idem ...

Demona 15 Mar 2005 19:34

Topicu` se zbate in continuare sa supravietzuiasca. De la marea dilema a lui Tom Bombadil, care pentru un Maia, avea un nume cam imbecilistic, but what do we care, pana la discutzii in araba shi altele fara sens. Ma rog... We'll see what's comin` next. Bey nu era mai mishto daca araba aia o schimbatzi cu elfa? Asha nu mai existau asha multe reproshuri... :hmm:

cherryblossom 15 Mar 2005 20:36

eu vroiam doar sa spun ca am vazut un afis in oras cu "Adrian - Stapinul manelelor" ....

:lol: :P :oops:

All times are GMT +2. The time now is 13:31.