![]() |
nu, că io nu mă joc.
|
![]() |
![]() |
christiane f.
|
am ghicit ?
un film care mie îmi place foarte mult. fck the spoilers .) ![]() |
Desi cred ca sunt foarte departe... Macbeth?
|
Originally Posted by Malombra:
|
// Honor de cavalleria? :)
|
nu, dar ești pe foarte aproape.
regizorul e același .) edit: același cu honor adică. |
![]() ![]() ![]() unii încoronați, care merg și merg și merg. apar în colinde. |
El cant dels ocells.
|
yap
|
![]() |
niște fițuici adiționale nu primim?
|
bine ca mi-ai adus aminte!
![]() |
sa fac lucrurile putin mai usoare:
![]() |
Institute Benjamenta, or this dream people call human life, Quay Bros, 1995
|
ups.
am auzit că e fain, dar niciodată nu mi-am pus problema să le văd, pe benjamenta și pe tuner, cred că am rămas cu chestia aia: e un film făcut de quays, a la quays. ce altceva? ca să nu mai zic că de fiecare dată când mă gândesc la benjamenta, îmi apare în cap blonda aia din strange case of angelica. mdeh, îs încurcate. azi le văd. pă tăti. mai bagi unul, charles? |
pas.
|
|
îmi place și mie chateaubriandul, dar nu am mâncat niciodată o friptură îmbrăcată
|
nu știu ce e, dar mi-a amintit că nu am văzut tyrannosaur încă.
|
Originally Posted by Malombra:
Regizorului i-a placut atat de mult de actorul din rolul principal incat l-a bagat si in cel de'al 2lea film al sau. Ambele lungmetraje au fost nominalizate la premiile BAFTA. |
Actorul cred ca e John Hurt, filmul n-am nici o idee.
|
Neah, e un actor irlandez nameless.
|
Probabil seamana cu John Hurt :)
|
Sa mai hintuiesc: mortul din imagine era gardian la o inchisoare din Irlanda de Nord in vremuri tulburi din pdv politic.
|
Hunger???
Hunger !!! cum de am uitat tocmai scena asta.. |
Hunger!!!!!!!! pune poza.
|
![]() ![]() |
Eccentricities of a Blonde-haired Girl?
|
nop.
regizorul e bătrân ca cinemaul, la propriu. și activ încă, regizoral vorbind. e și pe aici o fătucă blondă, da în ce film de astăzi lipsesc blondele? trebe făcută o listă cu filmele în care blondele lipsesc cu desăvârșire. o listă fără 10000 b.c. |
bine, bine.. de ce să mint?
l-ai recunoscut pe manoel. |
am zis că regizorul l-ai ghicit. acuma rămâne să spui care-i filmul. tot cu o blondă e.
|
Filmul cu blonda e singurul pe care l-am vazut de nenea asta. Hmm, Pilar López de Ayala as Angelica, yummy :D Ce mai recomanzi de senor Manoel?
|
șăgalnic chagall trecea
și eu abia am început să mă uit la oliveira. m-am uitat la câteva de la nebunul ăla de monteiro :x , conaționalul lui. ăsta, the strange case of angelica (btw, dacă nu menționai numele actriței, în veci nu mi-aș fi dat seama că e aceeași din en la ciudad de sylvia, așa mi se pare de diferită trecerea de la șaten la blond în cazul ei), e fain pentru că nu știu cum filmează cameramanul, dar multe din secvențe par pictate în ulei. și mi se pare că chestia asta se întâmplă mai natural ca în girl with the pearl ring. acolo se caută cu insistență reconstituirea materială fidelă a ceea ce a făcut obiectul și cadrul picturii lui vermeer. aici oliveira caută picturalul în momente banale ale zilei, independent de obiectele care pică sub incidența unei astfel de viziuni. afirmația fotografului, că îl interesează lucrurile demodate, făcute de oameni, nu de mașini, pare să se înfiltreze și în ochiul mecanic ce expune povestea. filmul se imprimă de două ori, o dată pe peliculă și încă o dată pe o pânză imaginară.
iar apoi, brusc, apar secvențe care arată ca la știri, total nefiltrate. zborul din vis al celor doi, chagall cumva? mai am jumătate din film să văd. ![]() Hammershøi ![]() + cea mai convingătoare imagine a filmului, chiar dacă nu arată și ea ca o pictură, dar e nice ![]() |
Hmm, tentant :D
![]() |
am terminat de văzut.
noh, nu-i cel mai tare film din lume, un pic ridicol chiar, dar e făcut de cineva care avea în 2010 102 ani și încă mai făcea filme despre iubire :-O |
Nu-i cel mai bun film din lume, dar i-ai dat 4* :))
Al meu e rusesc. |
^ ^ apăi da, am zis și eu așa, ca să nu creadă cineva că îmi plac dulcegăriile 8->
|
omule, recunosc imaginea aia si legata la ochi :). E de ajuns sa-mi lasi acordeonul sa mearga.
Gara pentru doi. |
data viitoare o sun pe mama. eu nu l-am văzut, dar ea sigur a văzut vokzal dlya dvoih
|
Nici eu n-am vazut 99.9(9) din filmele vazute de tine :))
|
Vad ca omul nu mai apare sa-mi confirme sau sa ma darime :( omule, inca esti aici?
![]() |
A, tu-mi asteptai confirmarea? :)) Pareai destul de sigura (recunosc imaginea aia si legata la ochi), astfel incat am considerat ca nu-i nevoie. Chiar ma-ntrebam ce-i cu tine de nu pui poza..Filmul tau nu-l stiu :-?
|
After hours:D
![]() |
omule, normal ca asteptam confirmarea :) si-asa esti scump la vedere.
K-K, sint impresionata. Vroiam sa pun si eu o poza dintr-un film obscur, credeam ca nimeni nu l-a vazut, dar cred ca am o imagine deformata a ceea ce inseamna film obscur :)) |
Sigur e deformata:)) ,mai degraba as zice ca After hours e unul din filmele lui Scorsese care sunt trecute cu vederea.E intradevar subapreciat si mie personal mi-a fost un pic rusine ca am dat asa tarziu de el.
|
Ce parere ai de muzica? Le alege la fix tipul. Oricum, da, e o comedioara + ceva mai mult foarte reusita.
|
Intotdeauna am considerat ca Scorsese si Tarantino au darul asta de a alege muzica care merge fix cu o anumita scena.Tin minte ca vazusem un interviu cu Tarantino mai demult si zicea ca isi scoate discurile vechi cu muzica si incepe sa le puna pana cand considera ca una se sincronizeaza cu scena care vrea el.
Apropo de poza care am pus-o,inca n-am vazut filmul.Initial vroiam sa cedez pentru ca imi mutasem toate filmele vazute pe un hdd extern dar cred ca ma faceai albie de porci.=)) |
All times are GMT +2. The time now is 21:26. |