Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Federico 14 Jun 2010 12:08

Yay, de-abia astept sa-i vad la lucru pe unii dintre cei mai interesanti jucatori din competitie - Pirlo si Sneijder. E drept, ca la Pirlo ma gandesc ca la magicianul din 2006 si s-ar putea sa-l cam fi lasat puterile de atunci, dar pe celalalt daca-l ajuta si echipa are sanse mari sa fie una din vedetele editiei. Imi placea enorm de cand era la Ajax.
Pe Gerrard l-am ratat alaltaieri, e tot unul din preferatii mei. Imi plac la nebunie play-maker-ii astia, sunt aproape artisti. Nu-mi vine sa cred ca pe Ronaldinho nu l-au luat...

Ipu 14 Jun 2010 12:26

pipes, băieții lui nenea Rajevac au pregătit excelent jocul și s-au apărat foarte exact. Revezi meciul nostru de la Belgrad și ai să înțelegi că marea noastră greșeală a fost că am ieșit la joc și i-am lăsat pe sârbi să tragă la poartă. Ieri, ganezii nu i-au lăsat. Comentatorul canalului pe care am văzut eu meciul aici striga „Stankovic!” ori de câte ori balonul ajungea la decarul sârb, dar degeaba era în posesie, pentru că fiind mereu bine marcat nu prea avea soluții. Așa au fost toți, de aia au încercat să deschidă jocul pe benzile laterale, dar și împotriva centrărilor băieții lui Rajevac au avut antidot.
Australia va face un turneu slab. Nu faceți eroarea să mizați prea mult pe ea. Acum patru ani a avut noroc de niște echipe ieșite din formă și de inspirația genială a lui Hiddink. Acum nu prea mai au argumente, iar fără Cahill nu mai au nici suflet. Să zicem mersi că nu suntem în locul lor. Asta ne aștepta și pe noi dacă ne calificam la mondiale - o căruță de goluri încasate.

bord, pe vremuri când am jucat acasă cu danezii și am încasat cu nemiluita pe 23 August, comentatorul glumea „Da' ne marcă ăștia...!” Numai că în 2003 povestea s-a repetat.

rico, din păcate unele echipe care se cred Spania și Brazilia (dar nu sunt!) și-au luat în Africa de Sud pleimeicări care o să le-nfunde mai mult decât să le ajute. Vezi un exemplu de la ora 17:00.

SoX 14 Jun 2010 14:16

Joaca bine danezii :-?

PS:

Pffff, ghinion curat...Si muistii portocalii mai au si tupeul sa se bucure. :-q

Ipu 14 Jun 2010 14:41

Nu te aștepta ca Olanda sau alte echipe care se așteaptă la un turneu de șapte meciuri să dea totul de la început.

Ipu 14 Jun 2010 19:26

Originally Posted by Ipu:

rico, din păcate unele echipe care se cred Spania și Brazilia (dar nu sunt!) și-au luat în Africa de Sud pleimeicări care o să le-nfunde mai mult decât să le ajute. Vezi un exemplu de la ora 17:00.

Până la urmă, Okada a avut suficientă minte încât să joace fără Nakamura. A înțeles că nu antrenează nici Spania, nici Brazilia și a câștigat. S-ar putea să mai aibă nevoie numai de un singur punct în ultimul meci pentru calificare. Vom vedea...

SoX 14 Jun 2010 21:22

O palma peste ceafa campionilor mondiali >:)

Sper sa nu trezeasca un monstru...

pipes 14 Jun 2010 21:27

peste ceafa lui Canavarro, mai exact.
eu inca mai cred ca Italia poate sa intoarca rezultatul. dar nici o victorie a Paraguay-ului nu m-ar deranja. chiar ar face lucrurile mai palpitante, nu?
multumim SoKs pentru instantanee.

rrs85 14 Jun 2010 22:37

na, ca au dat un semi-chix italienii...

Medicate 14 Jun 2010 22:59

Clar...Italia va fi deceptia CM2010 ... bineinteles, pe langa Franta !

Ipu 15 Jun 2010 09:58

Ești tânăr, Medicate! Italia a început prost mai tot timpul. Contează ce culoar au sau ce culoar își fac.

Apropo de întors rezultatul. Până acum, la acest turneu nicio echipă nu a pierdut după ce a condus (deci nici după ce a deschis scorul).

Chambord 15 Jun 2010 11:27

Originally Posted by Chambord:

yolanda - da-ne marka 2-0
italea - paragol 0-0 (yeah i meant it !)

sper k atzi kaskat okii aia !

SoX 15 Jun 2010 14:44

Offside maricel la golul slovacilor. :-?

Ipu 15 Jun 2010 15:27

Aoleu, rău e să fii fraier, măi Vladko Weiss! Să ai tu victoria în mână și să-ți bați joc de puncte...
În fine, slovacii aveau oricum șanse mici. Să trecem la echipe cu gabarit fotbalistic mai serios.

SoX 15 Jun 2010 22:06

Golul lui Maicon o fost unul trist.

Nice Korea DPR >:)

victor 16 Jun 2010 10:54

Doar Robinho se confunda cu "brazilian". Kaka e o umbra iar restul niste europeni bezmetici care plimba mingea in speranta ca celalalt va face ceva.

Chambord 16 Jun 2010 11:58

Ce marfa golul lui Maicon B-)
Au fost simpatici si panaramele alea de nord-coreeni. Disciplinati si harnici (tulemumancurdacomunisti). Iar vedeta lor care bocea de sarea camasa de pe el la imn, era total. :)

hellsteed 16 Jun 2010 12:13

Panaramele alea de hiperboreeni-coreeni vor pune multe probleme si celorlalti. Pacat ca n-a intarziat mai mult primul gol care totusi a venit pe fondul unei greseli.

Federico 16 Jun 2010 12:41

Golurile Braziliei au fost de o frumusete dumnezeieasca. De la asist si pana la finalizare. Ce pasa a putut sa dea Robinho si cat de perfect a lovit Elano! La al lui Maicon inspiratia aia chiar a venit "de sus" ...
Coreeanul care a inscris cred ca nu mai gandea de emotie cand s-a vazut singur cu portarul, a inchis ochii si a tras pe mijloc cat a putut de tare; norocos...

Ipu 16 Jun 2010 12:41

De acum e clar: cine ia puncte cu Brazilia, face un mare pas spre calificare; cine pierde puncte cu Coreea, e ca și condamnat.

Dom'le, penibili au fost comentatorii români. Meciul nefiind transmis aici, a fost nevoie să mă uit pe TVR, care lasă și sunetul de fond așa cum vine din Africa de Sud. Ce au putut să le mai pocească numele coreenilor (dar din păcate nu numai lor)!

Numele japonezului cu origini coreene (dinainte de separarea Coreelor) care joacă pentru RDP Coreeană se pronunță Gion(g) (sau, încă și mai exact Ciong) Tese, nu Ion(g) Taise. (E ca în cazul sportului (olimpic?) coreean taekwondo, care se pronunță „tekondo”, nu „taikuando”).
Cred și eu că a plâns - toți oamenii care cunosc povestea lui Jong ar fi mișcați în fața miracolului social și politic reprezentat de fotbal. Jong ăsta - eu l-am văzut la teve, e un japonez ca toți japonezii - a reușit prin sport ceea ce mulți politicieni care se străduie să apropie cele două state inamice - Japonia și Coreea de Nord - n-au izbutit încă.

hellsteed 16 Jun 2010 12:58

Originally Posted by Federico:

Golurile Braziliei au fost de o frumusete dumnezeieasca. De la asist si pana la finalizare. Ce pasa a putut sa dea Robinho si cat de perfect a lovit Elano! La al lui Maicon inspiratia aia chiar a venit "de sus" ...
Coreeanul care a inscris cred ca nu mai gandea de emotie cand s-a vazut singur cu portarul, a inchis ochii si a tras pe mijloc cat a putut de tare; norocos...

Ce amuzant ! golul coreenilor a fost norocos iar al brazilienilor a venit "de sus" , you sidepicker. Elano nu a lovit , perfect, a pus latul , cum se zice. Pasa lui Robinho superba. La golul coreenilor s-a putut observa si eroarea lui Lucio care a fost prins pe picior gresit de preluarea "coriandrului''. Coreanul a tras, la fel ca Podolski.

Plus ca , intr-un meci de fotbal, ca si in filme de altfel: You don't think , you act... deci emotii my ass.

All times are GMT +2. The time now is 05:16.