![]() |
Chiar el.
|
charles, ai uitat sa pui o poza.
|
da, am uitat sa scriu in mesajul cu raspunsul ca cedez. de fapt, iti pasez privilegiul chiar tie:P
|
charles, nu pot accepta, pasez altcuiva, cine vrea.
|
![]() |
Damn, nu ma pot abtine sa nu ghicesc filmul asta care mi-a placut enorm de mult. Un regizor si un film pe care le-as propune intr-un viitor turneu :)
Monsieur Hire |
Si mie mi-a placut mult,a fost o adevarata poezie vizuala dar totusi cred ca s-a cam dat putin kix cu finalul.Michel Blanc are o chimie extraordinara cu Sandrine Bonnaire pe ecran.:D
|
De ce s-a dat kix cu finalul? Finlul e genial. Acum, nu stiu la ce parte te referi exact, pentru ca nu-l am asa proaspat in minte, dar scrisoarea lasata in urma lui, la asta ma refer eu.
|
Mi s-a parut cam fortata reactia lui Hire,tinand cont de felul lui de a fi.Ar fi scapat de acuzatii daca nu fugea,asa a parut mai mult vinovat pentru ca putea foarte usor sa-i spuna detectivului sa se duca la locul cutare si sa verifice vestiarul,unde ar fi aflat ca prietenul lui Alice era vinovatul.Tot nu inteleg de ce a reactionat asa dupa ce l-a tradat Alice in halul ala.Am impresia ca finalul e diferit fata de carte desi n-am citit-o,parca asa vazusem pe forum pe imdb.
|
Pai el n-a vrut sa fuga asa, a vrut sa plece impreuna cu ea, daca ea n-a venit e alta poveste. Cartea nu o stiu nici eu.
Daca n-ai vazut Confidences trop intimes, tot Patrice Leconte si tot SB, cu alt actor mare Fabrice Luchini. Aici finalul e putin tras de par, filmul nu-i la fel de bun ca M.H. dar e oarecum in aceeasi idee. Mie mi-a placut oricum, chiar daca finalul e cheesy :)) |
L-am vazut dupa Monsieur Hire si da,e cam tras de par finalul dupa ce s-a adunat atata mister de-a lungul filmului.A fost o idee interesanta dar n-a fost exploatata la potentialul maxim zic eu.:P
Eu stiu ca Hire a vrut sa fuga cu ea dar din moment ce l-a tradat de ce sa-si dea viata?Pentru ca in final detectivul afla ca prietenul lui Alice era criminalul iar Alice a plantat poseta in apartamentul lui Hire,drept urmare amandoi ajung la mititica. |
![]() |
Heavenly Creatures?
LE - Nu, nu-i ala. Heavenly Creatures era cu doua gagici. Pardon. |
tipul, mai mult ca sigur, e john cusack. din pacate, nu reusesc sa-mi amintesc si filmul. another hint, please!
|
E vorba de Just like heaven, cu Reese Witherspoon si Mark Ruffalo
![]() |
Buffalo 66
![]() |
The Sting?
|
Nu prea vad ce alt film sa fie decit This property is condemned. Eu nu l-am vazut si chiar sint curioasa cum e. Natalie Wood si Robert Redford in tinerete, ce poate fi mai bun de-atit :)
Daca am ghicit cedez, poate NightChild vrea sa puna o poza.
Originally Posted by c0nt:
O poza ca a mea nu putea sa aiba decit un titlu cu Heaven in el :) |
![]() |
La double vie de Véronique
|
nu.. Film frantuzesc anii 90.
|
E cumva tipa din Trois couleurs: Rouge?
|
Originally Posted by jansic:
da |
Singura parte din trilogia Trois couleurs din care am vazut doar 15 minute.
Sper ca n-a mai fost ![]() |
Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring?
|
Nu, dar esti close
|
Originally Posted by NightChild:
pai si filmul respectiv se incadra:) . nu eram sigura, de asta nici nu pusesem o noua imagine |
Seom?
|
Da, Seom.
|
![]() |
Good bye, Lenin?
|
Good Bye Lenin?
l.e. Mda, el e. |
Deci da.
|
Cedez.
|
Originally Posted by jansic:
N-o sa-i placa anaemonei treaba asta.You're blacklisted!=)) |
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
:) Eu am mai pus si daca tot a ghicit si omudindulap, l-am lasat pe el. Aveti mila! :P |
|
Brown bunny desi nu l-am vazut dar scena respectiva da.=))
![]() |
Caldura porcului ??
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Body Heat
|
Originally Posted by bremen1980:
=D> |
![]() |
Slaughterhouse Five?
|
nu ;o ciudatenie de prin 2001
|
Astronautul american
|
Ai dreptate . L-ai vazut ??
Eu l-am vazut in urma cu citiva anisori si mi s-a parut un film ciudat rau . http://www.youtube.com/watch?v=8wkPW3RKYSA http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hV34iqheVpo http://www.youtube.com/watch?v=i3Ymg...eature=related |
cred că ... da.
de multă vreme nu mă mai chinui să reţin numele filmelor. nici distribuţia. |
Nu pui poza, Paul?
|
All times are GMT +2. The time now is 06:08. |