![]() |
Nu, tin cu traditia: Europa + America de Sud. Plus Mexic. :D
Labagiul ala neozeelandez le-a facut coreenilor meciul infinit mai usor prin acordarea acelei lovituri libere la un fault inexistent. |
Argentina (favorita mea din CM) - Nigeria
In sfarsit fotbal adevarat :D Presimt o galeata de goluri. |
Din ce văd la ăștia, Kapetanos și compania sunt ca și eliminați.
Apropo, a observat cineva că grupa asta e aceeași cu grupa aia din `94 din care a ieșit Bulgaria, cu diferența că acum e Coreea în locul ei? |
AR-GEN-TINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fenomenal joaca baietii lui Maradona! Mi se pare destul de clar, merg mai departe Argentina si Nigeria. Hai, Leo (Messi, nu ALS :P) - le mai dam doua-trei in repriza a doua si apoi imi schimb si eu tricoul pentru meciul Angliei, care trebuie sa distruga Jandarmul!!! |
Ce diferență de gabarit aparent față de meciul dinainte!
Zic „aparent” pentru că și grecii sunt destul de bine făcuți, dar din păcate pentru ei, greoi și șubrezi în apărare. Singura problemă pentru Nigeria (singura echipă formată din 23 de stranieri) e că s-ar putea să aibă nevoie de două victorii. |
Omul meciului:
![]() Nigeria a jucat bine si promitator... Bv Argentina! :D |
Ha, ha! Se bucură ăștia de parcă ar fi câștigat titlul, deși în ultimele minute au tras de timp cât au putut. Să se fi temut atât de mult de meciul ăsta?
|
Messi si-a dorit f mult sa inscrie... Maradonna e bufon de curte , nici nu mi-a inselat asteptarile. Argentina nu e compacta.
|
Totul face parte din spectacolul fotbalistic. Maradona parcă ar fi tată de fotbalist, nu antrenor. :))
|
Acum cativa ani era prezentator al unei emisiuni, e plin de carisma, e latin , are o istorie, si am impresia ca atunci cand vine vorba de antrenorat n-are nici o metodologie e un fel de Michael Jordan in Space Jam.
|
Comentatorii astia sunt senzationali. Unul l-a facut pe Aguerro finul lui Maradona!!! Eu stiu ca daca o futi cu acte pe fie-sa unuia , ii esti ginere! >:)
Acum sa trecem la treburi serioase: http://www.youtube.com/watch?v=0SKuI...eature=related LET'S GO ENGLAND!!!!!!!!!! ![]() |
Why can't South Africans enjoy soccer like normal folks—with racist songs and flare guns! :))
![]() |
E totuși numai un sport, mai ales pentru națiuni ca SUA, Australia, Noua Zeelandă, dar și Japonia, Rep. Coreea și RDP Coreeană, chiar Africa de Sud...
Prietena mea îmi spunea că ar prefera ca luni să bată „Camerunul, pentru că africanii sunt săraci”, iar azi, după ce mi-a mărturisit că se așteptase la victoria Coreei, pentru că e cea mai tare echipă din Asia, mi-a zis că-i pare rău că n-au bătut grecii, pentru că... (ia, să văd, ghicește cineva...) Pentru americani ar fi o tragedie să-i bată englezii la baschet, beisbol, hochei pe gheață, fotbal american. La fotbal-asociație... |
|
Primul unsprezece al yankeilor are un defect...
http://www.fifa.com/worldcup/players...213/index.html |
Pfff...gafa mare...
![]() Nice: ![]() |
Bloody Yanks! X(
Ce boala am pe astia!!! >:) England uber alles! |
nea Judexe, nu-mi place despre tine la acest prim CMdF in compania ta virtuala.
prea patimas, prea orbete, prea sentimental. neavand partipriuri cu ei, Coreea de Sud ne alearga la orice ora daca nu se schimba ceva (radical) in fotbalul nostru, bineinteles. Grecia a jucat execrabil si fara angajament. relevanta in acest sens a fost o faza in care unul dintre jucatorii ei titulari a pierdut o minge la mijlocul terenului, fiindu-i lene sa intoarca pana si capul sa vada ce se intampla..... asta ar trebui sa-ti spuna multe. la Anglia-USA, n-am vazut atacul Angliei ala la care ma asteptam eu, incisiv, bataios...... unde e Rooney ala de la Manchester? de ce a fost lasat acasa Walcott? parca Stevie G a mai miscat ceva. in schimb mi-au placut yankeii. si nu ma gandesc la politica si altele. si-au depasit conditia in soccer. portar foarte bun - Tim Howard. namila aia din aparare, Oguchi Onyewu - foarte smecher. iar Landon Donovan, dupa mine, chiar e fotbalist. Astazi merg asa: Algeria - Slovenia 2 Serbia - Ghana 1 (diferenta de min. 2 goluri) Germania - Australia X (m-as bucura sa ii arda australienii - sa vedem cum se misca Kewell and co.) pastram legatura! :) bafta! S |
Saracii englezi :( Isi imaginau ca un titlu mondial se poate lua si fara portar. Iar bosorogul de Heskey ... chiar nu m-am prins care-i spilu cu titularizarea lui :-/
Prono pe azi: ALGERIA - SLOVENIA X SERBIA - GHANA 1 GERMANIA - AUSTRALIA 1 |
am vrut sa scriu si eu de E. Heskey, dar am zis ca e prea mult......
|
All times are GMT +2. The time now is 06:10. |