Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Gaandalf 22 Jun 2004 09:01

aseara am vazut 10 goluri ... in 2 meciuri .. asha mai da fratzilor ... shi de abea ashtept sa vad Anglia - PortuCALIA... :w00t:
Pe 24 mergem la pariuri ...

herbert 22 Jun 2004 11:09

Originally Posted by Gaandalf:

aseara am vazut 10 goluri ... in 2 meciuri .. asha mai da fratzilor ... shi de abea ashtept sa vad Germania - Croatzia ... :w00t:

bai, Gaandalfe, ai baut prea multa bere??? Germania va juca impotriva Bulgariei. si tot pe linia turmentatiei - se scrie abia de ce nu faci o scaldare in mare sa-ti iasa toxinele :D :D :D
am castigat o baterie de Carlsberg pentru victoria favoritei mele - Anglia :D cine are pofta, treceti :P

Gaandalf 22 Jun 2004 11:22

Originally Posted by herbert:

aseara am vazut 10 goluri ... in 2 meciuri .. asha mai da fratzilor ... shi de abea ashtept sa vad Germania - Croatzia ... :w00t:

bai, Gaandalfe, ai baut prea multa bere??? Germania va juca impotriva Bulgariei. si tot pe linia turmentatiei - se scrie abia de ce nu faci o scaldare in mare sa-ti iasa toxinele :D :D :D
am castigat o baterie de Karsberg pentru victoria favoritei mele - Anglia :D cine are pofta, treceti :P

Nu am ce sa zic... ai dreptate. De cand am aterizat din Bucureshti asha sunt. Sunt neodihnit shi nemancat shi abea ma mai tzin pe picioare.
:(( In mare nu pot sa fac baie k tre' sa-mi revin dupa pneumonie :(
P.S. - se scrie CARLSBERG shi nu karsberg. voi rectifica mesajul ...

MinRep 22 Jun 2004 12:40

Originally Posted by herbert:

am castigat o baterie de Carlsberg pentru victoria favoritei mele - Anglia :D cine are pofta, treceti :P

Germania joaca cu Cehia...

Previziunile mele:
Italia - Bulgaria: 2-0
Danemarca - Suedia: 1-0

Gaandalf 22 Jun 2004 12:48

Italia bate cu 2-0 pe bulgari
Suedia face 0-0 cu Danemarca

iepurilah 22 Jun 2004 12:56

Italia - Bulgaria 2-1
Suedia - Danemarca 3-2 ( nu o sa faca nici un blat)

Gaandalf 22 Jun 2004 13:02

Originally Posted by iepurilah:

Italia - Bulgaria 2-1
Suedia - Danemarca 3-2 ( nu o sa faca nici un blat)

nu ash pune mana in foc ...

iepurilah 22 Jun 2004 15:30

Si chiar daca ar fi sa se termine egal, mi se pare ca se face cam mare tam-tam ca pactul nordic, etc....mi se pare normal ca din moment ce un egal convine si Suediei si Danemarcei, nu conteaza ca sunt nordice amandoua, sa nu forteze niciuna. Ca pe fiecare le-asteapta meciuri grele in sferturi.
Dar Suedia e mai puternica, Zlatan si Larsson in forma, si o sa bata sigur

Jay 22 Jun 2004 16:57

Hai Danemarca
Hai Suedia

Ionutz55 22 Jun 2004 21:21

deocamdata vad ca nu sau intles nordici, pt ca este 1-0 pt danemarca

Ionutz55 22 Jun 2004 21:31

penalty si gol pt bulgaria
1-0 pt bulgari, italia go home!!!!!!!!

Sm�agol-Gollum 22 Jun 2004 21:34

i am so happy!!! :happy: :happy:

MinRep 22 Jun 2004 21:36

Italia o sa bata pana la sfarsit (cred...). Dar ar fi trebuit sa aiba grija de blatul lor, in loc sa-si faca griji pentru blatul altora...

Ionutz55 22 Jun 2004 21:42

italia nu cred ca se va califica

MinRep 22 Jun 2004 21:44

pai nu se va califica... Desi un blat Italia-Bulgaria e mai usor de obtinut decat un blat Danemarca-Suedia. Dar surprizele continua... (maine se duce si Germania - damn!)

Ionutz55 22 Jun 2004 21:48

bulgari vor sa invinga neaparat, iar o victorie impotriva italiei este ceva de palmares
deci sigur nu va fi vreun blat in acest meci

MinRep 22 Jun 2004 21:51

mda... e interesant ce spui, dar...

GOL ITALIA!!! 1-1!!! (mare ratare, totusi, inainte de gol...)

Ionutz55 22 Jun 2004 21:55

nu te mai bucura pt ca este 1-1 si in meciul danemarca-suedia
italia tre sa bata cu 3-1 la acel scor

herbert 22 Jun 2004 22:03

la ce nivel mediocru se lupta Italia :lol: ce pretentii la titlu pot sa aiba macaronarii? vor invinge in acest meci, dar vor merge acasa, sa le puna de-o "bicicleta" mafia. sper ca nordicii sa nu se "nimiceasca" si sa se califice in deplina prietenie si solidaritate nordica.
asa dar, iata pronosticul meu:
Italia - Bulgaria: 3-2
Danemarca - Suedia: 2-2
40% in acest pronostic este dorinta mea

Sm�agol-Gollum 22 Jun 2004 22:24

in celalalt meci e 2-1....poate vedem un 2-2 :D

Sm�agol-Gollum 22 Jun 2004 22:36

hahahaha!!!! ce tzapa a luat italia!!! este 2-2 danemarca-suedia!!!
bye bye italy!!
hmmm....tocmai au dat italienii gol!!! eh ,nu conteaza, tot zboara!!!

MinRep 22 Jun 2004 22:40

Ce coincidenta! Danemarca si Suedia obtin exact rezultatul de care aveau amandoua nevoie ca sa-si asugura dubla calificare...

Eh, well, asa-i in fotbal. Macar Italia a castigat pana la urma, dupa o repriza plina de ocazii + 2 goluri + un penalty neacordat... Dar e bine asa...

iepurilah 22 Jun 2004 23:27

A mai zis cineva mai sus si are dreptate. Italia nu e echipa sa merite sa mearga mai departe! Felicitari Suedia si Danemarca!

ricutza 23 Jun 2004 02:03

victoria italiei mi s-a parut foarte frotata si nemeritata asa ca nu m-am suparat prea tare ca damenarca si suedia au facut exact 2-2...
sunt foarte fericita ca s-au calificat echipele mele favortie:anglia si portugalia, nu prea sunt fericita insa ca una dintre ele va iesi din competitie...partea buna insa este ca una din ele sigur ramane...nu stiu inca exact cu cine voi tine...ca echipa imi place mai mult anglia, dar jucatorii portughezi sunt ami marfa...
sa vedem maine ce face si germania...parerea mea este ca olanda nu se va califica dar mai vedem...

Ionutz55 23 Jun 2004 10:42

in a doua repriza italia a aratat ca pot sa joace, numai ca au ratat foarte mult si au fost defavvorizatzi de arbitru
in celalalt meci am fost complet uimit de ce sa intamplat, la scorul de 2-2 adica "gafa" a portarului danez, mai bine zis cadoul danezilor pt suedezi
atzi observat fata lui cassano si pannuci dupa marcarea golului italiei si aflarea rezultatului de dincolo
cea ce se intampla in fotbal, mai ales in europa la momentul actual este dezagreabil, sa vezi blat la un meci cu o importanta asa de mare
alta faza de care chiar sunt mirat este cum dracu italia, franta, spania, germania si restul echipelor foarte mari accepta sa fie condusi de Lennart Johansson , care este un noridc, adica un suedez spurcat. cine este nene suedia in fotbalul mondial si european?, nimic, este o echipa bunicica dar nu ca a italiei,spaniei,frante etc.
oricum suedezi sau danezi vor pica cu cehii, asta ca o rasbunare si sa vezi acolo macel, vor fi spulberatzi nordici :lol:

nu am vrut sa se califice italia la inceput dar vazand cat kkt este la euro am devenit fanul lor cel mai infocat, mai ales in meciul de aseara
daca un danez l-ar fi scuipat pe totti acesta nu ar fi fost suspendat deloc, dar oricum si danezul scuipat ar fi trebui suspendat pt ca la provocat pe totti
sa nu mai spun de comisia de disciplina a uefa care este "independenta", asta asa vor ei sa zica pt ca a dat johansson un telefon si totti a fost suspendat
macar sunt consolat de gandul ca nici una din aceste echipe nu vor reusi mare lucru la euro

LadyEowyin 23 Jun 2004 11:39

BLAAAAAAAAAAAAAAAAAT Danemarca - Suedia!

herbert 23 Jun 2004 12:35

fii linistita, domnisoara. nu mai impresionezi pe nimeni cu exclamatiile acestea. italienii (macaronarii) si-au tras-o singuri. sa le fie rusine, la pretentiile lor, asteapta "intelegere" si cooperare de la niste nordici, care au omorat ultimul blat inca in secolul XIX. nordicii - adevarati copii ai naturii - au jucat de placere, cu pasiune si devotament calculat. in viata trebuie sa te ajuti singur. mediocrii - si italienii asta au fost la acest Euro - sunt intotdeauna nefericiti si frustrati. lasa-i in insolatia lor :D

Gaandalf 23 Jun 2004 12:53

blat da' ce blat k se imbratzishau la final "suedejii" cu "danejii". kkm-ash pe varzaturile poolakisului meu. mare campionat shi Euro 2004 asta.
Rooney ala ma super enerveaza. Copilul satana, zombie reincarnated. :x

raptor 23 Jun 2004 13:37

blat da' ce blat k se imbratzishau la final "suedejii" cu "danejii". kkm-ash pe varzaturile poolakisului meu. mare campionat shi Euro 2004 asta.

Can you spell Italia-Mexic, World Cup 2002?

MinRep 23 Jun 2004 15:10

Originally Posted by raptor:

Can you spell Italia-Mexic, World Cup 2002?

Macar acolo s-au mai "luptat" pana inspre final...

Ce ziceti de meciurile de astazi?
Olanda - Letonia: 3-0
Germania - Cehia: 1-1
(desi aici ar putea iesi cu blat...)

iepurilah 23 Jun 2004 15:14

Mah...blat se cheama cand in urma unui rezultat castiga numai o echipa.

Azi Olanda - Letonia 3-1
Cehia - Germania 1-2(desi imi doresc mult de tot o victorie a cehilor, asta cred ca o sa fie rezultatul)

MinRep 23 Jun 2004 15:19

Sa-i spunem, atunci, aranjament, schmenn, intelegere sau cheating. 8) 8) 8)

Jay 23 Jun 2004 16:12

Teoria consipratiei:

Nu am tinut cu Italia si nu am sa tin vreodata. De ce??? Atunci cand esti o echipa plina de vedete si pretentii si marchezi un gol si apoi de sigilezi in aparare, sau cand marea vedeta internationala Totii da un exemplu de "fairplay" de toata frumusetea(invatat probabil de la romanii fugiti prin Italia la furat) sau cand presa italiana deja catalogheaza meciul blat cu 24 de ore inainte. Si sa mai punem faptul ca S-AU CINUIT cu o Bulgaria, vai de capul ei....Sa le fie rusine.....
Danemarca si Suedia.... Pai ce sa le spui, sa speculezi poti...,dar ele si-au vazut de treaba si au facut egal cu o Italia "sudata in aparare". Este o diferenta enorma intre caracterul scandinavic si cel latin. Italienii se bat cu pumnii in piept ca mama ce jucatori au si ce pretentii....in contra cu calmul si modestia nordicilor...S-a vazut..... Hai sa fim seriosi.... CIAO Italia ....

Azi .... Olanda va castiga, dar cu greu...
Iar, cehii o sa i-a bataie de la o Germanie cu cutitu'(pardon cacofonia) la os...

iepurilah 23 Jun 2004 17:57

Originally Posted by MinRep:

Sa-i spunem, atunci, aranjament, schmenn, intelegere sau cheating. 8) 8) 8)

Din moment ce nici una nu avea nimic de pierdut, mi se pare in regula. Ca doar nu se apucau Suedia si Danemarca sa se taie pe teren de dragul Italiei
Desi ar fi cea mai mare nedreptate la Euro2004, si eu cred ca Olanda o sa plece acasa :((

Freaak 23 Jun 2004 18:06

Astazi se califica Cehia si Olanda. Cat despre ieri, v-am zis eu ca o sa fie egal. Si iepuilah are dreptate, n-a fost neaparat blat. ... si totusi, cum a reusit Sorensen sa greseasca tocmai mingea aceea?

Danny 23 Jun 2004 19:11

Olanda-Letonia 2-0
Germania-Cehia 1-0

Ionutz55 23 Jun 2004 20:12

Azi Olanda - Letonia 3-1
Cehia - Germania 1-2(desi imi doresc mult de tot o victorie a cehilor, asta cred ca o sa fie rezultatul)

so crezi tu ca asta inseamna. stai linistit ca daca trebuia sa castige 1 din cele doua echipe nordice pt a scoate italia si a merge ambele in sferturi asa se intampla
FUCKLennart Johansson
astazi Olanda-Letonia 3-0
Germania-Cehia 2-1

Ionutz55 23 Jun 2004 20:17

Originally Posted by Freaak:

Astazi se califica Cehia si Olanda. Cat despre ieri, v-am zis eu ca o sa fie egal. Si iepuilah are dreptate, n-a fost neaparat blat. ... si totusi, cum a reusit Sorensen sa greseasca tocmai mingea aceea?

pai sigur ca nu a fost blat, mai ales la golul suedezilor de 2-2
cum dracu cand portarul danez agatase mingea si putea sa o retina, dar el a respins mingea in fatza, mai suntetzi siguri ca nu a fost blat?

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:07

1-0 germania
mijto voleul lui ballack....

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:16

1-1 germania-cehia
1-0 pt olanda
a cam imbatrinit kahn asta...e cam mosneag

Ionutz55 23 Jun 2004 21:23

2-0 pt olandezi, ce naspa e sa depinzi de altzi

iepurilah 23 Jun 2004 21:26

sa speram ca rezista Cehia!

MinRep 23 Jun 2004 22:44

Bravo Cehia, pt. ca nu a facut blat (asta numai daca nu au platit olandezii, dar sa lasam asta...). Desi am tinut cu Germania, trebuie sa recunosc ca - daca au avut ceva ocazii in a doua repriza - jocul lor nu merita sa ajunga in sferturi.

Maine incepe balul! Voi reveni...

iepurilah 23 Jun 2004 23:40

Super rezutatul cehilor! Germania nu mai are nici o valoare! Acum sa vedem ce iese mai departe

Gaandalf 24 Jun 2004 09:45

dear bretheren, we are soooo screwed ... o sa ne calificam la poolivard ptr 2006 in Germania - Olanda s-a calificat shi Cehia se pare k e bazata de bazata. Dk nici akum nu ne calificam - suntem varza la fotbal. Sper sa ia masuri ai noshtrii - da' degeaba am pus-o.

iepurilah 24 Jun 2004 11:03

dear bretheren, we are soooo screwed ... o sa ne calificam la poolivard ptr 2006 in Germania - Olanda s-a calificat shi Cehia se pare k e bazata de bazata. Dk nici akum nu ne calificam - suntem varza la fotbal. Sper sa ia masuri ai noshtrii - da' degeaba am pus-o.

Ca bine zici...eu nu mi-am mai facut iluzii ca ne calificam, de cand cu supermeciu' Olanda-Cehia :((

MinRep 24 Jun 2004 16:07

Azi, primul meci din sferturi... Eu risc un pronostic anti-gazde:
Portugalia - Anglia: 1-2 (GA)

Gaandalf 24 Jun 2004 16:11

Originally Posted by MinRep:

Azi, primul meci din sferturi... Eu risc un pronostic anti-gazde:
Portugalia - Anglia: 1-2 (GA)

Shi eu ma duc akum sa pariez - chiar vreau sa ma bag. DAr nu ma bag la scor - ma bag la victorie. Shi sper sa bata Anglia. :w00t:

MinRep 24 Jun 2004 16:14

La scor n-ai nici o sansa. De aia pun eu pronosticurile aici 8) .

Jay 24 Jun 2004 16:50

Eu voi merge pe mana portughezilor..... si voi avea dreptate... veti vedea....

All times are GMT +2. The time now is 15:13.