![]() |
Quote:
Nimic mai adevarat,lucru de altfel foarte grav pt ca demult nu am mai vazut la cinematograf persoane de varsta a II-a(daca exista notiune asta),se pare ca viata intr-o tara ca Romania e mult prea complicata ca sa iti permiti sambata sau duminica sa vezi un film. Ideea (dealtfel stupida) era alta,ma refeream la media de varsta intr-o tara ca USA unde omul de clasa mijlocie merge la sf de saptamana la film. P.S.Care e din Iasi si vrea sa mearga la Return of the King sa-mi lase un mesaj,poate ne intalnim si mergem in grup(cica ne dau reducere :lol: :lol: :lol: ) |
Originally Posted by Gaandalf:
hai ca nu m-am mai distrat de ceva vreme - chiar sunt curios cum au reusit astia sa faca pozele astea atat de araghioase! |
Originally Posted by Serghei:
Romania s-a blocat pe telenovele si pe seriale de 2 lei! Toata lumea este mult prea comoda sa se mai duca la film pe racoarea asta - asa ca spectatorii sunt in medie de 18-25 de ani. Restul gandeste cam asa : de ce sa ies pe frigul asta cand pot sa stau acasa sa ma uit la TV - unde apropo nu prea mai poti gasi nimica de calitate! Vara : Ah! cum sa merg vara la cinema, ma duc la plaja si la bere la terasa! la cinema se merge Iarna sau Toamna! Cred k suntem martorii unei ere in care nr. spectatorilor a inceput sa scada! |
mie mi-a pllacut poza asta asa ca am zis sa o impartasesc si cu voi :
![]() |
Fanii acum au ce citi: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946
|
http://img-nex.theonering.net/images...book/10988.jpg
Nu inteleg de ce , de cate ori se apropie Craciunul cineva este lovit de ideia extrem de buna si originala de a insera caciuli rosii , verzi , bomboane etc... in afisele unor filme celebre ; se pot face multe chestii amuzante , cu ocazia craciunului , despre aceste filme dar chestia asta cu afisele este lame , boring and stupid . Evident ca sunt filme carora li se potriveste astfel de afise de Craciun dar LOTR nu face parte dintre ele ... dupa parerea mea . Textul e amuzant insa poza sucks ... no ofence . ps. poate nu am eu simt-ul umorului destul de dezvoltat ca sa gust gluma :-? |
Votati LOTR III!!!
Votati cel mai magnifik film al anului sa`l aducem in Top5 Cinemagia!!!
Ce ziceti? :wink: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946 http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946 http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3946 Un film de (*) (*) (*) (*) (*) !!! |
OPA!
Originally Posted by TuDy_^:
Nu shtiu sigur da' am impresia k te cunosc TDY ... eram la inceput pe cinemagia shi votam toata ziua filmul ... ma mir cum de nu ai intrat pe aicea ... Dk chiar tu eshti ,... atuncea ... va prezint unii dintre fanii infocatzia LOTR .... Bun Venit shi la mai multe postari despre LOTR ! :o |
Da Gaandlf eu sunt 8)
Stiu ca prin luna februarie a acestui an postam in continu` la Spuneti Parerea la LOTR II si ii tot contraziceam pe cei care nu apreciau acest film fabulos!!! :P Pe forum n`am mai intrat cam tot de pe atunci...am asteptat LOTR III ca sa intru` :) Oricum cu sau fara ajutorul vostru eu o sa`i fak filmului cel putin 20 de voturi pe zii(pe Mirc poti face linistit treaba asta) pentru ca merita cu siguranta sa fie in primele 5 filme din Top Cinemagia!!! :wink: Astept cu mare nerabdare data de 2 ianuarie 2004(apropo` in 2 ianuarie e ziua mea...cel mai frumos cadou posibil) 3 ian...5 ian...cand o sa ma duk la cinema sa savurez un film cu un subiect UNIK!!! |
Originally Posted by TuDy_^:
uitatzi mah ce oameni aicea de baza... kre apreciaza filmul ... care erau pe cinemagia inca de la inceput shi dadea EJECt la oameni ignorantzi shi "mari critici in devenire" k voi! Sa tot fie asha ... sa inceapa votarea ... :o |
20 things NOT to do while watching LOTR movies
1. Stand up halfway through the movie and yell loudly, "Wait... where the hell is Harry Potter?"
2. Block the entrance to the theater while screaming: "YOU SHALL NOT PASS!" - After the movie, say "Lucas could have done it better." 3. Play a drinking game where you have to take a sip every time someone says: "The Ring." 4. Point and laugh whenever someone dies. 5. Ask everyone around you if they think Gandalf went to Hogwarts. 6. Finish off every one of Elrond's lines with "Mr. Anderson." 7. When Aragorn is crowned king, stand up and at the top of your lungs sing, "And I did it.... MY way...!" 8. Talk like Gollum all through the movie. At the end, bite off someone's finger and fall down the stairs. 9. Dress up as old ladies and reenact "The Battle of Helms Deep" Monty Python style. 10. When Denethor lights the fire, shout "Barbecue!" 11. In TTT when the Ents decide to march to war, stand up and shout "RUN FOREST, RUN!" 12. Every time someone kills an Orc, yell: "That's what I'm Tolkien about!" See how long it takes before you get kicked out of the theatre. 13. During a wide shot of a battle, inquire, "Where's Waldo?" 14. Talk loudly about how you heard that there is a single frame of a nude Elf hidden somewhere in the movie. 15. Start an Orc sing-a-long. 16. Come to the premiere dressed as Frankenfurter and wander around looking terribly confused. 17. When they go in the paths of the dead, wait for tense moment and shout, "I see dead people!" 18. Imitate what you think a conversation between Gollum, Dobby and Yoda would be like. 19. Release a jar of daddy-long-legs into the theater during the Shelob scene. 20. Wonder out loud if Aragorn is going to run for governor of California. |
Re: 20 things NOT to do while watching LOTR movies
Originally Posted by Lady_Skar:
heh...mishto...dar e Frank N-Furter :D Rocky Horor Picture Show rulz... |
11 + 12 au fost cele mai tari ... really funny! |
Most Watched (As of 12/17/03)
1. The Lord of the Rings: The Return of the King 2. Spider-Man 2 3. Big Fish 4. Something's Gotta Give 5. Walking Tall 6. Paycheck 7. Barbershop 2: Back in Business 8. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 9. Peter Pan 10. The Last Samurai 11. Love Don't Cost a Thing 12. Cheaper by the Dozen 13. Bad Santa 14. Shrek 2 15. Mona Lisa Smile 16. Honey 17. Monster 18. Ella Enchanted 19. The Matrix Revolutions 20. Stuck on You http://movies.yahoo.com/trailers/ - linkul k sa observe lumea ce film este cel mai dorit ... :o |
11, 12 si as mai adauga eu si 17. |
Super mari nervi la ora asta. Sunt la lucru, cand unii din voi dorm,dupa ce cu cateva ore inainte au vizionat RotK. Totzi aceia dintre voi care au facut-o sa stitzi ca suntetzi binecuvantatzi!!! Eu stau shi frec menta la lucru!!! Viatza nu-i corecta...Deloc... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Originally Posted by Demona:
lasa ca eu frec menta cu un comentariu,dar parca mai bine e pe net. :lol: |
Originally Posted by Akasha:
Lume noua ... Lume noua ...in sfarshit mai auzim shi noi o vorba 2 de la Demona shi surioara ei ... how u galz doin' ? |
|
Bey,nu asha bine ca voi se pare. Nu avetzi idee cat va invidiez. Suntetzi norocoshi. E ora 4 shi eu inca frec menta la lucru. Se pare ca sor-mea shi-a bagat net acasa. Congrats sis...fras am. Numai eu raman pe "tusha". Intrebare mare: a scos PeeJay scena cu Saruman, ca tot era mare necaz la un moment dat, ca asta boicota filmul. Shi a aratat cum cade Gollum in flacarile din Mount Doom? Shi cum ii mushca la Frodo degetul cu Inel cu tot? Shi cum Nazgulul sparge portzile Gondorului? Shi pana la urma cum moare Nagulul? Il omoara Merry(asha cum e in carte) sau una bucata blonda barbie Eowyn? Arata faza cu Grima shi Saruman in Hobbiton? Sau cum e incoronat Aragorn rege shi vine Elrond cu Arwen dupa el? Cum arata Shelob? Acuma sa va vad cat de atentzi atzi fost la film!!! :) |
This is a good one Lady S! :wink: |
Mai, noi am fost atenti la film, dar ce-ai vrea sa-ti stricam surpriza? Mai ai putina rabdare, mai sunt doua saptamani si o sa afli... Un lucru iti spun: nu o sa fi dezamagita! Te asteptam in Bucuresti sa-l mai vedem o data si cu tine! |
Originally Posted by emanuel:
|
Multi vad, putini cunosc... mergeti pe tusa... :D
|
|
Originally Posted by TLD:
asta shtiam shi io' but what can u do .... we saw za movie and IT RULZZZZ! si citandu-l pe Emanuel : "padure fara uscaturi nu exista" ... nu ne mai contrazicem deloc cu marii critici la filmul asta k nu are nici un rost. asha kum Gandalf kicks ass in film ... filmul in sine o sa va dea EJECT! :o |
Tradezi fratia ai gaandalf? Spui secretu? :lol:
|
Atata tot se spune k Saruman va aparea in varianta extinsa de la DVD Return of the King ... in rest nu se spune nimik ... k sa va imbolnavitzi shi voi cum am fakut je dupa ce am ieshit de la film ... 3ore shi 20 de min in care am avut parul maciuca shi kre m-a shocat... Un final de poveste pe masura care nu va fi echivalat multzi ani de akuma incolo ... Dk nu se vor mai face filme de genu asta ... atuncea aceste 3 filme vor sta la capataiul cinematografiei mondiale... Voi knd v-atzi gasit sa intratzi cu totzii mah ? K ma oftic ... mai stateam la o vorba ... atzi intrat de dimineatza ... io plek akasa azi shi nu am nici un chef ... ba dimpotriva ash baga o intalnire a forumishtilor ... ce de kkt k-s la Constanta ... in fine ... |
ce sa tradez ... i didn't throw the stone ... somebody else did ... + pana shi Emi a zis k filmul merita vazut ... tu de ce nu intrii pe messenger ? |
Deci faza cu vizionarea filmului ku TOATA lumea de data asta imi surade foarte mult ... nu shtiu de ce am impresia k ma voi deplasa din nou la Bucale dk ne strangem sa vedem filmul TOTI de data asta ... |
Brand New Idea :
Ca tot se dicuta de intalnirea forumishtilor pe Cinemagia...ce ar fi dk am face o intalnire de 2 - 3 zile la munte asha cu forumishtii ? Mai mergem pe partie cu placa de snowboarding... mai la un vin fiert... mai o ciorbica shi o fripturica la "Fulg de Nea" in Predeal ... poate o vizionare la un film oricare in Brasov ... doar o idee ... ar fi ceva nu ? |
Inscrie-ma pe lista... sunt amator de asemenea intalnire! Cand?
|
Shi unde stam? Pe Entzi? (a se citi...copaci)...No offence. Eu pot dormi shi in zapara. I'm used to it.. :D |
Asha va vreu oameni ... numai k io' nu pot lua deciziile singur ... tre sa ne starngem shi sa discutam cum facem .... |
Originally Posted by Serghei:
Same shit e shi dincolo. N-ai vazut cine sunt cei ce merg la premiere? Kiddos & kids... |
Nah lasa...! Regulile sunt facute sa fie incalcate. Simte-te ca Lestat, cand a dezvaluit secretul depre existentza vampirilor. Feels good isn't it?! ;) Tu crezi ca daca ajungeam la LOTR eu imi tzineam "gura"(degetele away de tastatura) sa nu scriu ce a fost p-acolo? :roll: Heh! :lol: |
"Oioooooooooo! Acelashi sange, avem cu toooooooootzi!" Remember Emi? ;) Shi daca e ultimul lucru inainte sa mor...tot o sa vin! :D Adica ultimul lucru e sa ma duc in Noua Zeelanda. Acolo cand ajung imi fac sepuku! :P Deci basicly, Bucureshti e primul lucru shi Noua Zeelanda e al doilea! :roll: ...shi am uitat concert Evanescence...ala e 2..so NZ e 3!...o sa fac update soon! :P |
M'kay.Eu stau frumos pe curuletzu-mi si astept sa vina 2 januarie.Apropos,luni intratzi pe-aici k am o veste/surpriza,asha,k de Craciun. :D Eu pot sa pun la bataye un fel de cabana...dar asta se cheama k e la baishoara,dak atzi auzit unde,ce sy cum sy dak discutia era serioasa.Despre Bucureshti...hmmm...
|
btw,mi-am cumparat-in sensul k nu furgasit de pe kazaa,ci de-a bynelea,soundtrackul rotk.Seamana foarte mult cu primele doua.. :lol: :D :lol: :D Merita.
Anu' trecut eram in spital cu 6 zile inainte de TTT-deja devin paranoic,k o se intample vun' kakat shy nu ajung sa-l vad la cinema,la premiera(premiera noastra romaneasca...) |
Oioooooooooo... acelasi sangeeee avem cu totiiii... Normal ca imi aduc aminte... I know what you did last summer! |
Concert evanescence?! Unde CAND si CUM? :lol:
|
Right said "Fred"!!! :wink: Uh-uh!!! Let's do it again!!! |
Sincer nu shtiu. Era chestia ca vreau sa vad. KoRn vazut, Marilyn Manson vazut, Linkin Park vazut, Limp Bizkit vazut...Rammstein vazut...etc vazut...NU VAZUT EVANESCENCE...TREBE'!!! :lol: |
Originally Posted by raptor:
Vreau shi eu. Neaparat!!! Shi normal ca seamana. E acelashi film...continuare... :D |
Mah...ideea e buna. Eu o sa trec daca e pe la biserica zilele astea, ma spovedesc...si bag si o rugaciune pentru un castig la loto. Si vin. :) Vin pentru vin fiert fireste. Pe urma pot sa fac si snowboarding, ski...orice...chiar daca asta ar insemna sa-mi rup gatul...de cateva ori la rand... :). |
Originally Posted by raptor:
Aoleu! Nu-mi vine sa cred k ai asha ceva ... VREAU SHI IO' ... Maine ma duc sa caut prin tot orashul sa vad poate gasesc shi io' muzica aia kre m-a imbolnavit in timpul filmului ... Dk nu o sa gasesc maine asha ceva o sa intru in panica ... God Damn It! |
Nu shtiu cum sa zic chestia asta da' faza cu vizionarea filmului are shi un efect negativ la mine ... filmul m-a imbolnavit shi akuma de abea ashtept sa vina ANUL NOU! sa vina premiera la Return Of The King ... k nu mai suport ...
I AM SO IN LOVE WITH ARWEN ... and may be u won't understand HOW and WHY ... but u'll see HER at the end ... on the 2nd of January and then you will know HOW & WHY ... :oops: |
eu sunt de acord cu propunearea lui gandaalf de a merge la munte...vreau sa schiez!!!...si daca as putea sa si comentez un film cu cineva in timp ce urc cu telescaunul, totul ar fi perfect...eu propun sa mergem in vacanta de dupa sesiune....
|
Adik cam pe cadn vine asta? Feb am inteles. Si locatia? Si in special zapada! Cum mai e vremea pe la munte? S-a pu szapada ca pe aici pe la bucuresti nu prea se lipeste...
|
Quote:
Quote:
Facetzi cumva cu totzii un pelerinaj prin Cluj? :D :D :D Se pare ca noi suntem destul de bine aprovizionati.V-am povestit cum am facut eu rost de la un anticariat de-aici de ROTk-cartea- editia engleza din '66-in stare perfecta si la un pret...yummy? Sesiune...Vacanta...sesiune...vacantza..ses...VACA NTA! |
All times are GMT +2. The time now is 21:01. |