![]() |
Perfect atunci! Trimite-mi un mesaj cu email sau numar de telefon daca vreau sa apelez la servicile tale.
|
Am facut un portret pentru un prieten:
![]() ![]() ![]() Ca de obicei,camera ii ia din calitate dar se intelege. Asta am facut-o ieri in parc: ![]() |
fain fain fain. :D nota 10
|
Foarte taaaaare!! :P
|
Fain portretul şi chiar reuşit. Bravo!
P.S. Şi eu vreau. :(( |
@vave vad si eu ca e reusit! ;)
|
@iii::))
Multumesc! @vave: Iti pot face dar prin ce mama iedului il trimit? |
Păi dacă eşti în Bucureşti, o să ajung cel mai târziu în toamnă. :P
|
Sunt din Constanta,deci daca ai drum pe la mare vara asta pot sa ti-l inmanez personal sau eventual i-l dau lui iiii cand mai vine in Vama si cand ajungi in Bucuresti,il iei de la el.:D
|
ce face marea asta cu omul. tre' să mă mut şi eu mai aproape de valuri, poate încep să-mi apară şi mie feelinguri de artist. ultima oară marea m-a făcut să mă rad în cap şi să dorm cu o tipă într-un sac de dormit.
|
=)) =)) =))
Poate redescoperi artele plastice si recreezi acel moment unic si de neuitat din sacul de dormit!:"> |
Oau, felicitari! E foarte reusit portretul! A avut dreptate iii, ti-a iesit de minune!
Eu zic sa ne mai arati :D cu siguranta mai ai ceva pe acolo! Eu, una, astept :) |
Multumesc frumos,jansic.Deocamdata nu mai e nimic dar poate mai revin maine cu inca o schita din parc.
|
@vave, daca e nevoie te ajut eu....
@kriss, eu pe 13 sunt in vama, daca ai comenzi pentru bucuresti, pot da eu io fuga pe 15-16 pana in constanta sa iau "marfa" , asta daca nu apari tu in vama. |
Mersi... mă gândesc la o soluţie şi vedem. Vă anunţ pe amândoi ce şi cum.
|
Ultimele 2 lucrari #:-S
![]() ![]() |
Foarte frumos, mai ales a doua :)
|
@kriss, dupa 2 ore aproximativ de stat la iama nene am ajuns.
am ajuns ok cu desenele. btw .. sunt marfa. |
Originally Posted by iiii:
Asa de mult ai stat? Tu ai originalele in posesia ta,esti art dealer de acum.=)) @jansic: Mersi.:D |
Mai nou, am vrut sa vad cum e sa fii o streetartăriţă. Mi-a placut.
un Ionesco ehhe pe Beckett cred ca l-ati vazut deja.. E prima data cand am desenat ceva de dimensiuni mari, Beckett avand cam 1,80 m...voi mai repeta experienta. |
All times are GMT +2. The time now is 05:58. |