Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Miss Cinemagia cu poll concurente (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94977)

Led-Ze-Pencil 24 Feb 2009 15:52

pai da, asa cum si ALS e votat din greu, desi nu mai e pe aici. Asta e farmecul pollurilor. Mai bine mai raspunde si tu la cate o proba, numai asa, de distractie, si promitem sa-ti dam numai nota 3, ca nu cumva sa iesi Miss :D .

Pauline Kael 24 Feb 2009 15:59

Ete acuma,ce sa fac si eu

Led-Ze-Pencil 24 Feb 2009 16:07

ia zi, in ce directie se invarte fata asta?

corinka 24 Feb 2009 16:58

Sper sa nu iasa cu cearta ca la finalele nationale Eurovision! :lol:
Eu una am participat la probe pentru amuzament, dupa cum am spus de la inceput. Am inteles ca e un concurs de popularitate, asa ca forumistii voteaza pe cine le place.

Led-Ze-Pencil 24 Feb 2009 17:05

Juriul daca binevoieste sa dea note pt proba a 2-a (texte pt o fotografie) pe care o consideram inchisa

proba 4 continua pana la 1 martie (desi cam toata lumea a facut-o) iar proba 5 e pana maine la 10.30. Mi se pare foarte misto proba 5, astept niste dialoguri interesante/amuzante.

buticut 24 Feb 2009 20:10

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:

Juriul daca binevoieste sa dea note pt proba a 2-a (texte pt o fotografie) pe care o consideram inchisa

proba 4 continua pana la 1 martie (desi cam toata lumea a facut-o) iar proba 5 e pana maine la 10.30. Mi se pare foarte misto proba 5, astept niste dialoguri interesante/amuzante.

N-ar trebui si pentru proba 5 un timp mai indelungat?La urma urmei e mai grea decat a 4-a...Ah da...si nu ar putea fi un regizor fictiv roman?

bre 24 Feb 2009 20:34

da, subscriu...eu n-am timp pana maine la 10

djinjis 24 Feb 2009 21:59

bazinul e unul dintre locurile mele preferate. nu poti ascunde nimic, he he he.
ce treaba desteapta sa se voteze inainte de probe. briliant.
mala nu e aia cu avatar meserias? aproape ca al meu?

corinka 24 Feb 2009 22:14

Originally Posted by bre:

da, subscriu...eu n-am timp pana maine la 10

da, n-ar strica mai mult timp pentru proba 5. e cea mai grea.

Led-Ze-Pencil 25 Feb 2009 07:09

@ buticut, bre, corinka

luati cat timp vreti voi, numai sa fie pana pe 1 martie.
si poate va dati si restantele la probele anterioare. proba 3 redevine valabila, incercati-va fortele si acolo.
la final o sa se dea note pt fiecare proba si 'pt intreaga activitate', deci e o ocazie sa va detasati de grup avand o proba in plus rezolvata.

@ djinjis

Ai dreptate dar numai intr-o mana. On the other hand, voturile din poll n-ar fi reflectat in nici un caz aprecieri asupra modului in care au raspuns concurentele ci ar fi fost doar rezultatul simpatiilor - ca si acum. Fiind un vot deschis oricarui user, nu ar fi votat numai un juriu, ci oricine intra pe site, inclusiv concurentele, inclusiv clonele, inclusiv "binevoitorii" care s-ar baga si ei in seama, asa, de-al dracu. Asa ca un sistem de jurizare tot era necesar. Prin urmare voturile din poll raman un fel de "premiul publicului" "premiu de popularitate", de care se poate tine cont la final in caz de egalitate. Dar doar atat.

Pauline Kael 25 Feb 2009 16:22

Vreau sa castige (si)Bre! E o pictorita extra si o fata modesta(sorry ca am criticat tinuta ta). :love:

Led-Ze-Pencil 25 Feb 2009 16:26

(si)Bre nu participa aici. E ruda cu Bre? :)

ce ai face ca sa castige (si)Bre? Ai rezolva o proba in locul ei?

Pauline Kael 25 Feb 2009 16:31

Nu,se descurca pe cont propriu.

Led-Ze-Pencil 25 Feb 2009 16:33

si tu, numai pt nu-ti poti ridica premiul in totalitate (mersul la film) esti total demotivata? Glorie nu vrei?
(las-o pe Gloria, gluma e previzibila)

Led-Ze-Pencil 25 Feb 2009 17:02

la propunerea EgOisMului:
Proba nr 6
Cum v-ati imbraca pentru Oscar si ce discurs ati tine (alegeti voi ce premiu ati luat)

buticut 25 Feb 2009 17:04

Misto si Proba 6. La cum ne-am imbraca,putem pune o poza cu vreo rochie si tot tacamul sau facem o descriere?

StefanDo 25 Feb 2009 17:21

a terminat cineva problema cu tata-mama-fete-baieti-politist-puscarias din mai putin de 14 traversari?

buticut 25 Feb 2009 17:38

Nu am stat sa le numar,dar cu dus-intors cred ca era > 14. Oricum mi s-au luat omuletii la pumni de cateva ori :D.

Gloria 25 Feb 2009 17:44

Buticut, nu-l baga in seama! StefanDo vrea sa se dea mare; a facut si el testul nostru in loc sa se ocupe de probele pentru Mister Cinemagia.

StefanDo 25 Feb 2009 18:19

tu n-ai niste premii de impartit? :P

All times are GMT +2. The time now is 17:53.