![]() |
Cu o anume revistã Flacãra(nu a lui Pãunescu) se dau romane poliþiste,într-ocolecþie numitã Crime scene parcã.Numãrul ãsta îi cu Câinele din Baskerville de Arthur Conan Doyle.
|
A apãrut și Magic Fotbal nr. 5 cu meciul România-Argentina din 1990, Hagi-Maradona 1-1.
|
La fel cum bãnuiam România Liberã reia filmele de anul trecut:
24 februarie : „Psycho” 3 martie : „Apollo 13” 10 martie : „Twelve Monkeys/12 maimuþe” 17 martie : „To kill a mokinbird/Sã ucizi o pasãre cântãtoare” 24 martie : „All Quiet on the Western Front/Nimic nou pe frontul de vest” |
Super,nu le am :D!
|
Sãptãmâna financiarã apare din 9 martie cu filmul „The Hours/Orele” cu Nicole Kidman ºi de Stephen Daldry paremise.Preþul vreo 8 lei.
|
Nu mi-a placut Nicole in el,mi-au placut Meryl si Julianne,desi Nicole a luat Oscarul ca si-a pus nasoiul ala.Virginia(Woolf) era frumoasa,avea nasul lung si drept si ochii mari,nu mici si nasul coroiat(cel fals) ca al lui Kidman,in plus atat se pisiceste fata asta...
|
Nicole se pisiceste??? No way! E geniala!
|
^Ditto :)!Mie mi-a placut cum a jucat si in Birth...
|
In The Others s-a remarcat cel mai bine :love: si foarte frumoasa,si foarte senzuala,si foarte profesionista si foarte foarte :love:
|
Sa o vedem in Nine...o sa aiba secvente...mai hot...cu Daniel Day-Lewis. Cum spunea cineva intr-un articol,he drinks her botox milkshake :lol: .Pacat de ea,expresivitatea e una dintre cele mai importante calitati pe care trebuie sa o posede un actor...si daca nu ii mai iese :(( .
Kudos suspectului,datorita lui am pus mana pe Scarface si Psycho,altfel nu stiam de ele,nu trec prea des pe langa chioscuri :). |
crezi ca mai pot gasi Psycho???il vreau de mult timp :D
|
Probabil...Scarface era aparut de mai multe zile si l-am gasit ieri. Aici nu se vand foarte bine,nu stiu pe la voi...
|
Pãi faceþi ca mine,ziceþi lui tanti/nenea de la chioºc:„Dacã apare cu un DVD,muzicã,carte ceva vre-un ziar,opriþimi-l vã rog ºi cel mai probabil îl iau”.Eu în fiecare luini iau Juranalul,miercuri 100 de personalitãþi,Adevãrul de duminicã cu DVd-uri cu biografii,seria cu Jandarmul ºi altele ocazional.Sãptãmâna financiarã o sã mai scoatã filme printe care ºi „Hablla con ella/Vorbeºte cu ea” de Almodovar parcã.
|
Originally Posted by buticut:
|
Yep
|
Sãptãmâna financiarã apare cu „Malena” sãptãmâna viitoare ºi Viva cu „Love and Other Disasters/Dragoste ºi alte dexastre”.
|
Revista Esquire apare cu„Cidade de Deus/City of Gods/Oraºul zeilor la preþul de 14 sau 14,9 lei noi.Am o întrebare,meritã?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
o, da..cu varf si indesate...unul din cele mai bune filme braziliene |
Originally Posted by Cinemania:
Mai bine faci rost de un cupon Republik si iti comanzi nr vechi in care a fost DVD-ul...il iei la jumatate de pret. |
Re:publik o vãd rar.Astãzi cãutam Re:publik cu „Labirinul lui...” ºi am vãzut Esquire.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:53. |