![]() |
Toate felicitarile celor 2 Cristiani! Pacat ca unul nu mai este sa le primeasca. Este un moment istoric. Sper sa nu fie si unic. Insa, cu toata bucuria asta nu pot sa nu am o urma de regret ca tara asta nu isi merita regizorii merituosi si filmele lor... Si nu ma refer doar la CNC sau mai marii sandramalei culturale romane, ci si la RomaniaFilm si alti proprietari de cinema, ca si la marea parte a publicului, care nu merge la cinematograf (care, dupa cum se stie, in afara retelelor puternice, arata cam jalnic).
Dar, sa revin. Ce mai, sintem la cel mai inalt nivel. Dupa cum nota si NYT, "Romania rules"!! http://www.nytimes.com/2007/05/28/mo...hp&oref=slogin Sa ne bucuram si sa ne continuam treaba! |
felicitari cristi & cristi 8)
|
hai si cu nobelul si k natiune mai scapam de frustrari!
|
m-am bucurat enorm, la mai mare, sa luati palme si pentru filme fara realitati sociale, etc, subiectul mai putin ma intereseaza, palmele sa iasa! 8)
|
Originally Posted by Mala Portugal:
lol, didn't know that, cre k vrea un rol in urm lui film - after all, cine cunoaste mai bine "epoca d aur" k el!?... no, wait a sec: epoca d aur ESTE el! :lol: azi am mers in tren - d la cannes la paris - cu gvs! 8) si am vazut poza lui mungik in "liberation" p prima pag, mare, si dedesubt scris cel mai cretin titlu: "geniul din carpati"! :w00t: this certainly won't bring him many friends ;) c ma astept sa s intimple in continuare? pai, c s intimpla in general in romanik atunci cind unu scoate capu mai sus decit trebuie: regizorashii nostri d p margine or sa-l manince cu fulgi cu tot p la coltzuri, or sa strimbe din nas la "palme d'or-ul romanesc" si or sa puna succesu lui pe seama: trendului mizerabilisto-minimalist, "modei" film-ro-in-mari-festivaluri, timpeniei juriului (desi eu cre k a fost cel mai bun juriu in a long, long time!) si - d c nu? - "mafiei moldoveneshti" :P pt ulrich n-am vazut filmu lui schnabel, ieri s-a reluat in ac timp cu "persepolis" si l-am preferat pe asta, dar romanii kre l-au vazut spun k e-o laba... c t face sa crezi k schnabel era "palme d'or material"!? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
aseara, imediat dupa decernare, la stirile Realitatea dela 9, au intrat in direct citeva personaje din zona filmului. printre ele si Sergiu N. :lol: s-a poticnit citva, a scrisnit din dinti, insa, pina la urma a spus ca e cel mai mare succes al cinematografiei romanesti si ca e mindru... cel putin pina la infatisarea in instanta, unde va fi de partea lui Eugen S. impotriva lui C. Mungiu... anyway, chiar daca va fi precum spui tu aci (iar o parte din mesajele de mai sus o dovedesc!), sper ca doar mitzele vor crapa jucindu-se cu motoceii verbali legati de gura olii cu mamaliga. |
Eu unul sunt foarte optimist dupa acest premiu. Mi se pare clar ca noul cinema romanesc nu mai poate fi stavilit (deja nu se mai poate vorbi de intamplari fericite...), iar regizorasii de pe margine pot barfi cat or vrea, ca n-o sa-i mai bage nimeni in seama. |
Originally Posted by mihaifulger:
Originally Posted by gionloc:
Apropo, se revenind on-topic, faza asta a picat LA FIX aläturi de procesul cu C.N.C.-ul! Zici cä-i 19 mai re-enacted! Cine stie de proces, când au loc înfätisäri, chestii, sä postati pe-aici (adicä nu... pe-aici, ci la topicul aferent, cu scandalul), ar fi marfä sä mergem sä-l sustinem pe Cristi. |
Bre, niste cronici triste pe liternet nu te apropie de lumea filmului. Sa iti reamintesc cum era sa ti-o furi la conferinta de presa la california dreamin'? Atunci nu mai erai asa patriot, erai doar un regizor fara filme in cautare de reconversie profesionala, care gasea numai bube in capul 'californiei'.
|
cu asemenea succese, cnc-ul ar putea parea o institutie valabila :lol: .
@mala. ai avatar cu jean pentru ca nume are avatar cu jean-paul? :P |
haide, ambra, observatia lui Pit a fost justa: filmul este neterminat, stii bine, iar nemescu sigur ar fi montat altfel. Sunt scene care strica (cum ar fi acea petrecere... horror), altele care pot fi scurtate si tot asa. Bineinteles, argumentul ca filmul a fost lasat asa cum era in august anu' trecut sta foarte bine in picioare si chiar mi se pare surprinzator ca MediaPro-ul nu l-a terminat, pentru ca atunci ar fi avut succes de casa sigur.
Iar daca pentru tine "a ti-o lua" inseamna cateva priviri mai taioase si remarca lui voican ca "filmul a fost suficient de bun pentru Cannes", ma intreb cum e la tine bataie sora cu moartea: ciomageala cu panselutze? |
Originally Posted by StefanDo:
StefanDo, sincer, ce treaba ai tu sau Pitbull cu cinematografia? Nu ma lua cu panselute, ca schimbam, live, registrul. Ia un zimbet promotional. |
Apropo, stiu cä premiera lui Mungiu e abia-n octombrie. Dacä-i rost de väzut filmul rapid, acum dupä Cannes, postati si voi ceva. S-ar putea ca de prin septembrie sä nu mai fiu în tarä, o perioadä, depinde de niste chestii...
|
Originally Posted by jeleu:
|
|
Quote:
Profund, gen iarna nu-i ca vara, basescu style. Unde e emoticonul de aplauze? @Matei & Columbeanu Stricati topicul mogulului, ce dracu' sa nu tulburam ape linistite pls. on topic Acest premiu nu poate decat sa faca bine filmului romanesc. |
rafuiala dintre ambra&pitt nu are ce cauta in topicul asta!
Aici se sarbatoreste!!! :happy: |
da pe asta ati vazut-o? Ce ziceti?
http://www.hotnews.ro/articol_74007-...de-plagiat.htm |
ambra, a doua abatere, bannat 7 zile
|
www.4months3weeksand2days.com
de pe blogul lui Cristi, o mica referire la mine :) "Apuc sa o sun pe bunica-mea sa-i dau ultimle vesti. Dar mi le da ea mie: a sunat Gabriel Andronache de la Ziarul de Iasi, si a vorbit cu maica-mea doua ore - sa-mi faca un profil. Incep sa am ingrijorez. Sper ca maica-mea intelege cum merge treaba si o sa zica ca mi-a placut cartea de mic. Tot cazul, vestea cea mai proasta vine din baie de la bunica-mea: s-a stricat cazanul si, desi s-ar putea repara, costa un milion jumate si parca nu se-ndura sa dea banii astia. O s-o mai sun miine si sper s-o prind sub dus". |
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |