![]() |
a inceput sezonul 6 din Family Guy. Woo-hoo it so rocks.
Better than Simpsons and Futurama and South Park together. si m-am uitat si la Robot Chicken. GENIAL. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Seth Green rocks.
|
Hoodwinked (2005)
Dragutz. Bun de vazut duminica la amiaza. 6/10 |
Toate 52 de episoade din Samurai Jack ... cea mai cool animatie ever!
asa...si... Ambele volume din Clone Wars...vol1 mai bun decat vol2. |
Ultimele episoade din "The Simpsons":
Jazzy and the Pussycats: cam fara vlaga. in schimb... Please Homer Don't Hammer 'Em: foarte tare. Bart vs. Skinner: confruntarea finala. :P |
Originally Posted by M0n0:
Ultimul vazut cred ca a fost ceva pe Cartoon Network (parca Ben Ten sau Duck Dodgers... nu mai stiu care a fost ultimul)... aaaa... si revad mereu cateva scene din Corpse Bride, film care ma fascineaza inca la fel ca la aparitie... You may kiss the bride... (imaginati-va o voce dintr-aceea feminina fermecatoare cu rezonante gotice... acustica izbitoare, ecou... toate acestea special create pentru vocea Helenei Bonham Carter) :) |
The Ant Bully - 7/10. Dragutel.
|
Ice age II - nimic special (cum era si de asteptat ):(
|
Poi...Hoodwinked si Open Season.Bunicele as zice insa ma asteptam la mai mult...mai ales de la Open Season.Astept sa vad Happy Feet!Sper sa nu ma dezamageasca si asta! :(
|
8) open season - pe calc super dragutz o combinatie super misto Martin si Ashton -Mie mi-a placut cel mai mult Boorg :happy:
|
Open seazon
Flushed Away Happy Feet Superbe animatii, chiar si pentru adultii :D Miau placut la nebunie, abea astept sreck 3 . |
Cars. Un film de animatie deosebit. Nominalizat si la oscar dealtfel. Timbrul vocal al lui Paul Newman (Doc Houston) face 70% din film.
|
mesaj sters de catre moderator
|
Ice Age... l-am revazut aseara..pentru a 4-a sau a 5-a oara...este super tare in continuare!
|
As zice .. " Up "
|
In sfarsit ... ICE AGE 3 :))
|
Happy Feet la HBO :)
|
Monsters vs. Aliens
|
ice age 3 :X:X
si abia astept sa revina american dad!!!!!!!!! :D |
All times are GMT +2. The time now is 11:04. |