![]() |
ganditi-va mai repede la un parfum CINEMAGIA.eu mi-am imaginat spotul publicitar:un tip intra in sala de cinema alergand,filmul inceput deja se uita disperat in sala si vede o tipa.isi da seama ca miroase de traspiratie si scoate din buzunar THE NEW FRAGRANCE...CINEMAGIA.se pa da cu sprayul si deodata toate fetele din sala sar pe el.<u>THE NEW FRAGANCE FOR MEN...CINEMAGIA...NO GIRL CAN RESIST TO IT!</u> sau inlocuiti cu <u>WOMAN</u> daca vreti.depinde fiecare ce prefera. :happy:
|
Ce le innebuneste pe cinefemei, nu?
|
Originally Posted by Charlotte:
BESTIAL! Am ras in hohote la chestia asta. E bun shi spotul publicitar...We should try it! :D The CineMagia virus is on... |
Originally Posted by Ambra Blu:
Ma intrebam cand o sa botezi topica... :w00t: |
Originally Posted by Demona:
demona tu o sa te ocupi de virus ca e de domeniul tau... :P
Originally Posted by Charlotte:
charlotte,tu de parfum. :happy: si poate o sa faci si un antidot la virusul demonei,in caz ca devine prea distrugator.sau mai bine fa-i un antidot virusului Demona ca viruseaza toti userii de sex masculin de pe forum... ;) glumeam bineinteles.e bine ce face.stii ca faza aia ce o zicea Eddie Murphy in "Vampirul din Brooklyn":[b]EVIL IS GOOD! :D |
demonooooooooooo!ce drac are telefonul tau de nu mai suna?tot abonatul connex nu e prezent zice!ce naiba faci?simte ca iar am avatar nou.cred ca o sa dai in hepatita din cauza ca la schimb asa des.am vazut unul mia fain,dar era cu o bruneta si eu sunt roscata :lol: .iti era tie bun ala,dar u choosed vampires. :?
hai ca iti dau un link la poza aia cu bruneta de avatar.uite-te la ea....tormentend like you...that so you demonelle...stiu ca e pretty sad,dar,its you...Demona . am gasit o gramada de siteuri ca lumea cu animeuri.sunt bestiale...check your PM's girl! :D |
Anne Claire..bey da` nice avatar thou. Da` shtii ce..eu nu sunt so obssesed by them ca tine. Nu`sh cum am ajuns sa il schimb shi pe primu`. Sau tu faci asta pana te simtzi "confy" cu unul...oricum ala care mi l-ai dat, de il numeshti "Demona"...e chiar cool. :hmm: Thx de "complimente". Anyway...Sper ca avatarul asta il pastezi... :D
Merci de link-uri....alea cu vampiri sunt criminale...anime forever! ;) |
Originally Posted by Little Dique:
Damn right it is! Go me! ;) |
Auzi mah la ei...cere omu' nishte ochelari de soare si deja gata,adio,Armani!CineMagia se lanseaza in forta in toate domeniile:
"Echipa de fotbal CineMagia din Jucu de Jos bate RealMadrid in Finala CupeiCampionilor..." ...eu vreau departamentul Pompe Funebre...oricum voiam sa-mi gasesc un lochsor doar al meu...sub pamant |
Anne - super avatar ...
Demona - ala pe care l-a prezentat Anne - nu cred k e ea trista toata ziua... mai degraba i se potriveste avatarul actual de minune ... :x |
ANIME-ishtilor.... :x :hmm: :P ;)
|
Originally Posted by Gaandalf:
Asha-i ca-i vine bine? ;)
Nu-s sad toata ziua...o treime numa`... ;) Thx Gandy... I like it too...a lot.... :lol: |
Originally Posted by raptor:
Bestial rapty! :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :D |
Anne Claire,iti zic eu multumesc de link!sper ca am facut bine miscarea... :)
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
si tu mi-ai dat o idee super faina.acum ma dau cu demona pe net si disperam ca gasim tot felul de linkuri cu animeuri super... :w00t: |
Originally Posted by Anne Claire:
|
Las-o mey, ca are ea ce are cu avatar cu roshcate. Deshi avatarul actual e un tip, Kamura. Tuh zalud-o! Amu` pe bune, zici ca era o roshcata in umbra...ca era mai fain primu`... |
hmm...daca imi aduc aminte s-a facut misto la greu de lumea anime pe aici...nu stiam ca sunt si unii care se intereseaza de chestii "pt copii" cum le-au catalogat unii...Uite daca va intereseaza va dau forumu' comunitatii anime din romania...unii dintre noi am avut niste discutii contradictorii pe aici...long time ago...No One a migrat in urma convingerilor sale copilaresti :D in aceasta comunitate...
- adresa e: www.anime-club.biz/forum ...daca vreti chestii mai mult sau mai putin copilaresti cei interresati pot sa arunce un ochi... |
Originally Posted by Sidonix:
Bey, mie imi plac desenele animate. Shi daca asta ma face copil. So be it. Oricum cam asta sunt! :) Cui nu-i place...sa nu se uite... |
...hmm nu stiu cite desene animate ai vazut in care unu isi taie scula cu un cutit de bucatarie si si-o inlocuieste cu "a monsters penis"...iese o mutatie fericita... :D ... Animeurile sunt pline de abominatii...asta e adevarul...ma refer la cele pt adulti desigur...
Ps: scuzati limbaju... |
All times are GMT +2. The time now is 15:26. |