Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

Charlotte 11 May 2004 15:58

ganditi-va mai repede la un parfum CINEMAGIA.eu mi-am imaginat spotul publicitar:un tip intra in sala de cinema alergand,filmul inceput deja se uita disperat in sala si vede o tipa.isi da seama ca miroase de traspiratie si scoate din buzunar THE NEW FRAGRANCE...CINEMAGIA.se pa da cu sprayul si deodata toate fetele din sala sar pe el.<u>THE NEW FRAGANCE FOR MEN...CINEMAGIA...NO GIRL CAN RESIST TO IT!</u> sau inlocuiti cu <u>WOMAN</u> daca vreti.depinde fiecare ce prefera. :happy:

Ambra Blu 11 May 2004 16:17

Ce le innebuneste pe cinefemei, nu?

Demona 11 May 2004 18:48

Originally Posted by Charlotte:

ganditi-va mai repede la un parfum CINEMAGIA.eu mi-am imaginat spotul publicitar:un tip intra in sala de cinema alergand,filmul inceput deja se uita disperat in sala si vede o tipa.isi da seama ca miroase de traspiratie si scoate din buzunar THE NEW FRAGRANCE...CINEMAGIA.se pa da cu sprayul si deodata toate fetele din sala sar pe el.<u>THE NEW FRAGANCE FOR MEN...CINEMAGIA...NO GIRL CAN RESIST TO IT!</u> sau inlocuiti cu <u>WOMAN</u> daca vreti.depinde fiecare ce prefera. :happy:

BESTIAL! Am ras in hohote la chestia asta. E bun shi spotul publicitar...We should try it! :D The CineMagia virus is on...

Demona 11 May 2004 18:56

Originally Posted by Ambra Blu:

Ce le innebuneste pe cinefemei, nu?

Ma intrebam cand o sa botezi topica... :w00t:

Little Dique 11 May 2004 19:09

Originally Posted by Demona:

The CineMagia virus is on...

demona tu o sa te ocupi de virus ca e de domeniul tau... :P

Originally Posted by Charlotte:

<u>THE NEW FRAGANCE FOR MEN...CINEMAGIA...NO GIRL CAN RESIST TO IT!</u>[/b] sau inlocuiti cu <u>WOMAN</u> daca vreti.depinde fiecare ce prefera. :happy:

charlotte,tu de parfum. :happy: si poate o sa faci si un antidot la virusul demonei,in caz ca devine prea distrugator.sau mai bine fa-i un antidot virusului Demona ca viruseaza toti userii de sex masculin de pe forum... ;) glumeam bineinteles.e bine ce face.stii ca faza aia ce o zicea Eddie Murphy in "Vampirul din Brooklyn":[b]EVIL IS GOOD! :D

Anne Claire 11 May 2004 20:14

demonooooooooooo!ce drac are telefonul tau de nu mai suna?tot abonatul connex nu e prezent zice!ce naiba faci?simte ca iar am avatar nou.cred ca o sa dai in hepatita din cauza ca la schimb asa des.am vazut unul mia fain,dar era cu o bruneta si eu sunt roscata :lol: .iti era tie bun ala,dar u choosed vampires. :?

hai ca iti dau un link la poza aia cu bruneta de avatar.uite-te la ea....tormentend like you...that so you demonelle...stiu ca e pretty sad,dar,its you...Demona .

am gasit o gramada de siteuri ca lumea cu animeuri.sunt bestiale...check your PM's girl! :D

Demona 11 May 2004 21:49

Anne Claire..bey da` nice avatar thou. Da` shtii ce..eu nu sunt so obssesed by them ca tine. Nu`sh cum am ajuns sa il schimb shi pe primu`. Sau tu faci asta pana te simtzi "confy" cu unul...oricum ala care mi l-ai dat, de il numeshti "Demona"...e chiar cool. :hmm: Thx de "complimente". Anyway...Sper ca avatarul asta il pastezi... :D

Merci de link-uri....alea cu vampiri sunt criminale...anime forever! ;)

Demona 11 May 2004 22:09

Originally Posted by Little Dique:

[b]EVIL IS GOOD! :D

Damn right it is! Go me! ;)

raptor 11 May 2004 22:15

Auzi mah la ei...cere omu' nishte ochelari de soare si deja gata,adio,Armani!CineMagia se lanseaza in forta in toate domeniile:

"Echipa de fotbal CineMagia din Jucu de Jos bate RealMadrid in Finala CupeiCampionilor..."

...eu vreau departamentul Pompe Funebre...oricum voiam sa-mi gasesc un lochsor doar al meu...sub pamant

Gaandalf 12 May 2004 10:20

Anne - super avatar ...
Demona - ala pe care l-a prezentat Anne - nu cred k e ea trista toata ziua... mai degraba i se potriveste avatarul actual de minune ... :x

raptor 12 May 2004 10:24

ANIME-ishtilor.... :x :hmm: :P ;)

Demona 12 May 2004 16:46

Originally Posted by Gaandalf:

Anne - super avatar ...

Asha-i ca-i vine bine? ;)

Demona - ala pe care l-a prezentat Anne - nu cred k e ea trista toata ziua... mai degraba i se potriveste avatarul actual de minune ... :x

Nu-s sad toata ziua...o treime numa`... ;) Thx Gandy... I like it too...a lot.... :lol:

Demona 12 May 2004 17:01

Originally Posted by raptor:

ANIME-ishtilor.... :x :hmm: :P ;)

Bestial rapty! :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :D

Freak_on_a_Leash 12 May 2004 18:54

Anne Claire,iti zic eu multumesc de link!sper ca am facut bine miscarea... :)

Anne Claire 12 May 2004 20:56

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

Anne Claire,iti zic eu multumesc de link!sper ca am facut bine miscarea... :)

si tu mi-ai dat o idee super faina.acum ma dau cu demona pe net si disperam ca gasim tot felul de linkuri cu animeuri super... :w00t:

Gaandalf 13 May 2004 08:59

Originally Posted by Anne Claire:

si tu mi-ai dat o idee super faina.acum ma dau cu demona pe net si disperam ca gasim tot felul de linkuri cu animeuri super... :w00t:

Comparing to the one u had yesterday this one sooooooo sux!

Demona 15 May 2004 08:13

Originally Posted by Anne Claire:

Comparing to the one u had yesterday this one sooooooo sux!

Las-o mey, ca are ea ce are cu avatar cu roshcate. Deshi avatarul actual e un tip, Kamura. Tuh zalud-o! Amu` pe bune, zici ca era o roshcata in umbra...ca era mai fain primu`...

Sidonix 16 May 2004 12:29

hmm...daca imi aduc aminte s-a facut misto la greu de lumea anime pe aici...nu stiam ca sunt si unii care se intereseaza de chestii "pt copii" cum le-au catalogat unii...Uite daca va intereseaza va dau forumu' comunitatii anime din romania...unii dintre noi am avut niste discutii contradictorii pe aici...long time ago...No One a migrat in urma convingerilor sale copilaresti :D in aceasta comunitate...
- adresa e: www.anime-club.biz/forum
...daca vreti chestii mai mult sau mai putin copilaresti cei interresati pot sa arunce un ochi...

Demona 16 May 2004 14:09

Originally Posted by Sidonix:

hmm...daca imi aduc aminte s-a facut misto la greu de lumea anime pe aici...nu stiam ca sunt si unii care se intereseaza de chestii "pt copii" cum le-au catalogat unii...Uite daca va intereseaza va dau forumu' comunitatii anime din romania...unii dintre noi am avut niste discutii contradictorii pe aici...long time ago...No One a migrat in urma convingerilor sale copilaresti :D in aceasta comunitate...
- adresa e: www.anime-club.biz/forum
...daca vreti chestii mai mult sau mai putin copilaresti cei interresati pot sa arunce un ochi...

Bey, mie imi plac desenele animate. Shi daca asta ma face copil. So be it. Oricum cam asta sunt! :) Cui nu-i place...sa nu se uite...

Sidonix 17 May 2004 11:59

...hmm nu stiu cite desene animate ai vazut in care unu isi taie scula cu un cutit de bucatarie si si-o inlocuieste cu "a monsters penis"...iese o mutatie fericita... :D ... Animeurile sunt pline de abominatii...asta e adevarul...ma refer la cele pt adulti desigur...
Ps: scuzati limbaju...

All times are GMT +2. The time now is 15:26.