Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

Danny 14 Apr 2004 23:10

Originally Posted by KORBEN:

daca vine ambra io voi fi in salcam!

Culegand dude...nu? :lol:

blitz43 15 Apr 2004 18:37

bah, iar beti? :x

Sm�agol-Gollum 15 Apr 2004 21:13

Originally Posted by blitz43:

bah, iar beti? :x

da ce ai cu saracii oameni.....shi ce daca beau?

BeNnY 15 Apr 2004 22:27

Ambra Blu, The Man Himself, The Legend, si-a facut aparitia la marele meeting! :) "Omul serii" a fost Lady_S care a fost mai tot timpul in centrul atentiei (cel putin mai pe sfarsitul meeting-ului) explicandu-ne teoria "Bugs Bunny e Homosexual", momentul culminant al demonstrarii teoriei fiind momentul in care Lady_S a spus cand eram siguri cu totii ca si-a irosit argumentele: "Aa.... si de ce credeti ca are tot timpul morcovul ala dupa el?" :) She's the man (woman)!

Eu m-am intors acasa cu un tricou Cinemagia pe care scria Benny pe fata si www.cinemagia.ro (bastards va faceti reclama prin mine :lol: :P )!!! E foarte misto tricoul!!! MULTUMESC FOARTE MULT STAFF-ului CINEMAGIA CAT SI LUI DANICA SI NAITUEIN! In the words of the imortal Jack Black: Gratie! (nu stiu cum se scrie dar asa se pronunta :P )

Meeting-ul a fost foarte HOT in toate felurile posibile (we had candles) ... you will see

Lady_Skar 16 Apr 2004 08:20

Pai daca Benny crede ca I'm the man... then it must be true.
da, a fost frumos, entertaining. Cred ca am cam intrecut nitel masura cu glumele legate de preferintele desenelor animate, dar bine macar ca ma aflam intre prieteni. ;)
I just wanna say ca daca am zis sau am facut ceva care io stiu, a ranit sentimentele cuiva sau a fost mai rautacios, imi cer scuze. I get carried away cand sunt ahem "in centrul atentiei".
Benny si Ogto : Sa ne traiti si sa va purtati tricourile sanatosi. 8)

PS: 14 ianuarie, tine bine minte! Notati in agende. I want my T shirt . :D

BeNnY 16 Apr 2004 10:47

We'll give you a wet t-shirt

ogto 16 Apr 2004 12:27

Vreau sa multumesc tuturor pt. meeting-ul de ieri. A fost super tare, una din cele mai memorabile mele zile de nastere :D. Sa iau pe rand oamenii care trebuie sa le multumesc: Benny, Emi, Cristo, Lady_S, ricutza, Danika, Mircius, Ambra, Korben, Nightwane (pe care l-am barfit si ne-a bucurat intotdeauna), Leonard, Daniel si Demona (who lives on in our spirites)... Again, thank you for the wikked nice T-shirts :D

Mircius 16 Apr 2004 14:02

Salutare.... am spart si eu in sfarshit gheatza, si m-am aratat printre voi, ieri seara. A fost mishto si imi pare bine ca v-am cunoscut, partea naspa a fost ca nu prea a fost lumina, asha ca daca trec pe langa voi (ziua - prin metrou etc...) sa nu-mi sariti in cap apoi. 8)
Vreau sa le mai urez inca o data celor 2 sarbatoriti de ieri un calduros "LA MULTI ANI" (ogto si Benny), sa ne traiti si sa fiti iubiti.... va priveshte de catre cine....... :lol:
Am aflat si eu aseara cea mai tare kestie ..... Bugs Bunny e gay.... niciodata nu mi-a trecut prin minte asha ceva..... incerc sa caut acel forum pe care a fost publicat acel top ten...
Lady_S daca iti mai aduci aminte, te rog sa-l postezi...
Bye

Lady_Skar 16 Apr 2004 15:01

here ya go mircius:

http://www.faans.com/10-gay-toons.html

Mircius 16 Apr 2004 15:04

10x a lot.....

Mircius 16 Apr 2004 16:25

Am inaintat si eu in Grad..... sunt VETERAN... Cinste la toata lumea !!!!!

Pink Panther 16 Apr 2004 23:55

Cu o mica intarziere, ce-i drept, vreau sa urez si eu sarbatoritzilor de la ultima intalnire "La Multzi Ani!"... si tot ce isi doresc ei ! (*)

Demona 17 Apr 2004 15:01

Originally Posted by ogto:

Vreau sa multumesc tuturor pt. meeting-ul de ieri. A fost super tare, una din cele mai memorabile mele zile de nastere :D. Sa iau pe rand oamenii care trebuie sa le multumesc: Benny, Emi, Cristo, Lady_S, ricutza, Danika, Mircius, Ambra, Korben, Nightwane (pe care l-am barfit si ne-a bucurat intotdeauna), Leonard, Daniel si Demona (who lives on in our spirites)... Again, thank you for the wikked nice T-shirts :D

La multzi ani ogto, inca o data! Deci sa intzeleg ca ai primit mesajul...:)

Leonard 17 Apr 2004 18:33

benny, mai bagi pozele de la intalnirea asta sau nu prea au iesit ca era intuneric?

marcu 17 Apr 2004 20:00

Mai Leonard, esti un fel de Stephen Hendry al Cinemagiei. Ce-mi place mie snookerul!!!
Bun avatar. Esti obligar sa fii campion. Hendry este de 7 ori campion mondial!!!

BeNnY 17 Apr 2004 20:19

Au iesit cam aiurea din cauza luminii... dar o sa pun cateva

BeNnY 17 Apr 2004 21:02

12 poze sunt... care mi s-au parut cele mai interesante :)

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

(la meeting Ambra Blu i-a daruit lui toni un cadou si anume cel din poza :) )

Ilila 17 Apr 2004 22:40

se cunoaste influenta Digitalworld-ului

Gaandalf 18 Apr 2004 03:20

Bai dk avetzi tricouri cu Cinemagia vreau shi io' nu conteaza cat costa ... trimitetzi-mi shi mie unul.

Leonard 18 Apr 2004 04:43

Originally Posted by marcu:

Mai Leonard, esti un fel de Stephen Hendry al Cinemagiei. Ce-mi place mie snookerul!!!
Bun avatar. Esti obligar sa fii campion. Hendry este de 7 ori campion mondial!!!

thx. sper sa ajunga macar in semifinale la camp mondial. a propos, daca zici ca-ti place, nu esti cumva si pe forumul de snooker?

All times are GMT +2. The time now is 12:50.