![]() |
Cum sa nu mai fie poze?! Intotdeauna exista poze cu fete frumoase!!
8) 8) :P :P (*) (*) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da` cine zice ca eu sunt frumoasa? Vezi Sméagol, asta se numeshte tzapa! |
Originally Posted by Demona:
Un forum intreg! Si tot nu crezi? Ai iesit invingatoare contra Angelinei Jolie si Evanescence... asta spune multe! Asa ca trebuie sa accepti adevarul: ESTI FRUMOASA! :D |
Originally Posted by emanuel:
ar fi fost culmea sa castige Balena :P |
am vazut poze cu demona si e frumoasa(parerea mea de fata).concurentza loiala ati pus cand a fost meciul cu ea impotriva lui jolie,dar n-a fost fair cand a fost impotriva lui evanescence.eu ma gandeam ca meciurile astea se fac pentru ca exista unele asemanari intre concurenti,iar demona e cat bratul lui evanescence.intrebare pentru demona:esti bruneta natural? :)
|
Cred ca atzi orbit de la prea multe poze cu mine! Pe bune!...But, thx thou.
8) Dragutz din partea voastra! |
Originally Posted by Demona:
Asa crezi tu! Am mai suporta cateva seturi de poze! MAY, 27, 2004... Bucharest... Coming Soon... |
ce se intampla atunci? :roll:
|
O noua intalnire a CineMagistilor (deocamdata neoficiala...)
|
thanks emanuel.sper sa reusesc sa vin si eu. :) |
Originally Posted by Undomiel:
fratilor,aici ii dau dreptate fetei.i-am dat lui Evanescence satisfactia ca poate fii comparata cu Demona.si asa asta cauta de ani de zile,sa ajunga ca ea. :( pentru Undomiel:iti zic eu,e bruneta NATURAL! |
Originally Posted by Undomiel:
Da! De ce? |
Emanuel-pai dak venim la bucuresti in 27 ce-i facem cu tiffu'?Ca park atunci e in plina desfasurare?! |
Originally Posted by raptor:
...Pai...e altceva la mijloc pe data aia..nu tiffu`!!! :roll: |
ceeeeee?vrem si noi sssssa stimmmmm,nepressssuitule....
|
hahahaha!iar e ziua lu demona?
|
Nu, e ziua lui Cristo, fratele meu, alias Wolverine... :D
|
aha!am inteles.LA MULTI ANI de pa acum!
|
Aha adik il imbatam sau ne imbata el... cum era traditia?! :roll: A... si imi place anuntul lu emanuel :lol: coming soon auzi tu! :lol: Parca ar fiu un fel de ceidin bucureasti vs cei din afara bucurestiului :lol: Nu conteaza cine castiga Alieni sau Predatorii castiga la vara (mi-am invatat lectia! ;) )
|
Pe 27 e TIFF-ul?
Pai daca e asa venim noi acolo :) |
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |