![]() |
Originally Posted by Leonard Pyron:
not a very inteligent answer |
Originally Posted by Gaandalf:
merci gaandalfe!TLD,Smeagol-Gollum ignorati-l pe piron.chiar trebuie sa coboram la nivelul "inteligenta sub-zero" pentru un ratat ca el? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
don't u think youre pushing the envelope jus a little??(ii pt smeagol) :roll: |
Asha ca gasesc pe totzi shi va casapesc. Felii va fac, incepand cu dragul vostru LeonardPiron. Imi facetzi mIRC din topica? E a treia oara ca se zice IGNORE PIRON, voi nimic. Cand o sa aiba ceva inteligent de spus, precis o sa fie ascultat shi de altzii...nu numai de voi...
|
demona,te rog spune-mi si mie cum se zice in elfa,celebra inscriptie de pe inelul lui sauron?multumesc.
|
Originally Posted by Little Dique:
"Er-chorf a thorthad hain bain, Er-chorf hain, Er-chorf a thoged hain bain a din fuin an nuded hain." |
Demona, stiu ca intrebarea mea e stupida dar tot o sa te intreb, exista injuraturi in limba elfilor? Si daca da, stii catvea? :D :P :-?
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: Hai ca mi-a placut..... :D |
Nu exista! Erau prea nobili sa se injoseasca cu asha ceva. Nici macar "shut up" nu se spune la ei. Se spune "don't speak"...ca suna mai frumos! Oricum ce ai vrea sa injure? Luate-ar Balrogu`?! ;) |
|
Ai incercat de ti-a ieshit?? :lol: :lol:
|
Originally Posted by WraIth:
|
shi ia zi shi tu niste injuraturi
|
No curse words on forum...... :lol: Maybe later :wink: (quenyan zici :P) |
Ce va casapesc eu pe voi. Numa` sa-mi intinatzi una bucata elfa. Injuratzi in engleza sau franceza. Matrix Reloaded are exemple bune de injuraturi. :evil:
|
Originally Posted by Demona:
|
:lol: :lol: :lol: se murdareshte elfa cu astfel de chestii...... tii mult la ea :wink: impresive |
Ma indoiesc ca ala o sa-tzi zica "huh". O sa te intrebe daca l-ai injurat shi o sa tzi-o dea in freza! Asha ca oricum, care e farmecu`? Sau oricum nu ai curaj sa-l injuri sa te auda?! :lol: |
Daca numai asta aveau, fie si asta...
"don't speak"... :w00t: |
Lol... Sunt dezamagit... Elfii cand se supara ar trebui sa injure, ca atunci cand de bateau cu Sauron, mergeau la el si il injurau... sa zica ceva de genul: "May Trees eat you and spit you out!" sau "May your salad spit in itself and you will be food poisoned!"... Aia cu "don't speak" nu are intensitate, imi aduce aminte de melodie. :shock: :P |
All times are GMT +2. The time now is 01:47. |