Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Middle-Earth Languages (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83840)

Sm�agol-Gollum 15 Apr 2004 14:07

Originally Posted by Leonard Pyron:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

da tu cum de nu ai semnatura?

Pt ca eu sunt taticul lor...

not a very inteligent answer

Freak_on_a_Leash 15 Apr 2004 16:54

Originally Posted by Gaandalf:

De ce va agitatzi mah atata ? Lasatzi-l k nu vdetzi k face mishto' de voi shi reusheshte ?

merci gaandalfe!TLD,Smeagol-Gollum ignorati-l pe piron.chiar trebuie sa coboram la nivelul "inteligenta sub-zero" pentru un ratat ca el?

WraIth 15 Apr 2004 21:27

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

voua chiar nu va place de saracu om?

he's a hobbit lover :wink:
don't u think youre pushing the envelope jus a little??(ii pt smeagol) :roll:

Demona 16 Apr 2004 16:07

Asha ca gasesc pe totzi shi va casapesc. Felii va fac, incepand cu dragul vostru LeonardPiron. Imi facetzi mIRC din topica? E a treia oara ca se zice IGNORE PIRON, voi nimic. Cand o sa aiba ceva inteligent de spus, precis o sa fie ascultat shi de altzii...nu numai de voi...

Little Dique 16 Apr 2004 16:43

demona,te rog spune-mi si mie cum se zice in elfa,celebra inscriptie de pe inelul lui sauron?multumesc.

Demona 16 Apr 2004 16:58

Originally Posted by Little Dique:

demona,te rog spune-mi si mie cum se zice in elfa,celebra inscriptie de pe inelul lui sauron?multumesc.

"Er-chorf a thorthad hain bain, Er-chorf hain,
Er-chorf a thoged hain bain a din fuin an nuded hain."

ogto 16 Apr 2004 20:42

Demona, stiu ca intrebarea mea e stupida dar tot o sa te intreb, exista injuraturi in limba elfilor? Si daca da, stii catvea? :D :P :-?

WraIth 16 Apr 2004 20:51

Originally Posted by ogto:

Demona, stiu ca intrebarea mea e stupida dar tot o sa te intreb, exista injuraturi in limba elfilor? Si daca da, stii catvea? :D :P :-?

:lol: :lol: Hai ca mi-a placut..... :D

Demona 17 Apr 2004 09:00

Nu exista! Erau prea nobili sa se injoseasca cu asha ceva. Nici macar "shut up" nu se spune la ei. Se spune "don't speak"...ca suna mai frumos! Oricum ce ai vrea sa injure? Luate-ar Balrogu`?! ;)

Gaandalf 17 Apr 2004 11:06

Potzi sa asimilezi tu cuvintele shi sa itzi iasa ... in quenya merge ca buna ziua...

WraIth 17 Apr 2004 14:18

Ai incercat de ti-a ieshit?? :lol: :lol:

Gaandalf 17 Apr 2004 14:32

Originally Posted by WraIth:

Potzi sa asimilezi tu cuvintele shi sa itzi iasa ... in quenya merge ca buna ziua...

Indeed i did and i succeeded ... 8) try...

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 14:37

shi ia zi shi tu niste injuraturi

WraIth 17 Apr 2004 14:43

Originally Posted by WraIth:

Indeed i did and i succeeded ... 8) try...

No curse words on forum...... :lol:
Maybe later :wink: (quenyan zici :P)

Demona 17 Apr 2004 15:51

Ce va casapesc eu pe voi. Numa` sa-mi intinatzi una bucata elfa. Injuratzi in engleza sau franceza. Matrix Reloaded are exemple bune de injuraturi. :evil:

Gaandalf 17 Apr 2004 15:55

Originally Posted by Demona:

Ce va casapesc eu pe voi. Numa` sa-mi intinatzi una bucata elfa. Injuratzi in engleza sau franceza. Matrix Reloaded are exemple bune de injuraturi. :evil:

da' ce are mey .... il injuri pe unu shi se uita la tine : uh, uh, uh, ... :lol:

WraIth 17 Apr 2004 16:15

:lol: :lol: :lol: se murdareshte elfa cu astfel de chestii......
tii mult la ea :wink: impresive

Demona 19 Apr 2004 12:29

da' ce are mey .... il injuri pe unu shi se uita la tine : uh, uh, uh, ... :lol:

Ma indoiesc ca ala o sa-tzi zica "huh". O sa te intrebe daca l-ai injurat shi o sa tzi-o dea in freza! Asha ca oricum, care e farmecu`? Sau oricum nu ai curaj sa-l injuri sa te auda?! :lol:

Leonard Pyron 19 Apr 2004 21:03

Daca numai asta aveau, fie si asta...

"don't speak"...

:w00t:

ogto 21 Apr 2004 09:43

Nu exista! Erau prea nobili sa se injoseasca cu asha ceva. Nici macar "shut up" nu se spune la ei. Se spune "don't speak"...ca suna mai frumos! Oricum ce ai vrea sa injure? Luate-ar Balrogu`?! ;)

Lol... Sunt dezamagit... Elfii cand se supara ar trebui sa injure, ca atunci cand de bateau cu Sauron, mergeau la el si il injurau... sa zica ceva de genul: "May Trees eat you and spit you out!" sau "May your salad spit in itself and you will be food poisoned!"... Aia cu "don't speak" nu are intensitate, imi aduce aminte de melodie. :shock: :P

All times are GMT +2. The time now is 01:47.