Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 27 Aug 2003 15:57

Originally Posted by Akasha:

HAHAHAHAHAHAHA!THAT'S SWEET! 8) Fallen and Demonaaaaa...kissing in a tree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demona,de unde stii ca iti era tie destinat?daca era pentru mine?!?! Huh?!

...pentru ca nu tu ai fost la Bran! :D ...de aia!!!!!!!!! 8) Akasha...ai grija ca stam in aceelashi cartier! ;)

Demona 27 Aug 2003 16:00

...yep...citit cartzi...eh asta e Freaky! :D ...alegerea actorilor a fost o mishcare inspirata a lui PeeJay! :)

Sailor_Ysaluna 27 Aug 2003 16:09

Stie cineva "Elfeasca"???

Fallen 27 Aug 2003 16:17

Take a closer look, Akasha! Vezi vreo asemanare intre mine si tine???
If u don't swallow... u better keep ur mouth shut! :evil:

P.S. It wasn't a tree... it was a castle wall!!! :D

Akasha 27 Aug 2003 16:58

wow...was just a simple joke guys!come on!jesus dude,chill!!!!

Demona 27 Aug 2003 17:29

I'm calm...just stick to your bizz! :D

Gaandalf 28 Aug 2003 10:12

The miracle ...

Se pare k la mine s-a ajuns la a 304 a vizionare a primei partzi din LOTR chiar cu 1 zi inainte de lansarea oficiala a casetei The Two Towers ... sunt curios la ce numar voi ajunge shi akolo ...

Tensiunile se pare k nu lipsesc nici "aicilishea" la Cinemagia dar asta este, e mult mai interesant asha ...

Demona i got the ring last year baby - so please do not underestimate my "FANatism" :D - kiddin' of course ...

Sa trecem la secventze SUPER din The Two Towers sau mai bine zis poezie:
Gaandalf bazatu' apare pe deal shi dupa aia Eomer son of Eomund (m-au luat fiorii numai scriind despre faza asta) iar toata armata ai o ia la vale (culoaea - un maroniu inchis) la care Gaandalf in frunte pe cal alb, el alb ...shi se indreapta spre Uruk-Hai ....asta da secventza nu ? E ceva ce va intra in istorie - din punctul meu de vedere ...

By the way ... mi-a zis ciineva k in afara se poate gasi la vanzare dictzionar de elfa - how cool is that ?

Exit - 2 Valinor!

Demona 28 Aug 2003 16:03

jajaja Gandy ;) ...dictzionar de elfa gaseshti probabil pe net...sau in alte tzari, carte. Eu am gasit in Germania...

..anyway...scena haioasa din LOTR...dupa ce Fangorn iesi din "consiliu`" shi ii spune lui Pippin shi Merry ca au ajuns la o hotarare...I love Merry's face...."yessss!"...

Sailor_Ysaluna 28 Aug 2003 17:03

Hahaha!Chiar,dar ce mi-a placut e cand Aragorn s-a intors in Edoras si vine Legolas la el:"You look terrible!",cred ca mai degraba era:"You look like shit!" :) Si mai imi place cand vorbesc ei in Elfa...acuma pe bune,sa ne invete cineva elfa. *looks at Demona* :roll: ...sis....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te sesizezi?! :lol:

Gaandalf 28 Aug 2003 17:45

another miracle ...

pey mey Demi io' ce ziceam k numai in afara se poate gasi asha ceva... k ma oftic asta este partea a2a...

ash vrea sa-mi iau un tricou de la Lord Of The Rings da' la noi intzara nu se prea livreaza dk atzi observat... ash putea sa-mi fac un imprimeu aicea da' toate se duc dupa cateva spalari k-lumea... Apropo nu shtie nimeni prin Bucureshti unde se fac imprimeuri SERIOASE shi PERMANENTE sa ma asigur k nu mi se strica ? Am nishte idei mishto' da' aicea in Cta nu am cum sa le pun in aplicare...

faza super FUNNY mai este shi in Fellowship :
"9 companions .... So be it .... u shall be The Fellwoship of the Ring ... Pipin': GREAT where are we going? " :lol: :lol: :lol:

Sailor_Ysaluna - i'm with u on this one : i need a dictionary and a Elf Grammar book ...
Keep It Real!

Gaandalf 28 Aug 2003 18:09

When do we get 2 see The Return of the King trailer ...

if u guys saw it ... man that's gonna suck!

Gaandalf 29 Aug 2003 12:26

quelque chose tres interesante .....

quelque chose tres interesante ... or may be something evil is at foot cuz i checked Empireonline.co.uk and these particular images shocked moi :

http://www.empireonline.co.uk/news/f...m.asp?id=10028
gallery images : 4,7,8,12

These are exciting times Baby!

keepin' it Real!

TLD 29 Aug 2003 12:52

Originally Posted by Gaandalf:

When do we get 2 see The Return of the King trailer ...

if u guys saw it ... man that's gonna suck!

Eu deja l-am vazut de vreo luna. Sau mai putin dar oricum de ceva vreme!

Gaandalf 29 Aug 2003 13:24

pey vrea shi Je sa vada trailer-ul asha k poate imi dai shi mie adresa sa-l downloadez...

ai vazut pozele ? ia sa-mi zici shi mie kre-i faza k nu ma prind pe bune ... ce face invie pana la urma ?

Demona 30 Aug 2003 11:42

Originally Posted by Gaandalf:

ia sa-mi zici shi mie kre-i faza k nu ma prind pe bune ... ce face invie pana la urma ?

...Era de fapt doar adormit... :)

Demona 30 Aug 2003 12:19

Originally Posted by Akasha:

...cand Gandalf la exorcizat pe Theoden.l-a palit rau pe Saruman.i-a dat buba la mecla! :D hihihihihi!!!!!!!!!!!

...HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! !!!!! Cica i-a dat buba la mecla...funny Akasha! :D ;)

Demona 30 Aug 2003 12:24

Copcki, voi atzi vazut in pozele din link-ul lasat de Gaandalf ca poza numaru` 7 "ete" nimeni altul decat Boromir?!?! What the Hell he's doin` there!? Daca iar o da PeeJay pe aratura...ah well...we'll live and see!!! Strange s*** !!!

Hell_Girl 30 Aug 2003 14:11

Tre sa-si aminteasca cineva ceva legat de Boromir saracul. Altfel lucrurile o iau la vale rau de tot.

Gaandalf 30 Aug 2003 16:47

WELCOME

...sau poate k Gaandalf (adik je :lol: ) the White (pa romaneshte - ciumecul) il invie pe Boromir k are nevoie de ajutorul lui ptr a infrange Mordor-ul .... shi uite asha OUR BELOVED Peter Jackson ne face sa vedem seria asta de miiiiii de ori ... :lol:

Nu shtiu, sunt chiar curios sa vad ce o sa se intample da o sa-l vad pe gaandalf in actziune cu sabia murdar de sange de Uruk-Hai shi pe mine asta ma multzumeshte shi ma face sa nu-mi mai doresc nimika ...

check it out : http://www.empireonline.co.uk/news/f...m.asp?id=10025

Enjoy the Ring of power!

TLD 30 Aug 2003 16:49

In leg cu kill bill sper ca ia-ti citit scriptul de 222 de pagini. Iar despre lord of the rings nu ma bag in discutie, desi am citit cartile :P

All times are GMT +2. The time now is 15:08.