![]() |
Originally Posted by keyzer soze:
daca erai asa cool cum ai vrut sa pari zicind cele zise mai sus, ma ignorai pur si simplu, fara sa comentezi "no comments for [the] narrow minded". |
i'm pretty fucking far from being cool... and i'm damn proud of that
iar tu esti mai mult decat ok, ai gusturi ok, te duce capul, scrii bine (uneori chiar foarte bine), dar puseurile de aciditate gratuita pe forum nu te prind deloc... sunt doar pentru a fi cool! :P |
daca atzi ajuns sa va disputatzi shi pe gusturi de muzica atunci inseamna k lumea in care traiesc este una nebuna.
|
Originally Posted by Gaandalf:
:D ma simt la fel... multumesc pentru lamurire gaandalf... i knew there was something wrong... :hmm: |
Originally Posted by Ambra Blu:
vad ca asa a ramas de-atunci all is relative, so calm down :D |
Uai... facem din subiectul asta -muzica- iar un topic de relativity and progress combined with intense plauzability(cool word) and mass-unproductive selflessnisity....and I don't want that!
|
jazz anyone?
|
Nu, mersi, am mincat mai devreme.
|
Originally Posted by keyzer soze:
am ris binedispus la asta. im the king of cool, listening to chill(in music). |
ce abureala e noul album Prodigy :D
|
Originally Posted by moebius:
But ofcourse.... am spus-o de mii de ori.... |
Originally Posted by moebius:
Ehh... I guess I'll stick to rock music... |
oh yeah, dear moebius... let's go jazzy!
orgasm garantat - Jarret, Petrucciani, Garbarek, Rypdal si, de la sine inteles, Corea |
I like the new wave... Stacey Kent, Jamie Cullum, Lisa Ekdahl, Peter Cincotti.... de clasici nu mai zic nimic.. just brilliant..
Dar hai sa mergem spre Acid .... St. Germain anyone? |
jay, dar tocmai pe Diana Krall sa o uiti?
|
Originally Posted by Jay:
Imi amintesc ca l-am descoperit pe Ludovic Navarre aka St. Germain prin intermediul Eurosport, care avea, in timpul Euro 2000, un rezumat cu cele mai misto faze din meciuri pe "So Flute" si pe "Sure Thing"- piese de pe Tourist. (So Flute are un clip destul de dragut, animatie, ce-i drept cam monoton) |
Mda... Apropo de St Germain.... recomand toate cele 4 albume... 2 seamana ..Tourist(blue note) si Boulevard.... utimul, adica Soel e si cu Soul destul de mult... iar From Detroid to St Germain ...easy listening house music...
|
Originally Posted by Jay:
Vezi ca ti-a scapat un 'to' :P |
Originally Posted by EgoN:
My mistake... @K's.... oficial are 3 scoase. neoficial... are vreo 6, printre care si En Laye: Mezztinto.... Apropo de acid jazz.... ce ziceti de Quantic.. thy kick ass... Apricot Morning si the 5th Exotic... |
Ca tot vorbeam de jazz.... hai sa va vad cine are albumul lui Bjork scos in Islanda(in islandeza + 2 piese in engleza) si pe care canta numai jazz... :D
@K's.... intradevar monoton So Flute... dar culorile din videoclip si tipul ala care o arde in regula... :D ... sunt super tari.... |
All times are GMT +2. The time now is 20:10. |