![]() |
Originally Posted by SoX:
Originally Posted by bremen1980:
|
Ce naiba nu sunt în stare ăștia să închirieze și ei un stadion ca lumea? Și cu Macedonia, și azi tot pe terene de antrenament. Ți-e și silă să te uiți!
|
Gata cu filmele ,cartile ,expozitiile si alte fiţe culturale -incepe Campionatul Mondial de Fotbal
. Desi multa lume pariaza pe Spania eu as merge pe Germania ,Brazilia ,Anglia ,Argentina si apoi pe Spania. Africa de Sud -Mexic x Franta -Uruguay 1 |
http://www.gsp.ro/international/cm-2...or-193891.html
:P Eu tin cu Spania, surpriza turneului vad Serbia iar flopul Franta. azi: S Africa - Mexic 1 Uruguay - Franta x |
Femeia trebuie sa invete sa umble de-a buşilea prin fata televizorului cu o bere desfacuta in dinţi.:))
|
RSA - Mexic - 2
Franta - Uruguay - x |
Spania are o cotă de câștigare a turneului în jur de 5/1. Rezultă o cotă în jur de 1,15/1 pentru câștigarea turneului de către una dintre celelalte 31 de echipe.
|
RSA - Mexic 2
Franta - Uruguay 1 V-am mai spus ca tin cu Anglia, da? B-) |
Stie careva daca CM se va transmite si pe TVR.ro?
|
Cica da:
http://www3.tvr.ro/FIFA2010/ |
Originally Posted by Judex:
De mic copil am ținut cu Anglia (sau Marea Britanie); chiar atunci când vedeam filme despre Războiul American de Independență, tot cu asupritorii țineam. ;) La rugby am tot așteptat să câștige și ei un titlu mondial (ceea ce până la urmă s-a întâmplat), dar actuala echipă de fotbal mă dezgustă, în frunte cu Capello. Dom'le, pe vremuri jucau un Lineker, un Owen, oameni cu caracter, nu numai excelenți fotbaliști, ca ăștia de acum. Și ce antrenori aveau! Numai sir-i, nu ca arogantul ăsta italian... În fine, fiecare cu iubirile lui. Iubitele mele: 1. Întotdeauna, gazdele. Acum, Africa de Sud; 2. Vechile iubiri, în ordine alfabetică: Argentina, Japonia, Mexic, Rep. Coreea (hai și RDP Coreeană), Serbia, Uruguay; 3. Pasiuni conjuncturale, de suporter român: Coasta de Fildeș, Grecia, Slovacia; 4. Capricii de natură mai curând gastronomică decât fotbalistică: ![]() |
Sa-nceapa distractia... T-50min...:)
|
Viva El Mexico! :D
Am un prieten, englez, casatorit cu o mexicanca buuuuuuna si pasionata de fotbal - l-am luat in balon acum cateva luni: cum o va scoate la capat daca se vor intalni Anglia si Mexic? >:) |
Ce de rahat e transmisia... e decalat sunetu!
|
Da pe dracu' ! |
slaba repriza, oricum cred ca pana la urma castiga Mexicul...
|
La golul anulat al mexicanilor, era un sud-african pe linia portii...
PS: Prima repriza a fost slaba din punct de vedere tactic, ocaziile venind in urma greselilor individuale, insa mi-a placut. |
Pai da, deci offside. ;)
Da' ia zi, nu merge transmisia pe tvr.ro sau ce? |
da, dar portarul era inaintea mexicanului...
|
Nu merge, da-o dracu'... in schimb ma uit de pe Eurovisionsports.tv, fara comentatori, dar zgomotul tribunei e iritant (sa-si le bage in fund trompetele alea). Si culoarea gazonului e un verde spre maro sau asa se vede prin transmisie? :-/ |
All times are GMT +2. The time now is 03:36. |