![]() |
Sigur e Terri.Cedez:P
|
![]() Hint: he'll be back. |
A trecut atat de mult timp si nu si-a dat nimeni seama?
Chiar n-a vazut nimeni Robocop? ;) :P ;) Bai oameni buni, ia puneti mana si mai vedeti si voi niste filme, ca asa sa pui poze e prea usor. |
1 Attachment(s)
|
Filmul este olandez
|
Regizorul olandez responsabil cu filmul in cauza, dupa ce a repurtat succese notabile la el in tara, a plecat in SUA unde si-a pus amprenta asupra industriei filmului american prin pelicule mai excesive si destul de controversate. De cativa ani s-a intors la el in tara dar realizeaza in continuare filme de succes.
|
probabil te referi la Paul Verhoeven, nu? filmul oricum nu-l stiu.
|
Da, el este. Filmul a primit o nominalizare pentru cel mai bun film strain
|
|
dap
|
|
Three monkeys?
|
Dap. Pune poza! :)
|
tot pe undeva pe-acolo...
![]() |
Gegen die Wand
|
dap ;)
|
Daca vrea sa puna altcineva poza sau pun eu mai incolo ;)
|
![]() |
1 Attachment(s)
|
Este olandez ;)
|
The 4th man? Nu recunosc poza da o recunosc pe actrita.
|
Da.
|
Valabila in continuare propunerea de ieri.
|
ok :)
![]() |
-Look, I'll tell you a story, all right? I once feel deeply, you know, profoundly in love with tropical fish. Had 60 goddamn fish tanks in my house. I skin dived to find just the right ones. Anisotremus virginicus, Holdacanthus ciliaris, Chaetodon capistratus. You name it. Then one day I say, "fuck fish". I renounce fish. I vow never to set foot in that ocean again. That's how much "fuck fish".
That was seventeen years ago and I have never since stuck so much as a toe into that ocean. And I love the ocean! -But why? -Done with fish. |
A toothless and spectacular Chris Cooper.:D
|
|
France, 2004.
|
Un film cu zombie, dar unul soft, total diferit de un Romero. Bloodfree.
|
![]() |
Les revenants
Pune omule tot tu. |
1 Attachment(s)
|
Film german (in cea mai mare parte), anii 90'; actiunea se desfasoara la Budapesta.
|
Am pus si eu imagine din filmul asta, una cu țâțe, foarte fain(e): Gloomy Sunday.
|
|
Originally Posted by anaemona:
Voiam sa spun ca are un aer de The Tourist :)) :)). Shame on me ca n-am vazut inca originalul |
|
L'humanite? Daca da sa puna altcineva, eu nu stiu cind o sa pot, nu m-am putut abtine sa nu ghicesc :)
|
Da :)
|
ceva usor
![]() |
The thin red line
|
|
Yeees? :D
My beloved Anna Christie (1931). E scena in care iesise in oras cu marinarul ei mitocan; nu mai tin minte ce serveau...parca bere,care era la ordinea zilei, si ceva complicat :-? Acum varu poate pune linistit poza :D |
Sa puna cine vrea.
|
Nord-koreean, anii '90, nominalizari la Cannes si la Berlin...
![]() |
Godfather rip-off.:))
|
Originally Posted by Windom:
Sa puna cine pofteste acum. :) |
Very well then...
![]() |
It looks like The Leo Johnson Method for Taming the Spouse.
|
Seamana da' nu rasare... ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |