![]() |
aheam....adik ai vazut shi FOTR extenede.klumea.vro 90 $ cum zici tu iese....not bad
|
Re: the new guy ... quendehuo
Originally Posted by quendehuo:
si hai sa ne dai si o limba in cur |
:))
cine stie unde pot gasi postere originale cu TLOTR ? (toate 3) ... origianale adika sa fie scris pe ele "The Lorf Of The Rings" NU "Stapanul inelelor" !
Nu va facetzi griji mah ******** ca nu va dau satisfactia la un reply :happy: |
Re: :))
origianale iti dau eu daca vrei... ma sterg cu ele la cur si vor fi mai mult decat anale...vor fi origianale. |
Baga PRO TV-u` LOTR - FOTR. E shtire veche, da` daca shtie careva sa anuntze. Uh, happy-happy-joy-joy! :love: :w00t:
|
Originally Posted by Nightwane:
Ma mir k citeshti ce se scrie p'acilishea' ... :lol: @quendehuo las-o mai moale cu afirmatzii de genul celor de mai sus ... o sa te manance ashtia de viu ... |
Originally Posted by Demona:
asocierea pro-tv cu termenul "joy" e demna de :hmm: pai la cele 3 ore cat are lordu', experientza "pro" va dura peste 5. sa vezi ce joy o sa fie atunci. desi fotr e singuru' din ele la care m-ash mai uita nici prin cap nu-mi trece sa-i fac rating lu Sarbu. |
Originally Posted by Gaandalf:
citesc p-acilea ca sa am si eu de cine sa ma iau. ca n-am de cine sa ma iau ca se ia nume de toti si a disparut si IMM si tralalala :(( |
Gaandalf ... o sa-ti urmez sfatul :lol: caci orikum n-are rost sa ma cert cu ei :lol: e pierdere de timp !!! singurul lucru pe care nu-l inteleg e ce cauta astia care nu sunt fani LOTR aici ? asta e tot :D ...si apropo nu mi-e frika mie ca o sa ma manance astia de viu :D n-au cum sa le fie asa foame :P
|
fear me 'cuz i'm fat and i eat a lot. |
:lol: toate tziglele pe casa nu le ai ... :lol:
ai luat-o razna precum Denethor ... na' k te-am lucrat ... da-mi replica dk potzi ... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
who the hell is Denethor? another one of your gay friends? i'm sorry... nu ma 'nerva ca joc tzontzoroiu' pe tine si pe queer ala de mai sus. :P |
papa! :lol: |
Fellowship of the Ring va fi difuzat vineri, 18 februarie de la 20:15 la ProTv pana la 00:15 fara drept de rerun-asa ca avem doar o singura sansa sa-l vedem la tv.. :lol: ..for now. Publicitatea e restrictionata la o ora din cele 4-mai bine decat m-as fi asteptat. Se vor incasa oricum sume astronomice pt piata de publicitate din Romania...asa ca cine vrea spoturi atunci va scoate ceva mii de dolari din buzunar.. :happy:
|
ce pot sa zic.bine ca nu dau extendedu'.ne prindea ora 2.
|
Lasa ma si extinsu sa l bage...ca nu l o vazut lumea...exclusiv noi...I'm back, my friends,stiu ca nu mi ati simtit lipsa, dar world of warcraft nu mai putea astepta...vad ca LOTR thread a reinviat aici...
|
pai trebuie sa mai vina cate un new fish sa mai invie atmosfera.....
|
Originally Posted by Longshot:
|
hey Nightwane ... " YO MAMA !!! " :happy: [/quote]
|
Crede-ma...nu vrei sa ai de-a face cu the sex hound that is my mother. Ask Gandalf. Tot ce pot face e sa ma cracesc mai bine ca sa ajungi bine cu limba in curul meu. |
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |