![]() |
Cred ca o sa ma mai asteptati cu poza. Daca are cineva ceva pregatit, sa-i dea drumul.
varu, unde l-ai vazut? |
Parca nu era vorba sa ma asteptati :) ca sa nu mai vorbesc ca nu m-a corectat nimeni :(
![]() |
![]() |
Cel din stinga aduce cu Elliot Gould.
|
Nu aduce, e un Elliot Gould extrem de tinar. :)
Win, tu sigur ai vazut filmul. Tu sau omul sau amindoi :) |
E Bob & Carol & Ted & Alice.
In loc de poza, link. La ce film se uita baba? Nu scrie la commenturi, am verificat :D |
-e evident cum o cheama pe fatuca din film
-pe imdb se poate cauta cu optiunea Characters -filmul e alb-negru deci nu tocmai nou. -fatuca e soi rau. |
The Bad Seed ???
Cedez daca-i corect. |
Corect.
|
|
Fata de la fabrica de cribite
|
Cedez ( daca e cazul :"> )
|
Ala-i filmul, puneti poza :)
|
Daca nu se baga nimeni :
![]() |
Cine a citit cartea lui Llosa '' Razboiul sfirsitului lumii '' poate sa ghiceasca mai usor :
![]() |
Este "Il vangelo secondo Matteo"? Nu l-am vazut dar asa pare...
|
1 Attachment(s)
|
Uzak?
|
Da, asa e
|
|
Originally Posted by florryinn:
Florinele ai calcat pe bec. E film sud american :)) |
2 Attachment(s)
Da' uite ca nu m-am ars:D
Sud-american? E ceva putred aici:-? Pozele de mai jos sunt din "Il vangelo secondo Matteo ": Attachment 1503 Attachment 1504 Si seamana al dracu de tare cu doua din pozele puse de tine (desi e drept ca alte poze nu par a avea legatura cu locul si timpul actiunii din filmul lui Pasolini). Deci...care-i faza? Poate binevoiesti a ma lamuri... |
Da ai dreptate am bagat o poza pe un site care a gasit similaritati intre cele doua filme (cel facut de Pasolini si cel sud american) .Ambele filme au aparut in 1964 si au o tematica religioasa.Al meu era ''Deus e o Diabo na Terra do Sol'' filmul lui Glauber Rocha Am gresit eu si jocul poate continua . Mea pulpa. :((
|
|
Un film ce-ti intra pe sub piele ;)
|
Este cumva Dans ma peau (2002)?
Nu stiu sigur, o zic cam la nimereala. Dar este francez si catre el ma duce si indiciul tau. Ca de vazut nu l-am vazut, am mari retineri, mai ales tinand cont cate se spun despre el. Brrr |
1 Attachment(s)
|
A simple plan
|
Hai sa continuam jocul.
![]() |
European? Mai spune/arata-ne ceva!
|
![]() Mi-a furat un suras scena data din cauza limbajului tehnic. Cine nu pricepe in arme e cam pe dinafara. Tanti asta blonda arata destul de sexy debitind cuvinte gen calibru, milimetri sau zgomot. Actiunea are loc in Italia, in locsorul asta. ![]() |
Daca nu i s-ar fi vazut si fetisoara lui Clooney, in veci n-as fi ghicit. The American. Sa puna omu sau altcineva poza.
|
|
Les amants reguliers ?
|
Nu, dar stii tu ceva.
|
La belle personne (2008) ?
|
Uii.
|
1 Attachment(s)
|
E canadian
|
Tipul din dreapta aduce cu Marc-André Grondin. Sa fie 5150, Rue des Ormes?
|
El este
|
|
Film american controversat, avand o nominalizare la Cesar pentru cel mai bun film strain, alte doua nominalizari la Globuri, dar si 5 nominalizari la Zmeurica, inclusiv pentru cel mai prost film si cel mai prost scenariu.
|
Este Year of the Dragon (1985)? Dupa descriere asa ar parea.
|
Este.
|
1 Attachment(s)
|
Film coreean, anul 2000, regizor important
|
In nemernicia mea, m-am folosit de indicii ca sa fac o advanced search pe imdb. Printre altele, mi-au iesit doua filme de Kim Ki-duk: Seom si Real Fiction. Seom nu-i, ca l-am vazut. Ramane Real Fiction. E Real Fiction?
|
Real Fiction era.
Lasa ca si eu mai folosesc astfel de mijloace "neonorabile":D |
|
All times are GMT +2. The time now is 16:36. |