![]() |
Normal ca stiu de ce.
Dar zicand de horror te referi la ceva intamplari pe-acolo sau pe drum sau la dubla istorica? :D |
trebuie sa tinem cu cei pe care i-am batut si nu cu cei care ne-au batut...? :-/ de ce trebuie? si ce legatura are cu respectul de sine? :-O
mi-a parut rau pt Fulham. nu se stie cand vor mai prinde o asa ocazie sa aduca in vitrina clubului lor vechi de 130 si ceva de ani un trofeu ca asta....si totusi Atletico a fost mai buna. |
Quote:
|
Bravo Atletico ! Ce jucator acest Forlan - si tehnica si viteza si droblinguri in fata portii ! Definitely one to watch la Mondiale. :-bd
Fulham, tot respectul, o echipa muncitoare, dar aseara au fost in corzi de la un moment incolo. |
Forlan m-a fascinat prin forta sutului ,.... are cateva gherle superbe la activ ..
|
Originally Posted by Floydman:
Era o glumă. Era vorba de principiul conform căruia atunci când o echipă pe care am bătut-o (de exemplu Argentina, sau Anglia, sau Barcelona etc.) bate la rându-i pe altcineva, e ca și cum noi înșine am bate acea terță echipă. Firește, e și o ironie vizavi de neputința noastră din ultima vreme de a bate altfel decât „prin intermediari” vreo echipă cu nume. Legat de gestul lui Luce, pe care eu îl apreciez „pe partea sportivă” dar și sub aspect uman și managerial (mi-amintesc de pildă și acum când trăgea și el de prelată ca să-i ajute pe îngrijitorii de pe Giulești să acopere terenul pentru a-l proteja de intemperii), m-a mâhnit faptul că un om la care noi ne uităm ca la un zeu și care a antrenat Naționala României, Internaționala lui Moratti și alte echipe mari și a câștigat atâtea cupe europene, se umilește fără rost în fața gitanului și a clubului lui fără tradiție și fără palmares. Și-l poate imagina cineva pe Hodgson (care a antrenat și el și „naționale”, și pe Inter, și alte atâtea echipe) trimițând scrisori de încurajare la Donețk? Dar lăsând la o parte CV-ul lui Mircea Lucescu, găsesc că e rușinos pentru noi ca români faptul că tatăl selecționerului în funcție să se ploconească precum un calic în fața adunăturii de jucători trecuți și de duzină a lui Al-Fayed.
Originally Posted by RomaniaMare:
Atletico, un club care mi-e simpatic altfel, poate să câștige și Cupa Regelui Spaniei, poate s-o bată și pe Real cu 3-0 pe Bernabeu și pe Calderon și tot nu poate să spună că e la nivelul concitadinei. |
Ipu, tu ai auzit de FairPlay ? ;)
|
De ce mă întrebi? Ce treabă are ferpleiul aici?
|
Cand o sa cresti mai mare, o sa intelegi mai bine. ;)
|
Nu mai tot vorbi aiurea. Gestul lui Lucescu n-are nicio treabă cu ferpleiul. E o mișcare ridicolă, a unui om care e tot mai ridicol în ultima vreme, din păcate...
Nea Mircea era deținătorul cupei UEFA și al titlului în Ucraina, unul dintre primele 20 de campionate ale lumii. E un gest deplasat să se agite ca ultimul suporter disperat de pe Craven Cottage. Puțin bun-simț! |
|
Lucescu vorbeste in mare necunostinta de cauza, mai ales cand se refera la promovarea tinerilor jucatori. Dintre exemplele cele mai importante: Mourinho l-a titularizat pe Carlos Alberto (19 ani) in finala din 2004 si l-a luat la Chelsea pe Robben (20 de ani in 2004). Anul acesta inainte de accidentare, Mourinho a inceput cu Davide Santon (19 ani) majoritatea meciurilor.
|
Nu tot ce spune el e greșit.
De fapt, de unde credeam la un moment dat că introducerea sistemului cu trei puncte la victorie înseamnă sfârșitul carierei lui, Lucescu a demonstrat că la echipele unde își poate aduce jucătorii pe care îi vrea e în stare de o treabă excelentă (vezi exemplele Dinamo, Rapid, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior). O mai fi făcut și el greșeli, o fi făcut și blaturi, dar una peste alta Lucescul este omul umanității în sport, pe câtă vreme Mourinho este într-adevăr foarte cinic, deși nu în măsura în care îl acuză „Nea Mircea”. |
Mourinho este un Dr. House al fotbalului. Cum sa nu-l iubesti ?! Gasesc oarece invidie profesionala in spusele lui Lucescu, probabil din cauza faptului ca un om care nu a jucat fotbal niciodata are rezultate cu muuult peste ale lui, la o echipa pe care a avut sansa sa o antreneze si el cateva luni. Si sa nu uitam ca Lucescu a avut rezultate numai la echipe din est.
|
La ce vad eu cu ochiul meu de chibit Mourinho este genul de antrenor care se bazeaza pe munca si nu sclipiri de geniu. A antrenat echipe cu bani multi si putea sa ia pe oricine dar a mers pe oameni gen Ballack. Nu poti numi in lotul actual al lui Inter o supervaloare.
Cand am vazut ca Lucescu spune ca nu ii place jocul nici uneia din cele doua finaliste de sambata viitoare m-am strambat. Doar el e inventatorul celebrelor pase strategice Stefanescu-Lung-Stefanescu cand nu era nimeni in jur pe o raza de 30 de metrii. Sau cel care l-a schimbat intr-un meci la nationala(nu mai tin minte cand) pe Camataru cu Andone in ultimele minute ca aveam nevoie de gol !!!!! Daca e ranchina e pentru ca el cu toata temporizarea lui daca ar avea la dispozitie banii de la Chelsea si-ar lua artisti nu d'astia care ara terenul in lung si lat gen Maicon. |
Originally Posted by omudindulap:
|
Cine este Copos ?
|
Chiar vrei sa stii?!?!?!?
|
Poate se gandeste vreun geniu sa faca un film dupa viata influentului personaj savarinian, Un Il divo mioritic.
De altfel, intrebarea era retorico-ironica. |
iar eu incercam sa fiu mai ironic decat tine............ (as adauga ca sunt rapidist, dar nu trup si suflet)
nu conteaza. daca te simti mai bine, poti sa faci abstractie de acest comentariu. |
All times are GMT +2. The time now is 22:52. |