Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Cinemania 24 Jan 2005 21:35

mai rasfoieste un pic inceputul la LOTR sa-i vezi cum arata ;)

Sm�agol-Gollum 24 Jan 2005 21:56

aaa da..ii stiu acuma...ms :)

Cinemania 24 Jan 2005 22:12

cp...nice hobitses :D

WraIth 25 Jan 2005 13:51

frate...asta ishi baga shi copii in filme

interesant aspectul asta ca shi el sa apara in filmele lui....

Cinemania 25 Jan 2005 16:09

nu e singurul...multi fac asta

Gaandalf 25 Jan 2005 16:20

Originally Posted by Cinemania:

nu e singurul...multi fac asta

exact ... multzi fac asta ...

apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...

am vazut ROTK EE "again" :D shi am realizat cat de naturala shi de bine realizata este scena in care Eomer o gaseshte pe Eowyn shi urla shi nu shtie ce sa faca ... sa planga, sa urle ... este prea cutremuratoare ... urmata de muzica kre poate fi auzita in Houses Of Healing ...

De asta imi place filmul asta ... reusheshte sa scoata din mine cele mai frumoase reactzii shi senzatzii ... :love:

WraIth 25 Jan 2005 20:13

multzi...nu shitma faza asta..

true...
mie mi-a plcaut f mult at cand faramir se duce la ordinele lui tat'su sa incerce sa goneasca orcii. totul pe melodia lui pipin...ce mi-a palcut faza aia.shi la sfrashit cand denethor mushca din nush ce ii curge ceva roshu din fructul ala
fiana de tot

Sm�agol-Gollum 25 Jan 2005 21:14

Originally Posted by Gaandalf:

apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...

u're right! they'r so cuute! :happy: :P :P

Faenor 26 Jan 2005 14:55

Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.

Gaandalf 26 Jan 2005 18:47

Originally Posted by Faenor:

Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.

asta cu Haleth ... son of Hama ... o shtiam ...
apendicele le vroiam shi eu ... :((

Sm�agol-Gollum 26 Jan 2005 22:19

[quote="Faenor"]Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deepquote]

deci copilu' ala pricajit era fiul lui? n-as putea! :P 8)

Gaandalf 27 Jan 2005 00:07

ce n-ash fi dat eu sa apar in filmul ala shi sa fiu eu saracaciunea aia de copil .. iar tatal meu sa fi fost Aragorn ...

din moment ce nu shtiu ce e aia father figure ... ash vrea shi asha ceva ... dar sunt sigur k m-ash i multzumit ... cu atat. Adik sa apar in LOTR ... :w00t:

Faenor 27 Jan 2005 09:06

Daca ai drum prin Bucuresti (inteleg ca esti din Constanta) ti le pot imprumuta eu 8) ....eu am avut noroc de un prieten din Anglia care mi-a cumparat EE imediat ce a iesit si trimis-he really made my Christmas :lol: ...l-am rugat sa-mi faca rost si de celelalte EE pe dvd..sper sa le gaseasca.

Gaandalf 27 Jan 2005 16:23

io ash vrea fff mult sa ajung in Bucureshti ... shi apreciez k vrei sa mi le imprumutzi ... dar io' unul sincer itzi spun ca nu ash face asha ceva ...

nu le-am dat prietenilor mei ... apoi unui "cunoscut" k mine ...
but that's just me ...
:)

Sm�agol-Gollum 27 Jan 2005 21:31

Originally Posted by Redy:

Peter Jackson apare in toate 3 filmele.

2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta]

e ala de deasupra portii care are o mustata?

Gaandalf 28 Jan 2005 15:34

itzi zic eu ca DA.

evenstar 28 Jan 2005 19:14

Haleth, fiul lui Viggo Mortensen :o chestia asta chiar m a lasat masca... stiam ca a jucat in rolul unui orc dar... cam atat.
Foarte interesant... sa i de a replici tatalui sau in film... Whatever,sa i traiasca :happy:

Faenor 31 Jan 2005 08:08

Ma gandeam mai curand sa inscriptionez 2 dvd-uri pentru imprumut...not the original...never the original.. ;) ...too precious.. :D. Anyway daca ajungi prin Bucuresti cine stie cum, o sa-ti fac o bucurie 8)

WraIth 31 Jan 2005 12:57

u still got the christmas spirit :P

quendehuo 04 Feb 2005 12:22

the new guy ... quendehuo

wow ... nu shtiam ka sunt atatzi romani carora le place TLOTR :lol:

ok ... sa zik ce am de zis ... am vazut de foarte multe ori (si mereu inainte sa apara la cinema) :D toate cele 3 parti ... dar recent (akum 7-8 luni) am vazut toate cele 3 parti cap-coada si asta a durat cam 10 ore jumate :D ... deoarece ceea ce am vazut eu nu erau obisnuitele TFOTR, TTT, TROTK pe care poate le-ati vazut la cinema, pe HBO (primele 2) sau la calculator ci acestea (care dureaza 9 ore) ... ci erau DVD Extended ... adika am vazut TLOTR asa cum putini romani l-au vazut + am avut la dispozitie un sistem audio 5.1 ceea ce a fakut filmu ... divin :P !!! asa ca va sugerez sa cautati si voi TLOTR DVD Extended ... o sa merite !!! (sau le puteti comanda de pe www.amazon.com la pretul de 77$ un box set de 12 DVD-uri :lol: + taxe de livrare ... cca. 13 $ ... merita toti banii unui fanatik)

asta e cam tot ceea ce am de zis deokamdata :happy: ... cei ce nu realizeaza ca Tolkien e cel mai bun nuvelist care a existat vreodata si cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

peace !!!

All times are GMT +2. The time now is 13:31.