Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Ipu 12 May 2010 16:00

Apropo de bătaie...

Reamintim și că...

SoX 12 May 2010 16:03

Originally Posted by Judex:

Daca vom fi indeajuns de buni sa trecem de aceste tururi, nu ne vom face de ras cand vom ajunge in grupe.

Si in sezonul asta de EL au trecut ca Voda prin lobada in tururile preliminare si n-au facut nici o branza in grupa...

Judex 12 May 2010 16:07

Cu Bergodi incepusem binisor sezonul. Nu cred ca este un secret pentru nici un stelist motivul caderilor tuturor variantelor de echipa din istoria recenta a Stelei. X(

RomaniaMare 12 May 2010 17:55

Originally Posted by Judex:

Cu Bergodi incepusem binisor sezonul. Nu cred ca este un secret pentru nici un stelist motivul caderilor tuturor variantelor de echipa din istoria recenta a Stelei. X(

Nu cred ca Bergodi era un antrenor potrivit pentru valoarea Stelei(adica foarte scazuta).

omudindulap 12 May 2010 18:13

Las ca vine Piti, ar fi singurul care l-ar putea stapani pe Urs aka Razboinic aka M Viteazu aka Cioban aka ...

RomaniaMare 12 May 2010 18:57

Originally Posted by omudindulap:

Las ca vine Piti, ar fi singurul care l-ar putea stapani pe Urs aka Razboinic aka M Viteazu aka Cioban aka ...

As vrea sa cred asta,dar nu stiu. O sa vedem.

SoX 12 May 2010 20:24

Piturca, daca si-ar impune autoritatea fata de conducerea Stelei inainte de a semna contractul prin anumite conditii, ar avea foarte mari sanse sa fie lasat sa-si faca treaba.

Judex 12 May 2010 20:25

Igitur...
Incepe finala in cateva minute. Pronosticuri?
Eu zic Fulham dupa prelungiri si 11m. :D

SoX 12 May 2010 20:29

Pro Atletico Matrid.

RomaniaMare 12 May 2010 22:01

Originally Posted by SoX:

Pro Atletico Matrid.

Sper sa cistige Atletico! Macar sa le fie ciuda celor de la Real ! :D

keepwalking 12 May 2010 22:02

incredibila atmosfera de la hamburg!!
uluitori suporterii londonezi.

RomaniaMare 12 May 2010 22:12

Originally Posted by keepwalking:

incredibila atmosfera de la hamburg!!
uluitori suporterii londonezi.

mda..la acesta privinta nimeni nu se poate plinge.

keepwalking 12 May 2010 23:15

fenomenal golul lui Forlan!
meritata victorie.

SoX 12 May 2010 23:18

Felicitari pentru Atletico Madrid.

omudindulap 12 May 2010 23:20

A fost minge deviata, dar oricum, bravos.

Daca nu aveti somn, pe eurosport 2 joaca Dulgheru in turneul de tenis de la Madrid.

Judex 12 May 2010 23:33

Mai aveam vreo 5 minute si se-ajungea la lovituri de departajare. Pana atunci eram in grafic. :D
Oricum, felicitari Atletico!

pipes 12 May 2010 23:43

lasa, judge dredd, ca ne vedem in 2012 pe Lia Manoliu, cand va juca Liverpool finala la Bucale....
pana atunci: UNITED! UNITED! :))

Judex 12 May 2010 23:53

Mai bine in 2012 la Bucuresti cand vor juca in finala Steaua si Rapid! =))

Ipu 12 May 2010 23:53

Numai faptul că a câștigat o cupă europeană nu înseamnă că echipa asta frumoasă a ajuns la nivelul regalei ei concitadine. Dacă nu ne-ar fi fost antipatic patronul învinsei lui Atletico, ne-ar fi părut rău și de băieții ăștia cărora cică le-a trimis scrisoare de încurajare și Nea Luce. Am mai explicat aici pe forum de ce trebuie să ținem cu cei pe care i-am bătut și nu cu cei care ne-au bătut, dar Luce nu prea știe ce e ăla respect de sine. Păcat!
Și o precizare pentru comentatorii meciului: numele longevivului manager britanic în prezent la Fulham se pronunță cu „giî”, nu cu „gî”.

pipes 13 May 2010 00:09

n-ai sa mai vezi asa ceva..... aia a fost o minune!!!!!!!!!!
in anul respectiv de gratie, am plecat fericit de la Hamburg.... prietenii stiu de ce! :))
restul e film de groaza. detaliez daca este nevoie....

All times are GMT +2. The time now is 16:30.