![]() |
|
Originally Posted by Judex:
|
Cu Bergodi incepusem binisor sezonul. Nu cred ca este un secret pentru nici un stelist motivul caderilor tuturor variantelor de echipa din istoria recenta a Stelei. X(
|
Originally Posted by Judex:
|
Las ca vine Piti, ar fi singurul care l-ar putea stapani pe Urs aka Razboinic aka M Viteazu aka Cioban aka ...
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Piturca, daca si-ar impune autoritatea fata de conducerea Stelei inainte de a semna contractul prin anumite conditii, ar avea foarte mari sanse sa fie lasat sa-si faca treaba.
|
Igitur...
Incepe finala in cateva minute. Pronosticuri? Eu zic Fulham dupa prelungiri si 11m. :D |
Pro Atletico Matrid.
|
Originally Posted by SoX:
|
incredibila atmosfera de la hamburg!!
uluitori suporterii londonezi. |
Originally Posted by keepwalking:
|
fenomenal golul lui Forlan!
meritata victorie. |
Felicitari pentru Atletico Madrid.
|
A fost minge deviata, dar oricum, bravos.
Daca nu aveti somn, pe eurosport 2 joaca Dulgheru in turneul de tenis de la Madrid. |
Mai aveam vreo 5 minute si se-ajungea la lovituri de departajare. Pana atunci eram in grafic. :D
Oricum, felicitari Atletico! |
lasa, judge dredd, ca ne vedem in 2012 pe Lia Manoliu, cand va juca Liverpool finala la Bucale....
pana atunci: UNITED! UNITED! :)) |
Mai bine in 2012 la Bucuresti cand vor juca in finala Steaua si Rapid! =))
|
Numai faptul că a câștigat o cupă europeană nu înseamnă că echipa asta frumoasă a ajuns la nivelul regalei ei concitadine. Dacă nu ne-ar fi fost antipatic patronul învinsei lui Atletico, ne-ar fi părut rău și de băieții ăștia cărora cică le-a trimis scrisoare de încurajare și Nea Luce. Am mai explicat aici pe forum de ce trebuie să ținem cu cei pe care i-am bătut și nu cu cei care ne-au bătut, dar Luce nu prea știe ce e ăla respect de sine. Păcat!
Și o precizare pentru comentatorii meciului: numele longevivului manager britanic în prezent la Fulham se pronunță cu „giî”, nu cu „gî”. |
n-ai sa mai vezi asa ceva..... aia a fost o minune!!!!!!!!!!
in anul respectiv de gratie, am plecat fericit de la Hamburg.... prietenii stiu de ce! :)) restul e film de groaza. detaliez daca este nevoie.... |
All times are GMT +2. The time now is 16:30. |